Την επόμενη φορά θα είμαι εκεί και θα φέρω τον χρόκο για μασκότ!!!mei wrote:tzole να περιοριστεις στο να εισαι εκει την επομενη φορα και ασε τις απαιτησεις!
Venus 5x5 meeting no1
- tZoLe
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- ginobill7
- byte level
Τελεια ηταν παιδια..Πιστευω πρεπει να γινει θεσμος καθε Παρασκευη!Μολις δουν το βιντεο και αλλα ατομα θα ψηθουν ασχημα
!

Last edited by ginobill7 on Sat May 19, 2007 2:28 am, edited 2 times in total.
- sagwnias
- Gbyte level
Eχω να δηλωσω οτι ο kwstas_naxos λεγε μ@λκι3ς και ειμαι ο μονος που γελαει σαν βλαμενο!!!
Αντε να δουμε και το βιντεακι..αν και μας ξεφτιλιζει και αυτο αλλα δεν πειραζει!!!

Αντε να δουμε και το βιντεακι..αν και μας ξεφτιλιζει και αυτο αλλα δεν πειραζει!!!
Μια ομαδα ειμασταν οι πανω μειων τον δευτερο silver και οι αλλοι ηταν οι ομαδα με τα πορτοκαλί που κερδισε!kill bill wrote:Ποιοι ήταν στην ομάδα με τα κίτρινα και ποιοι στην ομάδα με τα πορτοκαλί;

- sandra
- Wow! Terabyte level
Μαρία_ ακούς? Τους κέρασαν! Τσ τσ τσ... Δεν ξαναπάω σε αγώνα:-p Ούτε ένα κέρασμα της προκοπής...
Μια ερώτηση μιας και δεν τους ήξερα όλους. Τα 3,4, και 6 απο την πάνω σειρά στην φώτο(αριστερά προς δεξιά η αρίθμηση) ποιοι είναι?
Μια ερώτηση μιας και δεν τους ήξερα όλους. Τα 3,4, και 6 απο την πάνω σειρά στην φώτο(αριστερά προς δεξιά η αρίθμηση) ποιοι είναι?

Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- sagwnias
- Gbyte level
Η γνωμη σας για τα ενδοαγωνιστικα;;
Εγω εχω να δηλωσω οτι η αλλη ομαδα ηταν σαφως ανωτερη, ειχαν και +1 παιχτη βεβαια, αλλα εμεις δεν μπορουσαμε ουτε μπαλα να κατεβασουμε!! Αφου σε μια φαση νομιζα οτι ημουν ο Μπασινας..ολο γιωμες, ολο μακρινα σουτ, ολο στημενες φασεις.. Αρα δικαιο το κερασμα που ειπε ο ginobill7..Oι αλλοι εβαζαν τη μπαλα κατω, ανοιγονταν και επαιζαν με πασες συνεχεια και εβγαιναν συνεχως μπροστα στο τερμα!! Ευτυχως που τα δοκαρια ηταν αρκετα χοντρα!!!!!
Εγω εχω να δηλωσω οτι η αλλη ομαδα ηταν σαφως ανωτερη, ειχαν και +1 παιχτη βεβαια, αλλα εμεις δεν μπορουσαμε ουτε μπαλα να κατεβασουμε!! Αφου σε μια φαση νομιζα οτι ημουν ο Μπασινας..ολο γιωμες, ολο μακρινα σουτ, ολο στημενες φασεις.. Αρα δικαιο το κερασμα που ειπε ο ginobill7..Oι αλλοι εβαζαν τη μπαλα κατω, ανοιγονταν και επαιζαν με πασες συνεχεια και εβγαιναν συνεχως μπροστα στο τερμα!! Ευτυχως που τα δοκαρια ηταν αρκετα χοντρα!!!!!

- tZoLe
- Venus Former Team Member
Από ότι ακούω όλα ήταν μια χαρά, οπότε να κανονίσουμε και το επόμενο να έρθουμε και εμείς που δεν μπορέσαμε.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- sagwnias
- Gbyte level
yea super ηταν ολα!! Και ολα τα παιδια ακομα καλυτερα..να φανταστεις οτι δεν πρεπει να εγινε κανενα φαουλ!!! Σε μια φαση πχ μου εβαλε ο silver μια προβολη και δεν το ζητησα..λεω σιγα μην παρω το πρωτο φαουλ 10' πριν τελειωσουμε!!
Συνεχεια την επομενη βδομαδα..και η πρωτη μας μεταγραφη θα ειναι ο tZoLe....
Συνεχεια την επομενη βδομαδα..και η πρωτη μας μεταγραφη θα ειναι ο tZoLe....
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Next time και εγώ μέσα παίδες!
ΥΓ: Τσιλο τραγικός όπως πάντα ρε φίλε
ΥΓ: Τσιλο τραγικός όπως πάντα ρε φίλε

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- ginobill7
- byte level
παιδια για το βιντεο λιγο υπομονη μιας και ειναι ενα αρχειο 20 λεπτων και μεγεθους 970MB!Θα κατσω να το επεξεργαστω για να ανεβασω τπτ.Το σκορ στο βιντεο ειναι 3-0!
Ξαφνικο Προβλημα:Το βιντεο ειναι μεν ολοκληρο αλλα το εμφανιζει με διαρκεια μονο 4 λεπτα αντι για 20!Ενω στην καμερα το παιζει κανονικα 20 λεπτα...Δλδ οταν παταω play στην καμερα μια χαρα,ενω οταν το μεταφερω στο pc παιζει 4 λεπτα ενω το βιντεο ειναι κανονικα 970MB.Δεν ξερω τι εγινε(πρωτη φορα γραφω τοσο μεγαλο βιντεο)!Βοηθεια και τα λεμε πιο μετα!
Ξαφνικο Προβλημα:Το βιντεο ειναι μεν ολοκληρο αλλα το εμφανιζει με διαρκεια μονο 4 λεπτα αντι για 20!Ενω στην καμερα το παιζει κανονικα 20 λεπτα...Δλδ οταν παταω play στην καμερα μια χαρα,ενω οταν το μεταφερω στο pc παιζει 4 λεπτα ενω το βιντεο ειναι κανονικα 970MB.Δεν ξερω τι εγινε(πρωτη φορα γραφω τοσο μεγαλο βιντεο)!Βοηθεια και τα λεμε πιο μετα!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Ε άμα δεν κάνουμε χαβαλέ με αυτά, πότε θα κάνουμε. Πάντως ήμουν στον 40% απότι αποδίδω συνήθως (αυτά παθαίνεις όταν σταματάς ξαφνικά οποιαδήποτε σωματική άσκηση για 12 μήνες) και αποκόμισα και ένα ζόρικο τράβηγμα στη μέση (κειμήλιο από τις βόλεϋ εποχές)TaRaNTuLa wrote:Εύχομαι και εγώ να μπορέσω να σας κάνω καμιά τρίπλα...
Ποιος μιλάει!HdkiLLeR wrote:ΥΓ: Τσιλο τραγικός όπως πάντα ρε φίλε
- kostas_naxos
- byte level
- Academic status: N>4
Αμα το σπασεις σε 2 μερη δεν μπορεις να το ανεβασεις στο ραπιντ?
for one moment
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr
Feel The Steel
i wish you'd hold your stage
with no feelings at all
open minded
i'm sure i used to be so free
http://steelfm.gr