Συμφωνώ!Paralias wrote:Ή ακόμα καλύτερα Κυριακάτικο καφεδάκι που θα έχουν επιστρέψει όσοι δε μπορούν...
Πολλά παιδιά (κι εγώ μαζί

Αλλά αν τελικά γίνει μέσα στις διακοπές, δεν πειράζει next time!

για να εξηγούμαστε. μέσα στις διακοπές να γίνει το meeting με αυτούς που ενδιαφέρονται να το διοργανώσουν. το event θα γίνει μετά (... κάποτε)debbie wrote:Συμφωνώ!
Πολλά παιδιά (κι εγώ μαζί) δεν θα είμαστε αυτές τις μέρες στην Αθήνα...και θα είναι λίγο δύσκολο να είμαστε εκεί.
Αλλά αν τελικά γίνει μέσα στις διακοπές, δεν πειράζει next time!
Μιας και σιγά σιγά επιστρέφουνε όσοι φύγανε για Πάσχα, να αρχίσουμε να υλοποιούμε την ιδέα. Όσοι είπαν πως μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση νομίζω πως πρέπει να συναντηθούν.Paralias wrote:Εμείς θα κάνουμε τίποτα ή μπα;
Όπως θυμάστε/ξέρετε τα εργαστήρια (στα περισσότερα μαθήματα) αργούν να αρχίσουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρουμε από τώρα ποιες ώρες θα είναι ελεύθερα τα εργαστήρια (το 1&2 δηλαδή, γιατί το 3 (10:00-20:00 καθημερινά) μόνο για τη συνάντηση των ομιλιτών κάνει...) και δεν υπάρχει και αυτού του είδους η ενημέρωση ακόμα (δεν είναι υπεύθυνοι οι admins για το "κλείσιμο" των ωρών των εργαστηρίων - μπορούμε όμως απλά να ρωτήσουμεEinherjar wrote:Ίσως κάποιος admin από τα cslabs συνεργαστεί ώστε να βρούμε κάποια κενή ώρα και να τα καταλάβουμε.