Περί του νέου theme (Ψηφοφορία)
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
- mikem4600
- Gbyte level
Ναι. Εκτός από αυτό, το κυρίως κείμενο των posts είναι με σχετικά μικρό μέγεθος και σκούρο background, κι έτσι είναι πιο δυσανάγνωστο.Einherjar wrote:Το γυρίζετε επειδή δε μπορείτε να συνηθίσετε τα avatars δεξιά?
Άσχετο, στην κατηγορία "Τεχνολογία" του forum, όπου υπάρχουν forums τύπου "Γενικά θέματα hardware", "Γενικά θέματα software", "Γενικά θέματα δικτύων" κτλ. κτλ, ίσως να ήταν καλύτερο να λέγονται απλώς "Hardware", "Software", "Δίκτυα Υπολογιστών" κτλ. Το λέω αυτό διότι έτσι μοιάζουν τα ονόματα των forums (οι πρώτες λέξεις είναι ίδιες) και δυσκολεύουν την περιήγηση (π.χ. όταν αλλάζεις forum με το combo box που είναι κάτω αριστερά σε κάθε σελίδα). Άλλωστε, δεν υπάρχουν πουθενά forums "Ειδικά θέματα hardware", "Ειδικά θέματα software"...

Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- P@radox
- Kilobyte level
το νέο Theme ειναι *αμαάτο ..
..αλλα το avatar πιστεύω πρέπει να μπεί αριστερά..
Δεν είμαστε άραβες. Το μάτι πάει απο μόνο του αριστερά..θα είναι δύσκολο να το συνηθίσουμε..!
Επίσης το κειμενάκι (ακα moderator, byte Level ..) να αλλάξει σε άλλο χρώμα..
Γενικότερα η περιοχή γύρω απο το avatar να ακολουθήσει το στύλ του νέου theme.. αν γίνεται να αντικαταστήσουμε εκείνες τις δισκετούλες κλπ..!
Πάντως καλή δουλειά παιδες..!!
..αλλα το avatar πιστεύω πρέπει να μπεί αριστερά..
Δεν είμαστε άραβες. Το μάτι πάει απο μόνο του αριστερά..θα είναι δύσκολο να το συνηθίσουμε..!
Επίσης το κειμενάκι (ακα moderator, byte Level ..) να αλλάξει σε άλλο χρώμα..
Γενικότερα η περιοχή γύρω απο το avatar να ακολουθήσει το στύλ του νέου theme.. αν γίνεται να αντικαταστήσουμε εκείνες τις δισκετούλες κλπ..!
Πάντως καλή δουλειά παιδες..!!
- Einherjar
- Venus Project Founder
Σωστό και αυτό...mikem4600 wrote:Άσχετο, στην κατηγορία "Τεχνολογία" του forum, όπου υπάρχουν forums τύπου "Γενικά θέματα hardware", "Γενικά θέματα software", "Γενικά θέματα δικτύων" κτλ. κτλ, ίσως να ήταν καλύτερο να λέγονται απλώς "Hardware", "Software", "Δίκτυα Υπολογιστών" κτλ. Το λέω αυτό διότι έτσι μοιάζουν τα ονόματα των forums (οι πρώτες λέξεις είναι ίδιες) και δυσκολεύουν την περιήγηση (π.χ. όταν αλλάζεις forum με το combo box που είναι κάτω αριστερά σε κάθε σελίδα). Άλλωστε, δεν υπάρχουν πουθενά forums "Ειδικά θέματα hardware", "Ειδικά θέματα software"...
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- AnINffected
- Gbyte level
Εγώ το βρίσκω καταπληκτικό το καινούργιο και θα το κρατήσω ως έχει!
Το μόνο που δυσκολεύομαι να συνηθίσω είναι η θέση του username και όχι η θέση του avatar.Αλλά μόλις το έβαλα το νεο theme, θα δείξει.
Αν δεν είναι μεγάλος κόπος, συμφωνώ με τα παιδιά οτί καλύτερο είναι να επιλέγουμε τη θέση του avatar.Άν όμως σας είναι μεγάλος κόπος, προτείνω στο καινούργιο theme να παραμείνει το avatar δεξιά-να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις!
Για αυτό που λέει ο P@radox, θα μπορούσαν οι κόκκινες δισκετούλες (θερμού χρώματος) να γίνουν-στο νέο theme-δισκάκια ψυχρού χρώματος!Ή κιτρινωπά/χρυσά, γιατί και το κίτρινο ταιριάζει νομίζω.
Πώς σας φαίνεται;Είναι δύσκολο;
Aυτο που μου αρέσει τρομερά είναι οι γραμμούλες που έχει κάτω από το παράθυρο πληροφοριών, όταν π.χ. κάνεις submit ενα post!

