Venus 5x5 meeting no1

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
ginobill7
byte level
byte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ginobill7 » Sun May 20, 2007 4:23 pm

Ganther wrote:Επειδη συνεχιζεται απο μερους του ginobill7 η κατηγορια προς το προσωπο μου, δημοσιευω screenshots που μου ζητησε να του στειλω για να τα καταφερει να κανει upload στο rapidshare. Κοιταχτε τι καθομουν και εκανα ο ανθρωπος! :-D

Image
Απαραδεκτο!!!!Φυσικα και ηξερα πως να τα κανω upload..Η αληθεια ειναι οτι επρεπε να φυγω απ το σπιτι και θα το αφηνα το αρχειο να ανεβαινει και ζητησα το εν λογω screenshot σαν οδηγια προς τον αδερφο μου για να στειλει το link στον Ganther χωρις προβλημα!!!Δυστυχως δεν κρατησα την συνομιλια μας στο msn,αλλα πρεπει να με πιστεψετε! ;)
Image
Billlll πεταει random δενδρα!LOL???
http://SteelFm.gr
mei
byte level
byte level
Academic status: N>4

Post by mei » Sun May 20, 2007 5:00 pm

Ganther wrote:zweinstein το ειπαμε και πριν. Δεν αρκει το δευτερο κομματι, πρεπει να εχεις και τα 2 κομματια του βιντεο για να το δεις.
Οταν εχεις και τα 2 κομματια, τα βαζεις στο ιδιο φακελο, τα ενωνεις με το Hjsplit Και το βλεπεις (εμενα μου δουλευει μονο με VLC και οχι με BSplayer)

Επειδη συνεχιζεται απο μερους του ginobill7 η κατηγορια προς το προσωπο μου, δημοσιευω screenshots που μου ζητησε να του στειλω για να τα καταφερει να κανει upload στο rapidshare. Κοιταχτε τι καθομουν και εκανα ο ανθρωπος! :-D

Image

απλα lol! :razz: :twisted: :lol:
Image
"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Silver » Sun May 20, 2007 5:57 pm

Δοκίμαστε MPlayer. Αυτόν χρησιμοποιώ και μένω ευχαριστημένος. Το πρώτο αρχείο μόνο κατέβασα και παρόλα αυτά το δείχνει κανονικά.
Τελείωσα!!!!
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sun May 20, 2007 6:57 pm

δε μου κατεβαίνει το 1ο
:\

lol είμαι ελεϊνος.....
Image
Post Reply

Return to “Venus Community”