Συνάντηση Μελών Venus
- sofia_bonny
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- AnINffected
- Gbyte level
Hello!Σας έλλειψα;
Πάρτε ενα δωράκι, με αγάπη!
Συγγνώμη για το μέγεθος του zip αρχείου... Θα έπρεπε να το μειώσω κάπως πρώτα, αλλά δε προλαβαίνω ακόμη.
edit
Υλοποίησα τη γρήγορη (και πρόχειρη) λύση του να σπάσω το archive σε τρία μκρότερα...
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πείτε μου!
Enjoy!
A, για να είμαστε και δίκαιοι, τις φωτογραφίες δεν τις τράβηξα εγώ, απλά τις είχα κρατήσει... Δε θυμάμαι ποιός τις είχε τραβήξει όμως... Sorry!
[οφφτοπικ]3 βαρβαρικές λέξεις σε ενα post... εε... δημοσίευση θέλω να πώ!Αλλοτριώθηκα εντελώς![/οφφτοπικ]
Πάρτε ενα δωράκι, με αγάπη!
Συγγνώμη για το μέγεθος του zip αρχείου... Θα έπρεπε να το μειώσω κάπως πρώτα, αλλά δε προλαβαίνω ακόμη.
edit
Υλοποίησα τη γρήγορη (και πρόχειρη) λύση του να σπάσω το archive σε τρία μκρότερα...
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα πείτε μου!
Enjoy!

A, για να είμαστε και δίκαιοι, τις φωτογραφίες δεν τις τράβηξα εγώ, απλά τις είχα κρατήσει... Δε θυμάμαι ποιός τις είχε τραβήξει όμως... Sorry!
[οφφτοπικ]3 βαρβαρικές λέξεις σε ενα post... εε... δημοσίευση θέλω να πώ!Αλλοτριώθηκα εντελώς![/οφφτοπικ]

The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- a_s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ethel wrote:Γιατί ο a_s έχει τελειώσει τη σχολή και ο χώρος του στο δία, όπου και τις είχε ανεβάσει, δεν υπάρχει πια.
a_s αν μας ακούς, ανέβασέ τες κάπου αλλού...
Καλησπέρα και από εμένα!!! Θα τις ανεβάσω πάλι.... απλά δώστε μου χρόνο 1 ημέρας διότι τρέχω σαν τρελλός εδώ στη Χίο...
Στο meeting θέλω να έρθω κι εγώ!!!
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- AnINffected
- Gbyte level
- sofia_bonny
- Kilobyte level
Την επόμενη φορά σίγουρα δεν θα είσαι το μόνο κοριτσάκι... :smt061Ethel wrote:Εμένα δεν είναι δύσκολο να με καταλάβει κάποιος. Κοριτσάκι είμαι και είμαι μόνο ένα στις φωτο :(
Να'σαι καλά AnINffected!
Να κάνω μια έρώτηση? το παιδί με το πουλόβερ που γράφει 55DSL ποιος είναι? Μου είναι γνωστός φυσιογνωμικά...

What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?
- Sreak
- Venus Project Founder
- Academic status: PhD
Ναι αν θυμάσαι ειχαμε συναντηθεί για τη βοήθεια στο Λίβανο (χωρίς μούσι όμωςsofia_bonny wrote:Την επόμενη φορά σίγουρα δεν θα είσαι το μόνο κοριτσάκι... :smt061Ethel wrote:Εμένα δεν είναι δύσκολο να με καταλάβει κάποιος. Κοριτσάκι είμαι και είμαι μόνο ένα στις φωτο :(
Να'σαι καλά AnINffected!
Να κάνω μια έρώτηση? το παιδί με το πουλόβερ που γράφει 55DSL ποιος είναι? Μου είναι γνωστός φυσιογνωμικά...

- AnINffected
- Gbyte level
Χαχα!Ethel wrote:Lol lol lol lol :smt046The Punisher wrote:είναι κάποιο φαινόμενο? όπως λέμε "το" el ninjo ? ? ?είναι το theo_
![]()
![]()
Κολλητέ είσαι φαινόμενο, πώς να το κάνουμε!!!

Ευχαριστώ Σοφία, και εσύ να'σαι καλά!sofia_bonny wrote:Να'σαι καλά AnINffected!

Sreak, έχεις ακόμη γένια;
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace

- sofia_bonny
- Kilobyte level
Μπράβο ναι, τώρα σε θυμήθηκα Στέλιο...Sreak wrote: Ναι αν θυμάσαι ειχαμε συναντηθεί για τη βοήθεια στο Λίβανο (χωρίς μούσι όμως). Όσον αφορά το 55DSL ήμουν πολύ προφιτικός τότε

What raging fire shall flood the soul?
What rich desire unlocks its door?
What sweet seduction lies before us . . .?