βασικά η κατανάλωση είναι ένα πολύ μεταβλητό πράγμα.
το γιατί είναι ότι εξαρτάται από τον τρόπο που παίζεις.
αν είσαι στην επίθεση όσο να'ναι θα ξοδέψεις αρκετές.
και όσο είσαι αρχάριος γενικά θα τις ξοδεύεις όπως όλοι μας στα πρώτα μας.
εγώ θυμάμαι όταν επaιξa πρώτη φορά έκανα +2,5 γεμίσματα.
τώρα όταν παίζω με απλό marker μπορώ να παίζω και με πολύ λιγότερα (αν πιάσεις αυτόματο στα χεριά σου όμως είναι διαφορετική αίσθηση χε χε).
βεβαία στο τέλος του 4όρου ίσος να μείνεις ας πούμε με 20 χρωμόσφαιρες μέσα, οπότε μπορείς και να μοιραστείς μια 100ada μαζί με 2 η 3 φίλους σου. αυτό το κάνω Κ εγώ πολλές φορές.
επίσημες εγγραφές έχουν γίνει ελάχιστες, όλοι περιμένouνε τελευταία βδομάδα για να επιβεβαιώσουν (κλασσικά ελληνοπούλα αααχ).
πάντως τα σίγουρα άτομα που έχω είναι 30 μέχρι τώρα. μας παίρνει και με πάνω από τα διπλασια μη σου πω.
παιδιά όμως που έχουν εγγραφεί και είναι μελη του venus είναι μόλις περίπου 6 άτομα μέχρι τώρα. γι'αυτό φωνάζω να γεμίσουμε.
περιμένω από αλλα τουλάχιστον 20 άτομα του venus που ξέρω να μου δώσουν την δικιά τους ανταπόκριση.
πιστεύω ότι θα μαζευτούμε.
επίσης για την μεταφορά.
έχω υπολογίσει να μαζευτούμε όλοι
στο σταθμό του ηλεκτρικού NERANTZIOTHSSA στις 12:00 και να πάμε όλοι μαζί με προαστιακό μέχρι το σταθμό KANTZA (όλα τα εισιτήρια και κάρτες διαδρομών του μετρό την καλύπτουν την απόσταση χωρίς να πληρώσετε την γραμμή προς αεροδρόμιο) και είναι από κει με τα ποδιa 5 λεπτά (σαν να πηγαίνεις από την σχολή στα mc donalts στην πατησιwν.)
επειδή παίζουν τα έργα στις γραμμές ενημερώνομαι συνεχώς για το ποιες κλείνουν και ποιες ανοίγουν.
οπότε μην ανησυχήσετε θα σας ενημερώσω αν είναι να αλλάξει τίποτα.
your destination:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 8&t=h&z=17
στην δεξιά πλευρά τις αποβάθρας με κατεύθυνση προς Κηφισιά.
εκεί που o σταθμός κάνει ένα άνοιγμα στο πλάι που είναι η επικύρωση εισιτήριων προαστιακού πριν να κατέβεις στον προαστιακό.