Venus Feedback
- stranger
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: Venus Feedback
Έχετε ανοίξει thread για το μάθημα της Τεχνητής Νοημοσύνης; Βρήκα ένα αλλά μάλλον είχε κλειδωθεί γιατί δεν μπορούσα να κάνω κάποια ενέργεια!
Θέλω να βρώ άτομο για τις εργασίες και προτιμώ να ρωτήσω εδώ παρά στις ομάδες συζητήσεων του eclass...
Θέλω να βρώ άτομο για τις εργασίες και προτιμώ να ρωτήσω εδώ παρά στις ομάδες συζητήσεων του eclass...
Last edited by stranger on Tue Oct 18, 2011 9:33 pm, edited 1 time in total.
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Μπορείς να ανοίξεις μόνος σου. Είναι μάθημα επιλογής.stranger wrote:Έχετε ανοίξει thread για το μάθημα της τεχνητής Νοημοσύνης; Βρήκα ένα αλλά μάλλον είχε κλειδωθεί γιατί δεν μπορούσα να κάνω κάποια ενέργεια!

- stranger
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Τελικά άνοιξε ο necrofear. Thanx anyway!enum21 wrote:Μπορείς να ανοίξεις μόνος σου. Είναι μάθημα επιλογής.stranger wrote:Έχετε ανοίξει thread για το μάθημα της τεχνητής Νοημοσύνης; Βρήκα ένα αλλά μάλλον είχε κλειδωθεί γιατί δεν μπορούσα να κάνω κάποια ενέργεια!
αυτο εδω απο τους ορους χρησης "Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή" ισχυει καθολου στην πραξη; αρκετοι εχουν banners η links για καποια λειτουργικα συστηματα πχ
- Zifnab
- Academic status: MSc
Εννοούμε links σε site εταιρειών μας/ γνωστών, βιβλίων ή τελος πάντων τέτοιου τύπου διαφημίσεις - όχι πράγματα που ούτως ή άλλως χρησιμοποιούμε ή δίνουμε links (microsoft/google/apple κτλ)chriskin wrote:αυτο εδω απο τους ορους χρησης "Απαγορεύεται η διαφήμιση εμπορικών και μη προϊόντων και υπηρεσιών, με την τοποθέτηση links ή banners στην υπογραφή" ισχυει καθολου στην πραξη; αρκετοι εχουν banners η links για καποια λειτουργικα συστηματα πχ
κατι αναμεσα σε bug report και απορια , δεν ξερω τι ειναι :
πηγα να στειλω ενα πμ και μου εμφανισε αυτο οταν πατησα "υποβολη"
Πληροφορίες
Το προσωπικό μήνυμα δεν μπορεί να βρεθεί.
- cypher
Ίσως εκανες πολύ ώρα για να το γράψεις (χωρίς refresh στην σελίδα) ή πηγες να στείλεις το πμ με παράθεση στο post κάποιου και το post αυτό εχει σβηστεί. Στείλε το πμ απο το προφίλ του/ης και δεν θα υπάρχει θεμα.chriskin wrote:κατι αναμεσα σε bug report και απορια , δεν ξερω τι ειναι :
Πληροφορίες
Το προσωπικό μήνυμα δεν μπορεί να βρεθεί.

τρεις γραμμες ηταν (κυριολεκτικα) οποτε λογικα δεν αργησα, λογικα θα εσβησε το αρχικο μηνυμα - αν και ειχα δοκιμασει να σβησω τα μερη της παραθεσης (λογικα αυτο δεν πιανει ε;
)
thanks

thanks
Επί τη ευκαιρία, γίνεται να μπει αυτόματη αποθήκευση σε πρόχειρο στα ΠΜ? Όπως είναι στα blog?
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- cypher
Όχι.MpoMp wrote:Επί τη ευκαιρία, γίνεται να μπει αυτόματη αποθήκευση σε πρόχειρο στα ΠΜ? Όπως είναι στα blog?

Κάνε "Save draft" κάθε 3 λεπτά με το χέρι.

Γιατι οι Τελευταίες Δημοσιεύσεις Forum(στην αρχικη σελιδα του site) δεν εμφανιζουν αμεσως τα καινουργια ποστ η τις νεες απαντησεις ??
πχ οταν εφτιαξα χτες ενα ποστ δεν το εμφανισε αμεσως στην αρχικη ενω παλια το εκανε
πχ οταν εφτιαξα χτες ενα ποστ δεν το εμφανισε αμεσως στην αρχικη ενω παλια το εκανε
- Zifnab
Γιατί το module ελέγχει κάθε x λεπτά για νέα post - νομίζω x=5 ... Άλλο το portal άλλο το forum..
Αν θες να παρακολουθείς κάτι αντίστοιχο τσέκαρε εδώ στα new posts: http://venus.cs.aueb.gr/forum/search.ph ... d=newposts
Αν θες να παρακολουθείς κάτι αντίστοιχο τσέκαρε εδώ στα new posts: http://venus.cs.aueb.gr/forum/search.ph ... d=newposts
αα απλα ρωταω γιατι στο παλιο πορταλ τα εβγαζε αμεσως .
Καθε 5 λεπτα εμφανιζει τα αμεσως επομενα ποστς ή τα νεοτερα την στιγμη του ελεγχου??
Καθε 5 λεπτα εμφανιζει τα αμεσως επομενα ποστς ή τα νεοτερα την στιγμη του ελεγχου??
- Zifnab
Και εγώ έχω απορία γιατί έγινε έτσι - γιατί δεν ήμουν στην δημιουργία του νέου portal -ίσως έγινε για λόγο μείωσης φόρτου. Απλά φέρνει τα τελευταία post την στιγμή του ελέγχου.. Ο cypher μπορεί να πει περισσότερα γιατί και πώς επιλέχθηκε αυτόLifer wrote:αα απλα ρωταω γιατι στο παλιο πορταλ τα εβγαζε αμεσως .

