jimblanc wrote:ειπα και εγω να μπω στην ομαδα,(λιγο αργα δεν λεω) αλλα μπηκα... ειχα ξαναπροσπαθησει και παλιοτερα αλλα δεν... τεσπα μου κανει συνεχεια "waiting for core" και ανεβαινει τα steps με τον καημενο τον cetrino μου στα 1,83 (δεν εχω duo) τεσπα ερωτηση οταν κανει "waiting" πρεπει να ειμαι στο ιντερνετ? ποτε δεν χρειαζεται?
Όχι, δε χρειάζεσαι internet όταν σου λέει waiting for core.Σ'αυτή τη φάση επαναφέρει το φολτάρισμα στο σημείο που ήταν όταν έκλεισες τελευταία φορά το folding@home.
internet χρειάζεσαι μόνο όποτε σου λέει "Attempting to get work packet", οπότε κατεβάζει την επόμενη δουλειά και "Trying to send results", οπότε στέλνει τα αποτελέσματα στο Stanford (τώρα που το λέω μου ακούγεται πολύ εντυπωσιακό-τί σου είναι η τεχνολογία).Οι διαδικασίες αυτές διαρκούν πολύ λίγο, μερικά λεπτά μόνο, οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.Όλη την υπόλοιπη ώρα μπορείς να είσαι offline.
Αυτά για το γραφικό client-την κονσόλα την έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές αλλά δε θυμάμαι αν έχει τα ίδια μηνύματα ή όχι.Μ'αρέσει να χαζεύω που και που τη δομή των πρωτεϊνών.
Υ.Γ.1: Punisher, στην κονσόλα έχεις δοκιμάσει ποτέ αυτή την παράμετρο που λέει "advanced scientific methods" ή κάτι τέτοιο;Την είχα βάλει μία φορά, αλλά δε κατάλαβα τη διαφορά.Δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο στον client με γραφικά.Μήπως απλά δίνει υψηλότερη προτεραιότητα στο folding σε σχέση με πρίν;
Υ.Γ.2:
sofia_bonny wrote:Έχει χάρη που τον τελευταίο καιρό έχει πέσει πολλή java άρα και ατέλειωτες ώρες foldαρίσματος... Διαφορετικά και εγώ θα παρέδιδα τα όπλα...
Θα το έχω όλο το καλοκαίρι ανοιχτό ώστε, όταν πας διακοπές, να σε περάσω (αυτό θα είναι και το τελευταίο καλοκαίρι της CPU μου-τουλάχιστον!)!

Άσχετο, αλλά καλή επιτυχία στην εργασία σας της Java...