...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
Funk wrote:πάμε για το επόμενο;! ( ok, σιγά σιγά )
btw, απ΄ότι κατάλαβα δεν έπαιξαν τα τραγούδια που ετοίμασε ο stoupeace;
έπαιξαν απλά με random σειρά. Οπότε σε κάποια φάση είπαμε να παίξουν με άλλον player και παίξαν κανονικά αλλα μερικά ξανακούστηκαν κτλ. Νταξ, minor detail.
έπαιξαν απλά με random σειρά. Οπότε σε κάποια φάση είπαμε να παίξουν με άλλον player και παίξαν κανονικά αλλα μερικά ξανακούστηκαν κτλ. Νταξ, minor detail.
O-oυ! Μια χαρά mix, τότε :D
Educate yourself. In time· share what you have learned.
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
7 euro/Lt
By my calculations πρέπει να καταναλώσαμε ~50 Lt :P
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie "The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
Ναι πρέπει να ήπιαμε πολύ - βέβαια κάποιες και κάποιοι ήπιαν από λίγο έως καθόλου -
το ποτήρι των 0.3L το βαπτίζω μισόλιτρο - κύριε ελέησον κύριε ελέησοοοοόν ...
αλλά μετά την αποσαφήνιση από το αφεντικό, το ποτήρι έγινε πάλι μεγέθους κουτάααακι μπύυυρας κύριε ελέησον κύριε ελέησοοοοόν
Γενικά πέρασα τέλεια - το μόνο πρόβλημα ήταν ότι οι παρέες δεν έκαναν εναλλαγές και γενικά δεν μίλησαν όλοι με τους περισσότερους όπως συνηθίζεται. Ακόμα δεν είδα να βγήκαν και πολλές φωτογραφίεεες...
Επίσης πως ξέρουμε ότι μας έκανε καλύτερη τιμή στους σωλήνες αφού την Paulaner την άφησε 7ευρώ/L ??? Στον κατάλογο του site δεν βρήκα τιμές για τους σωλήνες..
βασικά μήπως μας έκλεψαν λίγο?? δεν μπορεί να βγαίνει τόσο ο λογαριασμός
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
Έχω βάλει στο μάτι τη σερβιτόρα η οποία με δόλιους τρόπους βούτηξε για πέταμα το κότσι που είχε περισσέψει κάτω από τη μύτη του zifnab. Όχι τπτ άλλο αλλά λίγο πριν φύγουμε με είχε πιάσει μια λιγουρίτσα...
Bierhorf δεν ξεχνώ, και θα εκδικηθώ!
Γιατί φυσικά το κότσι ήταν, είναι και θα είναι... ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ
nachos wrote:Έχω βάλει στο μάτι τη σερβιτόρα η οποία με δόλιους τρόπους βούτηξε για πέταμα το κότσι που είχε περισσέψει κάτω από τη μύτη του zifnab. Όχι τπτ άλλο αλλά λίγο πριν φύγουμε με είχε πιάσει μια λιγουρίτσα...
Bierhorf δεν ξεχνώ, και θα εκδικηθώ!
Γιατί φυσικά το κότσι ήταν, είναι και θα είναι... ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ
τι μανια ηταν αυτη που ειχαν να παιρνουν τα παντα; ακομα και τα ποτηρακια λες και θα τα πλενανε -.-' σε καθε αδειασμα του ποτηριου μου ερχοταν να το παρει
Απλά μετά τις 2 φορές που απέτυχαν και πήγα να τους πω "μην ξαναβάλετε το this is the life, θα πεθάνω" μου την είπανε και έστειλα το cypher να κάνει κουμάντα.
Καλά δεν ακουγόταν και τίποτα, έτσι κι αλλιώς να μιλήσουμε πήγαμε. Δε μίλησα με όσους ήθελα, αλλά χάρηκα που σας γνώρισα όσους σας γνώρισα.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Απλά μετά τις 2 φορές που απέτυχαν και πήγα να τους πω "μην ξαναβάλετε το this is the life, θα πεθάνω" μου την είπανε και έστειλα το cypher να κάνει κουμάντα.
Καλά δεν ακουγόταν και τίποτα, έτσι κι αλλιώς να μιλήσουμε πήγαμε. Δε μίλησα με όσους ήθελα, αλλά χάρηκα που σας γνώρισα όσους σας γνώρισα.
++++ και εγώ το ίδιο guys...
@stoupeace καμάρι μου μη μασάς
αναμένουμε το επόμενο event