Venus Feedback
Re: Venus Feedback
Υπαρχει καποιος τροπος να βρω απο που ειναι το αλλο; δεν θυμαμαι ποτε να μου εχει ερθει μηνυμα για αλλη προειδοποιηση
- Gewitter
- Venus Former Team Member
- Academic status: PhD
chriskin σε παρακαλώ τέλος..συναντηθειτε στη σχολή και πέστε τα από κοντά γιατί πλέον τείνει να γίνει προσωπικό το θέμα..chriskin wrote:εμενα που πηγε αυτοματα στο 2 το επιπεδο σημαινει οτι μενει αλλο μισο δηλαδη; η το αρχικο ειναι το 1?
*αμα προσβληθηκε παντως πραγματικα κατι παει στραβα. τι να πω,
"συγγνωμη που οταν εβγαζες ο,τι συμπερασματα ηθελες για μενα και με ειρωνευοσουν, ενω ταυτοχρονα ελεγες αλλο χρηστη παιδι δημοτικου, εγω ειπα το ιδιο και σε σενα. δεν ειχα καμια προθεση να σε προσβαλω, οπως φανταζομαι/ελπιζω δεν ειχες κι εσυ οταν ελεγες ακριβως το ιδιο στον pascal 3-4 μηνυματα παραπανω. συγγνωμη επισης που οταν εσυ ο ιδιος εγραψες οτι το κειμενο του ειναι ακραια σαρκαστικο εγω ειπα πως το κανεις για να προκαλεσεις (==troll)"
αν πάρεις άλλο 1 warning τότε θα αποκλειστείς απο το forum 3 μέρες and that's all you need to know for now.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
δεκτο και προφανως δεν εχει νοημα να συνεχιστει - απλα ειναι καπως περιεργο που αρκετοι χρηστες λενε πραγματα πολυ πιο κοντινα στον ορισμο της βρισιας σχεδον καθημερινα και δεν εχουν φαει ακομα ban. μπορω να μετρησω πανω απο 10 χρηστες που θα επρεπε να τρωνε 2 τριημερα ban καθε βδομαδα αμα τετοιες φρασεις θεωρουνται προσβολες.

- enum21
- Academic status: Alumnus/a
Δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις. Το θέμα έκλεισε.chriskin wrote:δεκτο και προφανως δεν εχει νοημα να συνεχιστει - απλα ειναι καπως περιεργο που αρκετοι χρηστες λενε πραγματα πολυ πιο κοντινα στον ορισμο της βρισιας σχεδον καθημερινα και δεν εχουν φαει ακομα ban. μπορω να μετρησω πανω απο 10 χρηστες που θα επρεπε να τρωνε 2 τριημερα ban καθε βδομαδα αμα τετοιες φρασεις θεωρουνται προσβολες.
- cypher
Oκ, πήγε πιο ψηλά. Θα κοιτάξω και τα banners στο footer αύριο/μεθαύριο μολις προλάβω.Lifer wrote:Γιατι δεν βαζετε τις Τελευταίες Δημοσιεύσεις Forum καπου πιο ψηλα ?Ειναι πολυ βολικο οπως το ειχατε
Καλη δουλεια παντως
Αν ειναι τίποτα άλλο μου λέτε.

- johnnyextrem
- Gbyte level
Θέλω επίσης να έχουν περισσότερες από 5 καταχωρήσεις, κατά προτίμηση όσες ήταν στο παλιό theme του site.cypher wrote:Oκ, πήγε πιο ψηλά. Θα κοιτάξω και τα banners στο footer αύριο/μεθαύριο μολις προλάβω.Lifer wrote:Γιατι δεν βαζετε τις Τελευταίες Δημοσιεύσεις Forum καπου πιο ψηλα ?Ειναι πολυ βολικο οπως το ειχατε
Καλη δουλεια παντως
Αν ειναι τίποτα άλλο μου λέτε.

- cypher
Ok, το αλλάζω σε 7. Παραπάνω θα αυξήσει υπερβολικά το scrollαρισμα.johnnyextrem wrote: Θέλω επίσης να έχουν περισσότερες από 5 καταχωρήσεις, κατά προτίμηση όσες ήταν στο παλιό theme του site.

- ja_the_invincible
- Wow! Terabyte level
- Academic status: N>4
Πολύ ωραία δουλειά congrats.Το μόνο που ξενίζει είναι αυτή η εικονίτσα
.Κατά τα άλλα perfect 

f**k robin and batman i'm robbin with a bat man
- cypher
Θα αλλάξει και αυτή. Απλά ειναι άλλα σε σειρά τώρα.ja_the_invincible wrote:Πολύ ωραία δουλειά congrats.Το μόνο που ξενίζει είναι αυτή η εικονίτσατην βρίσκω λίγο σκέτη
.Κατά τα άλλα perfect

-------------------------------
Μεγάλωσα το logo.nickpro wrote: Και γενικά και στο προηγούμενο πόρταλ και σε αυτό, το logo του venus μου φαίνεται αρκετά μικρό.

