ωπα, 40;Loner wrote: Είμασταν καμιά 40ρια άτομα αν δεν κάνω λάθος...

αλλα ηταν μια χαρα, και οι κρεπες μουρλια.

ωπα, 40;Loner wrote: Είμασταν καμιά 40ρια άτομα αν δεν κάνω λάθος...
Για το δικό μου σαντουιτς λες...? Υπέροχο ήταν.. αλλά είδα και άλλα να κυκλοφορούν... Η κρέπα του zif ήταν φαντεζί... Αλλά και του dog_of_war αν δεν κάνω λάθος...Loner wrote:Αν δεν ξυρίστηκες χαλάλι, αλλά να ξυρίστηκες και να μην ήρθες στο meeting, αμαρτία απ' το Θεό...!para wrote:Θα σας κάνω τη χάρη και θα ξυριστώ![]()
Τά'σπασε το meeting, χάσατε όσοι δεν ήρθατεΕίμασταν καμιά 40ρια άτομα αν δεν κάνω λάθος... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν, στις μουσικές επιλογές, στην συντονιστική ομάδα για την οργάνωση (στον Zifnab δηλαδή
), στους 1οετείς (2 παρακαλώ!), σ'αυτούς που έπαιξαν τάβλι, σ'αυτούς που δεν έπαιξαν και last but not least στον "μάστορα" που έφτιαξε τόσες κρέπες (κι ένα σάντουιτς
) με τόση υπομονή κάτω από τόση πίεση
Όχι, δεν σε πήρα χαμπάρι εσένα...! 2 τα σάντουιτςproskopos wrote: Για το δικό μου σαντουιτς λες...?
Attendees:cypher wrote: ωπα, 40;εγω 25-30 μετρησα με το ζορι
![]()
Τώρα που είπες για φωτό... Zif μην ξεχάσεις να δώσεις στις Ευαγγελια Τζοάνα Mαρία_ και Αλμπέρτα την φωτογραφία που έβγαλαν μαζί μου.... Αν και ήδη θα σου έχουν στείλει πμ για αυτό...sandra wrote:Ωραία περάσαμε. Περιμένω τις φωτογραφίες Zifnab! Ειδικά τις τελευταίες πρέπει να τις βάλουμε avatars![]()
α ναι ... μίλαγες στο τηλέφωνο... Άτυχη...maria_ wrote:Πολλά μπράβο στον Zifnab που οργάνωσε τη σημερινή συνάντηση και στον Μάριο για τη μουσική (στο επόμενο meeting αναλαμβάνω τα decks)! Ελπίζω στο επόμενο να έχουμε ακόμα περισσότερους πρωτοετείς!
@proskopos
Φοβάμαι οτι στη συγκεκριμένη δεν είμαι
Στο επόμενο υποσχέθηκα DJ να είναι η maria_ οπότε βρες τα μαζί της... Αν παντως καταλαβω ότι είναι να μπει Τερλεγκας, για αντίποινα θα εχω cd με HatebreedStoupeace wrote:ΥΓ: Επίσης στο επόμενο θα γίνω βοηθός DJ και αν υπάρχουν αντιρρήσεις θα βάλω τον Μάριο να παίζει μόνο Τερλέγκα.
Την ημερομηνία πότε την έκλεισες?Stoupeace wrote:Aααα δε λέω για DJ απλά να γράψουμε ένα cd και τελειώσαμε! Θα φέρω μηχανήματα εγώ και θα εκτελέσω αφιλοκερδός (ΑΕ που λεει και ο τζιμάκος) το λειτούργημα του Δισκοαλλαχτή, έτσι ώστε να μπορούν να μπαίνουν και επιτόπου παραγγελιές κάθε είδους. Καλά... θα δείξει. Οπότε τα λέμε στο Tidbit 21/02/2009 στις 19:00.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Loner wrote:Εγώ έχω μια άλλη ιδέα...Τι κάνετε την άλλη Κυριακή?![]()
![]()