- cypher
Τα νεότερα την στιγμή του ελέγχου. Θα δοκιμάσω κάποια στιγμή να το αλλάξω για να ελέγχει πιο συχνά αλλα προτιμώ να μην τα κάνω αυτά γιατί θα πρέπει να το ξανακάνω οποτε βγαίνει update για το module και ειναι μανούρα.Lifer wrote:αα απλα ρωταω γιατι στο παλιο πορταλ τα εβγαζε αμεσως .

Τα posts τα τραβάει απο την βάση οχι απο rss. Aπλά έιναι hardcoded στο plugin η ανανέωση κάθε 5 λεπτά και μονο αν αλλάξω κώδικα φτιάχνει και προτιμώ να το αποφύγω οπως είπα.νομίζω φταίει γιατί τραβάμε το rss μέσω ενός rss-fetcher και όχι απευθείας όπως παλιά.

Ετσι μπορει να "χαθουν" καποια post απο το portal αμα εχει κίνηση το forum εκεινη την ωρα .
- Zifnab
Σωστά άμα γίνουν παραπάνω από 7 post σε 5 λεπτά δεν θα εμφανιστούν στο portal κάποια από αυτά..Lifer wrote:Ετσι μπορει να "χαθουν" καποια post απο το portal αμα εχει κίνηση το forum εκεινη την ωρα .
- cypher
Ναι για αυτό κοιτάς πάντα το http://venus.cs.aueb.gr/forum/search.ph ... d=newposts και δεν υπάρχει θέμα. Ο ρόλος του module στο portal ειναι απλά για να τραβάει λίγο κόσμο στο forum. Αν θες live ενημέρωση αναγκαστικά κοιτάς στο forum κατευθείαν.Lifer wrote:Ετσι μπορει να "χαθουν" καποια post απο το portal αμα εχει κίνηση το forum εκεινη την ωρα .

στο http://venus.cs.aueb.gr/forum/search.ph ... =egosearch (Οι δημοσιευσεις σας) μου δειχνει πανω πανω το thread για τα ανεκδοτα στο οποιο εχω να γραψω απο "Παρ Οκτ 14, 2011 12:58 pm"
εκει δεν θα επρεπε να δειχνει τα threads στα οποια εστειλα κατι με χρονολογικη σειρα απο το νεοτερο (πανω πανω) στο παλαιοτερο (τερμα κατω);
εκει δεν θα επρεπε να δειχνει τα threads στα οποια εστειλα κατι με χρονολογικη σειρα απο το νεοτερο (πανω πανω) στο παλαιοτερο (τερμα κατω);
- cypher
Οχι τα δειχνει με σειρά απο το νεώτερα απαντημένο (απο οποιονδήποτε οχι μονο εσένα) προς τα παλιώτερο απαντημένα.chriskin wrote:στο http://venus.cs.aueb.gr/forum/search.ph ... =egosearch (Οι δημοσιευσεις σας) μου δειχνει πανω πανω το thread για τα ανεκδοτα στο οποιο εχω να γραψω απο "Παρ Οκτ 14, 2011 12:58 pm"

- Funk
Πήγα να κάνω post στο "Τραγούδι της ημέρας" και μου πέταξε μαύρη οθόνη με "
Venus project cs aueb 403 401
Unauthorized Access!
Intruder Alert!
You have tried to gain access to a restricted place(error 403/401).
If you have come here via a link you can contact services@venus.cs.aueb.gr to report the issue. If you typed in the URL yourself then you've been a naughty, naughty user! Move along..."
Αν δε μπορώ να γράψω στα off-topic τι θα κάνω; :D
(έκανα δύο ανανεώσεις και το πήρε)
Unauthorized Access!
Intruder Alert!
If you have come here via a link you can contact services@venus.cs.aueb.gr to report the issue. If you typed in the URL yourself then you've been a naughty, naughty user! Move along..."
- cypher
Ειναι ο μηχανισμός ελέγχου για κατάχρηση (για dos attacks).Funk wrote:Πήγα να κάνω post στο "Τραγούδι της ημέρας" και μου πέταξε μαύρη οθόνη με "
Unauthorized Access!
Intruder Alert!

Πρέπει να περιμένεις ~8 sec για να σε αφήσει, δεν ειναι κάτι.