- cypher
Προστέθηκε και googlevideo tag στο forum.
Μπαίνει ως [ googlevideo]Link[/ googlevideo]

- johnnyextrem
- Gbyte level
Θα προτιμούσα να έμπαινε κανένα dailymotion tag ή vimeo tag, γιατί το Google Video σταμάτησε να είναι ενεργό (για uploading) από το 2009 και γιατί YouTube is a b***h και ξέρουμε τους λόγους.cypher wrote:Προστέθηκε και googlevideo tag στο forum.

Επίσης, η στήλη των τελευταίων δημοσιεύσεων ανανεώνεται με το ζόρι (refresh στο refresh και όχι με το που ανεβαίνει νέο post) και δεν καλύπτει όλα τα threads. Μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό.

- cypher
Θα το τσεκάρω μολις εχω χρονοjohnnyextrem wrote: Θα προτιμούσα να έμπαινε κανένα dailymotion tag ή vimeo tag
Ναι γιατι προφανώς δεν ειναι real-time η ενημέρωση και οχι universal. Αλλο το portal αλλο το forum. Αν θες real-time (μεταφορικα) δες αυτό.johnnyextrem wrote: Επίσης, η στήλη των τελευταίων δημοσιεύσεων ανανεώνεται με το ζόρι (refresh στο refresh και όχι με το που ανεβαίνει νέο post) και δεν καλύπτει όλα τα threads. Μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό.
------------------------------------------------------
Έβαλα και dailymotion και vimeo tags. Λογικά ειναι οκ τωρα.

[dailymotion ]Link χωρις το #blabla στο τέλος [/dailymotion]
[vimeo ]Link [/vimeo]

-
- Gbyte level
Oταν ανοιγεις το portal, μπορεις να κανεις scroll down για να δεις τα νεα αλλα και να κανεις "scroll" (με τα κουμπακια) δεξια αριστερα για να δεις παλι τα νεα(+ το featured).
Γιατι 2 φορες τα ιδια νεα?

- cypher
Γιατί ειναι ωραίο εφέ και επισης repetition is the mother of all learning.Xrhstos_kiP wrote:Oταν ανοιγεις το portal, μπορεις να κανεις scroll down για να δεις τα νεα αλλα και να κανεις "scroll" (με τα κουμπακια) δεξια αριστερα για να δεις παλι τα νεα(+ το featured).

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
To φούτερ είναι πολύυυυυ κάτω. Δηλαδή άμα σκρολάρω τόσο εγώ, με την υπεροθονάρα μου, πόσο θα σκρολάρουμε στα λαμπς? 

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
- cypher
Oκ, το μίκρυνα λίγο αλλα π.χ. το προηγούμενο portal είχε διπλάσιο scrolling για να φτάσεις στο footer.stoupeace wrote:To φούτερ είναι πολύυυυυ κάτω. Δηλαδή άμα σκρολάρω τόσο εγώ, με την υπεροθονάρα μου, πόσο θα σκρολάρουμε στα λαμπς?

- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Ναι, αλλα δεν εμπαινα στο προηγουμενο portalcypher wrote:Oκ, το μίκρυνα λίγο αλλα π.χ. το προηγούμενο portal είχε διπλάσιο scrolling για να φτάσεις στο footer.stoupeace wrote:To φούτερ είναι πολύυυυυ κάτω. Δηλαδή άμα σκρολάρω τόσο εγώ, με την υπεροθονάρα μου, πόσο θα σκρολάρουμε στα λαμπς?Και λίγο λέω.

Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
το πορταλ φαινεται πολυ ωραιο σε tablet 
με την ευκαιρια, ας μην ανεβαινει οτι να'ναι εκει

με την ευκαιρια, ας μην ανεβαινει οτι να'ναι εκει
πραγματικα; πανω απο 60-70% spam ειναι. το αρθρο μιλαει για το hotmail οχι για το gmailΑκολουθούν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με το Hotmail:
Spam: Το 2006 σχεδόν το 33% των παραληφθέντων μηνυμάτων ήταν spam, ενώ πλέον το spam κατέχει λιγότερο από το 3% των παραληφθέντων μηνυμάτων στο inbox. Η Microsoft συνεχίζει να επενδύει στην τεχνολογία Trusted Sender, καθώς και στις τεχνολογίες SmartScreen™ που φιλτράρουν σχεδόν 5,5 δισεκατομμύρια spam μηνύματα ημερησίως.
γινεται να αλλαξει η σειρα των tags πανω απο τα μηνυματα; το dailymotion googlevideo SPOILER vimeo youtube εχει ενα μικρο προβλημα στην ευκολια χρησης 

- cypher
Νοpe, δεν γίνεται.chriskin wrote:γινεται να αλλαξει η σειρα των tags πανω απο τα μηνυματα; το dailymotion googlevideo SPOILER vimeo youtube εχει ενα μικρο προβλημα στην ευκολια χρησης

- Zifnab
- Academic status: MSc
Η συζήτηση περί νέου theme στο forum μεταφέρθηκε εκεί: http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic ... 60#p281980