dude tram != βολικόkwnccc wrote:Πιο βολικό ακούγεται φαληρο! έχει και ηλεκτρικό και τραμ!!The Punisher wrote:Για την ιστορία, είδα ότι έξω από τη στάση "Φάληρο" του ηλεκτρικού, ακριβώς κάτω απ' το Καραϊσκάκη, έχει coffee time

dude tram != βολικόkwnccc wrote:Πιο βολικό ακούγεται φαληρο! έχει και ηλεκτρικό και τραμ!!The Punisher wrote:Για την ιστορία, είδα ότι έξω από τη στάση "Φάληρο" του ηλεκτρικού, ακριβώς κάτω απ' το Καραϊσκάκη, έχει coffee time
Μην το κάνεις, θα γεμίσει το μαγαζί fangirls και θα μας φάνε τα donuts !zweistein wrote:S.a.kiss.007 οι ημερομηνίες που έχουν προταθεί είναι 27 ιουνίου ή 4 ιουλίου, αν κοιτάξεις την πρώτη σελίδα του thread θα δεις ότι υπάρχει poll γίαυτό εδώ και μέρες..
Παιδιά κατανοητό είναι να έχετε κάποια υποχρέωση ή γενικότερα κάτι να κάνετε εκείνες τις μέρες, όλοι μπορεί κάτι να έχουν να κάνουν.
Aπλά σκεφτείτε ότι θα είναι απλά ένα πρωινό γλύκας. Στο κάτω κάτω για τους Rammstein, την επομενη μέρα είναι, ακόμα και αν έχετε σκοπό να διανουκτερεψετε στην Μαλακάσα σας παίρνει να έρθετε για 2 ωρίτσες για donuts με την παρέα... well προσωπική μου άποψη και πρόταση είναι προκειμενου να σας δώσω κίνητρο.
θέλετε να σας φέρω και τα party boys από το video του Ammarkov?
μάλλον μιας και πολλοί δίνουμε αυτόματα..zweistein wrote:όντως, με τις νέες αλλαγές τι κάνουμε παιδιά? αναγκαστικά πάμε στις 4?
same herenikolas17 wrote:ΚρίμαΔεν μπορώ να έρθω στις 4
and here....Loner wrote:same herenikolas17 wrote:ΚρίμαΔεν μπορώ να έρθω στις 4
XaviannNJ wrote:
and here....
Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για αυτόματα!zweistein wrote:XaviannNJ wrote:
and here....
εσύ ατιμουλι μου είχες πει ok και για τις 2 ημερομηνίες!![]()
---------------------------------
πω ρε παιδιά τι γκαντεμιά αυτή με τα αυτόματα... anyway. λοιπόν θα φτιάξω νέα λίστα.
απλά πείτε μου ποιοι είναι ok για τις 4..
(έφορον τα αυτόματα ήταν για τώρα, θεωρητικά δεν είστε ήδη διαβασμένοι?)