[Folding@Home] Βοηθείστε την κοινωνία..με λίγη ιατρική
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
-
Παιδιά, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μπούμε στις 2000 πρώτες ομάδες...προς το παρόν είμαστε στις 7000 από 43000,χονδρικά!!
Είμαστε λίγοι...
...admins τι λέτε να βάλουμε οι του F@Η μια υπογραφή από http://www.dynasig.net έτσι ώστε να το μάθουν όλοι στο forum? Ακόμη και αυτοί που βαριούνται να διαβάζουν offtopic..???
Είμαστε λίγοι...
...admins τι λέτε να βάλουμε οι του F@Η μια υπογραφή από http://www.dynasig.net έτσι ώστε να το μάθουν όλοι στο forum? Ακόμη και αυτοί που βαριούνται να διαβάζουν offtopic..???
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Δική σου είναι η υπογραφή εάν θέλεις no prob from me!!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
-
Μπράβο Ethel...καλό folding.
Hdkiller...θα δω τι μπορώ να κάνω(βλέπεις είναι άσχημη η στιγμή) και θα δώσω κατευθυντήριες γραμμές.
Αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία με το dynasig, μάθε ότι μπορείς να επιλέγεις το Background της υπογραφής από μια λίστα με τα προσφερόμενα. Αυτό που έκανε το PCMag και το θεωρώ καλή ιδέα, ήταν να στείλουν 2 δικιές τους, μετά από ψηφοφορία, προτάσεις για Background στους υπευθύνους του site, οι οποίοι και τις δέχτηκαν...θα δω όμως τι μπορώ να κάνω και με τις ήδη υπάρχουσες.
Αναμείνατε...
Hdkiller...θα δω τι μπορώ να κάνω(βλέπεις είναι άσχημη η στιγμή) και θα δώσω κατευθυντήριες γραμμές.
Αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία με το dynasig, μάθε ότι μπορείς να επιλέγεις το Background της υπογραφής από μια λίστα με τα προσφερόμενα. Αυτό που έκανε το PCMag και το θεωρώ καλή ιδέα, ήταν να στείλουν 2 δικιές τους, μετά από ψηφοφορία, προτάσεις για Background στους υπευθύνους του site, οι οποίοι και τις δέχτηκαν...θα δω όμως τι μπορώ να κάνω και με τις ήδη υπάρχουσες.
Αναμείνατε...
-
- weirdo
- byte level
???
Γιατί δεν μπορώ να στείλω μεγάλο μήνυμα; Anyway . . .
Εγώ δεν έχω dual core & δεν έχω ιδέα επειδή δεν άλλαξα τίποτα στις ρυθμίσεις εκτός απο την ταχύτητα του molecule draw rate στο display (τo οποία την έβαλα τέρμα επειδή δεν μου άρεσε να πηγαίνει αργά).
Εγώ δεν έχω dual core & δεν έχω ιδέα επειδή δεν άλλαξα τίποτα στις ρυθμίσεις εκτός απο την ταχύτητα του molecule draw rate στο display (τo οποία την έβαλα τέρμα επειδή δεν μου άρεσε να πηγαίνει αργά).
Last edited by weirdo on Wed Jan 11, 2006 3:50 pm, edited 2 times in total.
- weirdo
- byte level
...
Διαισθητικά φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με τον αλγόριθμο που λένε ότι χρησιμοποιούν. Αυτός βγάζει τα deadlines ανάλογα με το μέγεθος του WU και επειδή χρησιμοποιούν ως προτυπο τον Intel P4 στα 2.8Mhz υποθέτω ότι βγάζει προσεγγιστικά αυτά τα αποτελέσματα τα οποία αφορούν τις τελευταίες 7 και πενήντα μέρες αντίστοιχα και ίσως επειδή το PC μου δουλεύει πολλές ώρες να θεωρείται τυπικά ότι "δούλεψε σαν 2".
Last edited by weirdo on Wed Jan 11, 2006 3:43 pm, edited 1 time in total.
- weirdo
- byte level
!!!
Πάντως το μόνο σχετικό που βρήκα είναι αυτό:
http://forum.folding-community.org/view ... hp?t=13563
και αν το διαβάσεις θα καταλάβεις ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς και πολύ.
Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό λοιπόν . . . και ας ελπίσουμε να βοηθάμε μόνο την ιατρική με όλο αυτό.
Η μόνη λύση για να "πετάξει" η ομάδα είναι να μαζευτούν περισσότεροι για να πολλαπλασιάζονται τα αποτελέσματα.
Αύριο θα μπούν επιτέλους δυο φίλοι μου.
Αυτά τα λίγα (?) !
Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό λοιπόν . . . και ας ελπίσουμε να βοηθάμε μόνο την ιατρική με όλο αυτό.
Η μόνη λύση για να "πετάξει" η ομάδα είναι να μαζευτούν περισσότεροι για να πολλαπλασιάζονται τα αποτελέσματα.
Αυτά τα λίγα (?) !

