Θα μοιραζω καρτες wind και 2 τυχεροι θα γυρισουν με εκπληκτικά δωρα σπιτι τους,
επισης θα φυσαω, οποτε φορεστε ζεστα ρουχα

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eγώ έχω μια ζακέτα με τυπωμένο το Stoupeace στην πλάτη, μετράει?sandra wrote:Να φοράμε καρτελάκια με avatar και username όπως είχε κάνει ο tsilo κάποια στιγμή. Τόσοι που θα είμαστε....
που ειναι αυτο στο περιπου?Zifnab έγραψε:2/11 στο tidbit 1ος όροφος Άγιος Δημήτριος (δίπλα στη στάση Μετρό) 17:00
The Punisher wrote:Λοιπόν, το meeting θα γίνει (ξεκινήσει) Κυριακή, στις 7 στο TidBit. Το μαγαζί είναι απ' έξω απ τη στάση του μετρό στον Αγ. Δημήτριο, στο ρεύμα της Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα
Για να βρεθείτε στο σωστό μέρος, αν έρχεστε με μετρό:
Μόλις βγείτε απ'το (τελευταίο) βαγόνι θα ανεβείτε από τις σκάλες στο αριστερό σας χέρι, στο επίπεδο εισητηρίων
Πάλι αριστερά, και θα ανεβείτε στο επίπεδο του δρόμου.
Κοιτάχτε γύρω σας, θα το δείτε (είναι στην πλάτη σας όπως ανεβήκατε τις σκάλες)
Για να έρθετε με αμάξι:
Google Map - είναι στο κέντρο της εικόνας, δίπλα στο κτήριο με την άσπρη ταράτσα, απέναντι από την 180άρα στροφή πάνω στη Βουλιαγμένης.
http://i35.tinypic.com/16k0uo0.jpgkokosteo wrote:που ειναι αυτο στο περιπου?Zifnab έγραψε:2/11 στο tidbit 1ος όροφος Άγιος Δημήτριος (δίπλα στη στάση Μετρό) 17:00
Εγώ ξεχωρίζω.(Έχω ξεχάσει να ξυριστώ εδώ και κάμποσο καιρόsandra wrote:Να φοράμε καρτελάκια με avatar και username όπως είχε κάνει ο tsilo κάποια στιγμή. Τόσοι που θα είμαστε....
Μόλις βγείτε απ'το (τελευταίο) βαγόνι θα ανεβείτε από τις σκάλες που είναι από την αντίθετη μεριά από αυτήν που "κοιτάει" το τραίνο, στο επίπεδο εισιτηρίων
Πάλι αριστερά, και θα ανεβείτε στο επίπεδο του δρόμου
Δεν νομίζω να υπάρχει χώρος που να χωράει άνετα 50 άτομα, να μας δίνει δικαίωμα να αλλάξουμε την διαρύθμιση τελείως και επίσης να μπορούμε να βάλουμε δική μας μουσική σε φτηνές τιμές αναψυκτηρίου/τυροπιτάδικου, που να είναι πάνω στο μετρό και επίσης να μην χρειάζεται τίποτα άλλο από χρήματα και τα λοιπά για να το κλείσουμε...Γενικά απέχει 15-17 λεπτά σε σχέση με την σχολή οπότε πραγματικά δεν υπάρχει καμμία δικαιολογία για την απόσταση, μιάς και το meeting γίνεται 2-3 φορές το χρόνο max...kokosteo wrote:και οχι τοσο μακρια παλι........αν γινεται!!!
Αν δεν ξυρίστηκες χαλάλι, αλλά να ξυρίστηκες και να μην ήρθες στο meeting, αμαρτία απ' το Θεό...!para wrote:Θα σας κάνω τη χάρη και θα ξυριστώ