Άσχετο: δε μπορώ να ψηφίσω όμως, δε μου εμφανίζεται κουμπάκι ψηφοφορία.
Το μόνο που δυσκολεύομαι να συνηθίσω είναι η θέση του username και όχι η θέση του avatar.Αλλά μόλις το έβαλα το νεο theme, θα δείξει.
Αν δεν είναι μεγάλος κόπος, συμφωνώ με τα παιδιά οτί καλύτερο είναι να επιλέγουμε τη θέση του avatar.Άν όμως σας είναι μεγάλος κόπος, προτείνω στο καινούργιο theme να παραμείνει το avatar δεξιά-να αλλάξουμε και λίγο παραστάσεις!
Για αυτό που λέει ο P@radox, θα μπορούσαν οι κόκκινες δισκετούλες (θερμού χρώματος) να γίνουν-στο νέο theme-δισκάκια ψυχρού χρώματος!Ή κιτρινωπά/χρυσά, γιατί και το κίτρινο ταιριάζει νομίζω.
Πώς σας φαίνεται;Είναι δύσκολο;
Aυτο που μου αρέσει τρομερά είναι οι γραμμούλες που έχει κάτω από το παράθυρο πληροφοριών, όταν π.χ. κάνεις submit ενα post!

Άσχετο: δε μπορώ να ψηφίσω όμως, δε μου εμφανίζεται κουμπάκι ψηφοφορία.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- AnINffected
- Gbyte level
- ciao
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
Και ένας ακόμη να το χρησιμοποιούσε ευχαριστημένος θα ήμουν και εγώ!alexo wrote:Νο problem..ciao wrote:Σόρρυ αν θα σε λυπήσω αλλά τελικά δεν με βόλεψε...
Και 10 άτομα να το χρησιμοποιουν ευχαριστημένος θα είμαι![]()
(Τη Vicky είχα δει στο CSLab να το χρησιμοποιεί ,οπότε μένουν άλλοι 8
-ο άλλος ένας είμαι εγώ -![]()
)
Πάντως καλή δουλειά!

S.S.D.D.
- Fairy
- Gbyte level
Κι εγώ το χρησιμοποιώ και μάλιστα πρόσφατα το γύρισα, αμέσως μόλις πήρα μεγαλύτερη οθόνη...
Το έχω κρατήσει αρκετές μέρες και με βλέπω να το διατηρώ, μου αρέσουν πολύ τα χρώματα. Το μονο που με ξενίζει λίγο στο μάτι είναι που το όνομα του χρήστη είναι πάνω από τη δημοσίευσή του κι όχι πάνω από το avatar, αλλά είναι ΟΚ, δε με ενοχλεί τόσο ώστε να το αλλάξω. :smt111
Το έχω κρατήσει αρκετές μέρες και με βλέπω να το διατηρώ, μου αρέσουν πολύ τα χρώματα. Το μονο που με ξενίζει λίγο στο μάτι είναι που το όνομα του χρήστη είναι πάνω από τη δημοσίευσή του κι όχι πάνω από το avatar, αλλά είναι ΟΚ, δε με ενοχλεί τόσο ώστε να το αλλάξω. :smt111
Last edited by Fairy on Sat Dec 16, 2006 2:13 pm, edited 1 time in total.
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
-
- Venus Former Team Member