Όποιος δεν μπορεί να διατάζει τον εαυτό του, αυτός πρέπει να υπακούει.
Νίτσε
Νίτσε
-
-
-
Μπράβο Ethel...
Φέρε και άλλους στην ομάδα !!!
Υ.Γ. Τη δικιά μου εικονίτσα της υπογραφής την έφτιαξα σττη DynaSig Παίρνει Live δεδομένα, και μπορείτε να διαβάσετε από αυτήν τη θέση μας παγκοσμίως...(7179 αυτή τη στιγμή)
Δοκιμάστε το και εσείς !!!!

Υ.Γ. Τη δικιά μου εικονίτσα της υπογραφής την έφτιαξα σττη DynaSig Παίρνει Live δεδομένα, και μπορείτε να διαβάσετε από αυτήν τη θέση μας παγκοσμίως...(7179 αυτή τη στιγμή)
Δοκιμάστε το και εσείς !!!!
- AnINffected
- Gbyte level
Παίζει ρόλο το σκόρ, όχι τα πόσα WU's έχεις κάνειPunisher wrote:@AnINffected
Βλέπε την ΑΝΙΣΗ κατάταξη...έχω τελειώσει περισσότερα από εμένα και είσαι από πάνω μου ???

Εσύ έχεις κάνει περισσότερα αλλά τα δικά μου ήταν συνολικά μεγαλύτερα, γι'αυτό έχω υψηλότερο σκορ

Όσον αφορά τα 2 cpu's, εγώ είχα βάλει το πρόγραμμα, ύστερα έκανα format και το ξανάβαλα.Γι'αυτό πιστεύω οτι μου βγάζει 2 cpu's ενώ έχω εναν ταπεινό Athlon 1.92

Εσύ weirdo τί κάνεις και μας έχεις αφήσει έτη φωτός πίσω;
Δε διάβασα ολόκληρη τη συζήτηση σ'εκείνο το link αλλά απ'όσο κατάλαβα μου φαίνεται οτι οι άνθρωποι ματαιοδοξούν...weirdo wrote:Πάντως το μόνο σχετικό που βρήκα είναι αυτό:
Αυτά τα λίγα (?) !

