Τα σουβλάκια μια χαρά - αλλά αυτό δεν είναι αντικειμενικό καθώς σαβουρώνω αρκετές μέρες αντίστοιχης ποιότητας

εγω δεν μπορουσα να ερθω (ειχε γιορτη ενας φιλος), αλλα τελευταια φορα που κοιταξα η οστρια δν ειχε ελλειψη χωρου , ουτε ηταν απο τα μερη που μας ελεγε κανεις κατι οταν φωναζαμε και "κουβεντιαζαμε" μετα το μαθημα (πηγαινα φροντηστηριο στην ομονοια) - τι εγινε;elsupreme wrote:Ωραία ήταν παιδιά, grats στον cactus, και την επόμενη φορά αν γίνεται σε πιο ανοικτό/φιλικό σε συζήτηση/ευρύχωρο μέρος.
Ηταν πολύ ωραία όντος, ο χώρος μου άρεσε, δέν είχε υπερβολικά δυνατά την μουσική και σου έδινα την δυνατότητα να συζητήσεις...το σουβλάκι ήταν μέτριο,(@para τα πράσινα thingies πρέπει να ήταν πιπεριέςZifnab wrote:Πέρασα πολύ ωραία και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή - ειδικά τώρα που δεν είχα το άγχος της όλης διαδικασίας, κατάλαβα τί έχανα τις άλλες φορές![]()
![]()
Τα σουβλάκια μια χαρά - αλλά αυτό δεν είναι αντικειμενικό καθώς σαβουρώνω αρκετές μέρες αντίστοιχης ποιότητας![]()
![]()
![]()
Ευχαριστώ πολύ die_4_st00p, αλλα και όλους εσάς που μου είπατε μπράβο! Οσοι είχατε παράπονα, αμα ξανακούσετε "γεια" απο μένα, να σας φτύσετε.d1e_4_St00p wrote:Συγχαρητήρια Stoupeace![]()
Ηταν το καλύτερο meeting που εχω πάει ποτέ και είσαι ο πιο όμορφος απο τις κοπέλες του venus. Τα μαλλιά σου είναι μεταξένια, η φωνή σου είναι αγγελική, και η μούρη σου είναι αντώνης! Ολα ήταν τέλεια, σ'ευχαριστούμε!!!
Δεν την εχω δει αλλα νεβερντελες (in english~~Wind~~ wrote:
ΥΓ : Όποιος έχει δει την 1η εργασία στα ασύρματα δίκτυα, κάτι ανάλογο θέλω, όχι για wifi όμως, αλλά για τα σουβλατζίδικα
sandra wrote:Πολύ όμορφα ήταν, όντως ο χώρος λόγω της κολόνας - τοτέμ δεν βόλευε, αλλά σαν ατμόσφαιρα ήταν μια χαρά, ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω. Συγχαρητήρια σε stoupeace που το οργάνωσε, στους υπόλοιπους που βάλαμε το κέφι μαςκαι σε cactus που πήρε πτυχίο! Φώτος από ότι κατάλαβα θα ανεβάσει ο stal με σούπερ ντούπερ φωτογραφική μηχανή και φλας που τυφλώνει. Άντε και στο επόμενο.
kate μάλλον ξέχασες την ομπρέλα σου, απευθύνσου σε stavrakas. Αν όχι, κάποιος ξέχασε μια κίτρινη ομπρέλα!?
edit: χαίρομαι τόσο πολύ που δεν έφαγα γατούλα απόψε
φωτό με την επική ομπρελίτσα σου δεν έβγαλες?Stoupeace wrote:When will you have the honor to see the uploaded photos of me fooling around with an admin?
1on Eιναι stayrakas και οχι stavrakaskate_91 wrote:sandra wrote:Πολύ όμορφα ήταν, όντως ο χώρος λόγω της κολόνας - τοτέμ δεν βόλευε, αλλά σαν ατμόσφαιρα ήταν μια χαρά, ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω. Συγχαρητήρια σε stoupeace που το οργάνωσε, στους υπόλοιπους που βάλαμε το κέφι μαςκαι σε cactus που πήρε πτυχίο! Φώτος από ότι κατάλαβα θα ανεβάσει ο stal με σούπερ ντούπερ φωτογραφική μηχανή και φλας που τυφλώνει. Άντε και στο επόμενο.
kate μάλλον ξέχασες την ομπρέλα σου, απευθύνσου σε stavrakas. Αν όχι, κάποιος ξέχασε μια κίτρινη ομπρέλα!?
edit: χαίρομαι τόσο πολύ που δεν έφαγα γατούλα απόψε
Εγώ ξέχασα την ομπρέλα.....![]()
Stavrakas δεν θυμαμαι αν γνωριστηκαμε εσυ την εχεις??
Να κανονισουμε να μου την δωσεις στην σχοληηηη????
ευαίσθητα δεδομένα αυτάStoupeace wrote:When will you have the honor to see the uploaded photos of me fooling around with an admin?