Περί του νέου theme (Ψηφοφορία)
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Όλα είναι πολύ όμορφα και πολύ Hitec. Σχετικά με το θέμα των avatar απλά να πω ότι εμένα λίγο με μπέρδεψε το γεγονός ότι το avatar είναι δεξιά αλλά το όνομα του μέλους είναι αριστερά στην αρχή της επικεφαλίδας του εκάστοτε post. Καλό θα ήταν να τοποθετούταν το όνομα πάνω από το avatar... και να ήταν τονισμένο κάπως απότι τώρα (bold ή λευκό?).
Αυτά σαν feedback, εγώ το έβαλα πάντως και σε λίγες μέρες θα έχω άποψη...
Αυτά σαν feedback, εγώ το έβαλα πάντως και σε λίγες μέρες θα έχω άποψη...
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Εμένα πάλι δεν με ξένισε στο μάτι το avatar στα δεξιά, αλλά το πρόβλημά μου είναι λειτουργικό: λέγεται σύνδρομο μικρής οθόνης (ή χαμηλής ανάλυσης), με φαντάζεστε να κάνω scroll συνέχεια!?!
Εντάξει, ακούγεται ελλεεινό, αλλά μιας κι όλοι είπανε τον πόνο τους...
Πάντως κι εγώ επιδοκιμάζω που φτιάξατε κάτι ιδιαίτερο. Ευχαριστούμε που αφιερώνετε το χρόνο σας, για να μας καλοέχετε, χι χι!!!
Εντάξει, ακούγεται ελλεεινό, αλλά μιας κι όλοι είπανε τον πόνο τους...
Πάντως κι εγώ επιδοκιμάζω που φτιάξατε κάτι ιδιαίτερο. Ευχαριστούμε που αφιερώνετε το χρόνο σας, για να μας καλοέχετε, χι χι!!!
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
Ok, i'll vote fοr it!!
Είναι κάπως...αλλά είναι πρωτότυπο! Η πρόταση του chilochr είναι όντως σωστή, αλλα αν φύγει το όνομα από τα αριστερά θα προκύψει το πρόβλημα του scrolling που είπε η Fairy(ενώ ως έχει, μετριαζεται).
Κοινώς πιστεύω οτι αν τονιστούν τα ονόματα και μείνουν σην ίδια θέση θά 'ναι ok. Α, εχω την εντύπωση οτι το λογότυπο "χάνεται" απο το φοντο...αλλα δεν ξέρω αν μπορει να γίνει κάτι γι αυτό...
Anyway, anyhow μια αλαγή ήταν ότι χρειάζοταν! Nice!! :thumleft:
Είναι κάπως...αλλά είναι πρωτότυπο! Η πρόταση του chilochr είναι όντως σωστή, αλλα αν φύγει το όνομα από τα αριστερά θα προκύψει το πρόβλημα του scrolling που είπε η Fairy(ενώ ως έχει, μετριαζεται).
Κοινώς πιστεύω οτι αν τονιστούν τα ονόματα και μείνουν σην ίδια θέση θά 'ναι ok. Α, εχω την εντύπωση οτι το λογότυπο "χάνεται" απο το φοντο...αλλα δεν ξέρω αν μπορει να γίνει κάτι γι αυτό...
Anyway, anyhow μια αλαγή ήταν ότι χρειάζοταν! Nice!! :thumleft:

laikedelic !
Δεξιά οεο!Αυτό βέβαια (τις λωρίδες) κάτω κάτω το έχω βρει και σε άλλο site και μου άρεσε!
Μπράβο παιδιά ωραίοι!Αντε με λίγες αλλαγές να το κάνουμε και default.
Πάντως μου δημιουργεί λίγο κλειστοφοβία το theme, δεν ξέρω τι φταίει-το χρώμα ή οι έντονες γραμμές.
Και αυτό το logo επιτέλους να το αλλάξουμε, νομίζω ότι παρα είναι παλαιολιθικό.Ας κηρύξουμε ένα διαγωνισμό για να το αλλάξουμε!
Μπράβο παιδιά ωραίοι!Αντε με λίγες αλλαγές να το κάνουμε και default.
Πάντως μου δημιουργεί λίγο κλειστοφοβία το theme, δεν ξέρω τι φταίει-το χρώμα ή οι έντονες γραμμές.
Και αυτό το logo επιτέλους να το αλλάξουμε, νομίζω ότι παρα είναι παλαιολιθικό.Ας κηρύξουμε ένα διαγωνισμό για να το αλλάξουμε!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Συγχαρητήρια παιδιά!!! Πιστεύω πως το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Απλά θα συμπληρώσω και εγώ πως θα προτιμούσα τα avatar κάτω από το όνομα και μάλιστα στα αριστερα.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
-
-