Το θέμα είναι η βοήθεια που προσφέρεται μέσα από το πρόγραμμα, όχι τα rankings!Αυτά τα κάνουμε για χαβαλέ...
Αντιθέτως συγχαίρω εσάς παιδιά για την προσπάθεια που κάνετε να προωθήσετε το πρόγραμμα.
Σύντομα θα επιδιώξω να βάλω και εγώ dynasig.
Απορία: στην command-line εκδοση του προγράμματος ξέρει κανείς τι κάνει η επιλογή -advmethods;Ethel, καμία ιδέα;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- AnINffected
- Gbyte level
- weirdo
- byte level
Το πιο σημαντικό πράγμα στο link που έδωσα ήταν η εικόνα αυτή:
http://img465.imageshack.us/full.php?im ... con5ul.png
που δείχνει οτι κάποιοι σε μια μέρα χτυπάνε όσα δεν θα χτυπήσουμε εμείς συνολικά όσο και να το χρησιμοποιήσουμε (λέει: scores more than 50 000 points per day). Και μετά οι υπόλοιποι ψάχνουν τι συμβαίνει. Οπότε ας μην ασχοληθούμε με τέτοια.
Δεν έχω κάνει τίποτα. Απλά μπήκα στην ομάδα με το που φτιάχτηκε και το είπε ο Einherjar. Ήμουν και μια ή δυο μέρες στους VietnamOverclockers και έκανα score 4158 (ναι δεν ξέρω πως & γιατί) μέχρι να φτιαχτεί η ομάδα αλλά δεν μετράει στο τωρινό score εννοείται. Ε, επειδή είχα απο τότε ADSL ήταν συνέχεια ανοιχτό. Προφανώς όσοι είναι με dial-up χάνουν κάποιο χρόνο.
που δείχνει οτι κάποιοι σε μια μέρα χτυπάνε όσα δεν θα χτυπήσουμε εμείς συνολικά όσο και να το χρησιμοποιήσουμε (λέει: scores more than 50 000 points per day). Και μετά οι υπόλοιποι ψάχνουν τι συμβαίνει. Οπότε ας μην ασχοληθούμε με τέτοια.
Δεν έχω κάνει τίποτα. Απλά μπήκα στην ομάδα με το που φτιάχτηκε και το είπε ο Einherjar. Ήμουν και μια ή δυο μέρες στους VietnamOverclockers και έκανα score 4158 (ναι δεν ξέρω πως & γιατί) μέχρι να φτιαχτεί η ομάδα αλλά δεν μετράει στο τωρινό score εννοείται. Ε, επειδή είχα απο τότε ADSL ήταν συνέχεια ανοιχτό. Προφανώς όσοι είναι με dial-up χάνουν κάποιο χρόνο.
Νίτσε
Νίτσε
- AnINffected
- Gbyte level
Τί να πείς...weirdo wrote:Το πιο σημαντικό πράγμα στο link που έδωσα ήταν η εικόνα αυτή:
που δείχνει οτι κάποιοι σε μια μέρα χτυπάνε όσα δεν θα χτυπήσουμε εμείς συνολικά όσο και να το χρησιμοποιήσουμε (λέει: scores more than 50 000 points per day).

Τεσπα.
Και'γώ DSL έχω αλλά εσύ μ'έχεις φάει λάχανο!Εύγε παιδί μου!
Αν και Internet χρειάζεται μόνο όταν στέλνεις αποτελέσματα ή λαμβάνεις νεα εργασία (που είναι το λιγότερο του συνολικού χρόνου.)
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

-
Ρε σεις ... εγώ δεν το χω ανοικτό όλη την μέρα ... τρέχει μόνο όταν δουλεύω εγώ πάνω στο PC ... εεε, εντάξει, ο αριθμός των ωρών αυτών μπορεί να τείνει και σε 18 
@AnInffected : Τι ακριβώς εννοείς για το Link, και που να μπει αυτό ?? Πάντως πιστεύω ότι ο ευκολότερος τρόπος να διαδωθεί στο forum είναι οι υπογραφές !!! Στη δικιά μου έχω και τα κατάλληλα links πάνω...ένα σε πάει στο site από όπου κατεβάζεις το πρόγραμμα, και η εικόνα σε πάει στο site της ομάδας !!! Do the same αν σας άρεσε...δε θα ζητήσω Copywrite

@AnInffected : Τι ακριβώς εννοείς για το Link, και που να μπει αυτό ?? Πάντως πιστεύω ότι ο ευκολότερος τρόπος να διαδωθεί στο forum είναι οι υπογραφές !!! Στη δικιά μου έχω και τα κατάλληλα links πάνω...ένα σε πάει στο site από όπου κατεβάζεις το πρόγραμμα, και η εικόνα σε πάει στο site της ομάδας !!! Do the same αν σας άρεσε...δε θα ζητήσω Copywrite

- weirdo
- byte level
Εννοείται, αλλά είναι αλλιώς να μην χρειάζεται να κάνεις σύνδεση το οποίο το ξεχνάς.AnINffected wrote: Αν και Internet χρειάζεται μόνο όταν στέλνεις αποτελέσματα ή λαμβάνεις νεα εργασία (που είναι το λιγότερο του συνολικού χρόνου.)
Μπορεί να είναι νύχτα ή να λείπεις αλλά αν τελειώσει τα στέλνει!
Νίτσε
Νίτσε
-