Γνώμες και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες

Χμμμ αυτό που λες ίσως να ισχύει κάπως αν αναφέρεσαι στο CSS 2.1. Το CSS3 εισάγει αρκετους selectors και properties που δεν είναι όλα τόσο εύκολα να κατανοηθούν χωρίς εις βάθος μελέτη.proskopos wrote: 4) CSS +++++++ Εύκολη γλώσσα που μπορεί εύκολα να την μάθει κανείς σε 4-5 τεύχοι.. Credits to Λία Βέρου...(ποιά είναι η δεσποινής και δεν την ξέρω...?)
Χάρηκες που με γνώρισες....Michelle wrote:Χμμμ αυτό που λες ίσως να ισχύει κάπως αν αναφέρεσαι στο CSS 2.1. Το CSS3 εισάγει αρκετους selectors και properties που δεν είναι όλα τόσο εύκολα να κατανοηθούν χωρίς εις βάθος μελέτη.proskopos wrote: 4) CSS +++++++ Εύκολη γλώσσα που μπορεί εύκολα να την μάθει κανείς σε 4-5 τεύχοι.. Credits to Λία Βέρου...(ποιά είναι η δεσποινής και δεν την ξέρω...?)
Σε γενικές γραμμές πάντως, για να την μάθεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, είναι όντως πολύ εύκολη γλώσσα.
Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι η Λία Βέρου.
Αυτό το γνωρίζουμε αλλά η δουλεία είχε γίνει - Τα δε news καταγράφηκαν τον Οκτώβριο περίπου οπότε λογικό είναι να είναι κάπως παλιά - αν και ενδιαφέρονται.3) Φοβάμαι ότι κάποια άρθρα ήταν λίγο ά-καιρα... Γράφτηκαν για πιο παλιά... Αλλά δεν πειράζει....
Πότε βγαίνει το επόμενο περιοδικό...? από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά.... Αν δεν θα υπάρχει θέμα μέσα στην εξεταστική τότε εγώ είμαι μέσα, χωρίς να ξέρω το τι μπορώ να κάνω ακόμα....rose wrote:Αρχικά συγχαρητήρια κτλ. Αυτό που θέλω να πώ εγώ ειναι οτι ο καθένας μας μπορεί να ασχοληθεί, λεει μία προσπάθεια...μπείτε στον κόπο να ψάξετε ενα θέμα, ακόμα και αν το γνωρίζετε, θα γίνετε καλύτεροι. Αναφέρομαι σε όλους - προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, νέους επαγγελµατίες....
proskopos wrote:Χάρηκες που με γνώρισες....Michelle wrote:Χμμμ αυτό που λες ίσως να ισχύει κάπως αν αναφέρεσαι στο CSS 2.1. Το CSS3 εισάγει αρκετους selectors και properties που δεν είναι όλα τόσο εύκολα να κατανοηθούν χωρίς εις βάθος μελέτη.proskopos wrote: 4) CSS +++++++ Εύκολη γλώσσα που μπορεί εύκολα να την μάθει κανείς σε 4-5 τεύχοι.. Credits to Λία Βέρου...(ποιά είναι η δεσποινής και δεν την ξέρω...?)
Σε γενικές γραμμές πάντως, για να την μάθεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, είναι όντως πολύ εύκολη γλώσσα.
Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι η Λία Βέρου.![]()
Δεν ξέρω για αυτό που λες (για την CSS3)... Περιμένω να μου το μάθεις στο επόμενο τεύχος...(Έστω και λίγο αργότερα...)
Γράψε οδηγό για το πως μπορείς να γίνεις κάποιος που χαίρονται οι άλλοι/ες όταν τον γνωρίζουνproskopos wrote:Αν δεν θα υπάρχει θέμα μέσα στην εξεταστική τότε εγώ είμαι μέσα, χωρίς να ξέρω το τι μπορώ να κάνω ακόμα....
Η μητέρα μου, και ο πατέρας μου έχουν αυτό το μυστικό....marios wrote:
Γράψε οδηγό για το πως μπορείς να γίνεις κάποιος που χαίρονται οι άλλοι/ες όταν τον γνωρίζουν![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν φαντάζεσαι τι τράβηξα για να τους πείσω να με αφήσουν να το κάνω!Joanna wrote:
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη