Το πρωινό το χρεώνεις? Να ξέρω αν είναι να πάρω τίποτα από το Bierhof φεύγοντας αν είναι...
τίποτα δεν κάνει από την καλή του την καρδιάmpatsis wrote:Ναι, σωστός!!! Ευχαριστώ και τον Necrofear13 για την ευγενική χορηγία στέγης!!! Δεν ήξερα αν ήθελες να το αναφέρω.![]()
Το πρωινό το χρεώνεις? Να ξέρω αν είναι να πάρω τίποτα από το Bierhof φεύγοντας αν είναι...
Ίσχύει.photisd wrote:τίποτα δεν κάνει από την καλή του την καρδιάmpatsis wrote:Ναι, σωστός!!! Ευχαριστώ και τον Necrofear13 για την ευγενική χορηγία στέγης!!! Δεν ήξερα αν ήθελες να το αναφέρω.![]()
Το πρωινό το χρεώνεις? Να ξέρω αν είναι να πάρω τίποτα από το Bierhof φεύγοντας αν είναι...![]()
Πολύ αργά τώρα. Κανονίστηκε για 12.stoupeace wrote:Πάντως εγώ τελικά μπορώ και για τις 5/11. Just saying.
They see me postin', they hatin'cypher wrote:Πολύ αργά τώρα. Κανονίστηκε για 12.stoupeace wrote:Πάντως εγώ τελικά μπορώ και για τις 5/11. Just saying.Φτιαξε playlist.
Μην παραλείψεις κλαρίνα και ΕΦΑΡΑ. Και τον εθνικό ύμνο του Καζακστάν.stoupeace wrote:They see me postin', they hatin'cypher wrote:Πολύ αργά τώρα. Κανονίστηκε για 12.stoupeace wrote:Πάντως εγώ τελικά μπορώ και για τις 5/11. Just saying.Φτιαξε playlist.
Done.Gewitter wrote:Θα σας παρακαλούσα να μείνετε ον τοπικ γιατί το thread είναι σοβαρό....
Beers are serious issue!![]()
![]()
![]()
mpatsis wrote:@gewitter, οταν θα με προσθεσεις στη λιστα θα σταματησω να σπαμαρω
Και απ'αυτό και απ'αυτόstoupeace wrote:Τι μουσική ακούτε? Συγκροτήματα να ακούω, για να σας ικανοποιήσω όλους.
Ναι. Αυτό θα κάνω.
Blind guardian πιστεύω θα εκτιμηθούν απο πολλούς...stoupeace wrote:Τι μουσική ακούτε? Συγκροτήματα να ακούω, για να σας ικανοποιήσω όλους.
Ναι. Αυτό θα κάνω.
και εγώ ψηφίζω για Blind Guardian , Hammerfall , Symphony X , Iced Earth , Nightwish , Rhapsody . Αλλά μήπως είναι λιγο βαρία ολα αυτά για meeting ?Eldebryn wrote:Blind guardian πιστεύω θα εκτιμηθούν απο πολλούς...stoupeace wrote:Τι μουσική ακούτε? Συγκροτήματα να ακούω, για να σας ικανοποιήσω όλους.
Ναι. Αυτό θα κάνω.![]()
Μετά εγώ τουλάχιστον ακούω Rhapsody of Fire, Nightwish, SOAD, Blackmore's Night. (οι τελευταίοι αποτελούν και ευχάριστω διάλειμμα απο metal, με πιο αργό/απαλό ήχο.)
PatrickFTW wrote: Tyr ψηφίζω αλλά δεν παίζει να τους ξέρει κανείς οπότε. . .