Κατ'εμένα, όχι... Εδώ τα topics με τα θέματα της παιδείας φυτρώνουν σαν κολοκύθια εδώ και εκεί και ένα topic, όπου μήνες τώρα λέμε κάτι λίγο πιο χαλαρό, πάει για κλείσιμο. Ας μεταφερθεί στα off-topics και να μην ανήκει σε καμία κατηγορία.
tsilochr wrote:Καταρχάς εγώ δεν έθεσα θέμα ψηφοφορίας για να κλείσει ή όχι με "ρώτα κάτι τον επόμενο". Το post μου μεταφέρθηκε αυτούσιο από αλλού και η ψηφοφορία άνοιξε από κάποιο mod. Δεν είχα κανένα σκοπό να δημιουργήσω "ζήτημα", σε περίπτωση που έχει δημιουργηθεί δλδ.
Θα έκρινα αναγκαίο να υπάρχει ένα σχόλιο του moderator, ο οποίος μετέφερε το post του tsilo και για ποιο λόγο έκρινε ότι έπρεπε να ανοίξει η ψηφοφορία... Ιδιαίτερα οι moderators οφείλουν να να δίνουν ένα λόγο για τέτοιου είδους "πράξεις" και να μην ενεργούν απρόσωπα. Μια παρέα είμαστε...
-Edit- Όσοι ψηφίζετε, γράψτε και δύο λογάκια σε ένα post... Γιατί το θέαμα με 30 votes και posts από 7-8 άτομα είναι λίγο γελοίο...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...