ανανέωση της κοινότητας

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Sat Nov 12, 2005 2:05 am

Δηλώνω ζωντανός και παρών - παρά την κυρίαρχη φημολογίά - σε ένα πτωχό διαμέρισμα του παγερού Cambridge της Βοστώνης..

Κάτι πήρε το αυτί μου για meeting...ναι ναι η χάρη μερικών έφτασε ως εδώ - κάτι ακούγεται πως θα μετακομίσει εδώ κοντά ο vagalati του χρόνου - κάτι είπε ο Negreponte ότι φιλοδοξεί να ζήσει τα επόμενα ακαδηημαικά έτη μαζί του, να αποσυρθεί και να φέρει επιτέλους το Vagalati σαν ερευνητή εδώ (με την προϋπόθεση ότι θα κουερευτεί παραυτα, και ότι θα σκίσει το GRE).

Είπα λοιπόν να μπώ και εγώ, αυτή την αποφράδα ώρα στο φόρουμ αυτό το οποΙό στέγασε στιγμές δημιουργικότητας, πνευματικών (και μη) οργασμών καθώς και ένα αλησμόνητο άρωμα εφηβείας (την οποία ξεπέρασα μόνιμα μια εβδομάδα πρίν, σε τέστ Μικροοικονομίας του Erzo Luttmer όταν βίωσα για πρώτη φορά τον έρωτα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού). Ένα φόρουμ σταθμό στην ιστορία του καθενός μας....

Meeting λοιπόν. Απο τις 19-20 Νοεμβρίου θα είμαι στην Αθήνα για μια εβδομάδα και φιλοδοξώ να δω πολλούς από εσάς (πολλοί έχουμε ήδη συνενοηθεί - η παλιοπαρέα δηλαδή :) ) Αν και μη ενεργό μέλος πλέον - ελέω τυφώνος Κατρίνα και νυν Ελληνικής Κυβερνήσεως που με στέλνει πολιτικό εξόριστο στις παγωμένες στέπες της Νέας Αγγλίας - θα μπορέσω να βρεθώ ξανά - για λίγο - στην Αθήνα - όπως μπορεσε και ο Κοκός σαν μέλος της ΔΟΕ να έρθει στην Αθήνα για τοyς Ολυμπιακούς Αγώνες της Γιάννας του Τζέκου και του - κοριτσάρα μου- Ιωάννη

So..

I could also quote

Keep posting. Marauder & Echelon are watching you....
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by silegav » Sat Nov 12, 2005 11:28 am

Να αναφέρω κι εγώ με την σειρά μου ότι απο χθες και για 11 ακόμα μέρες θα είμαι αδειούχος και θα μπορέσω να συμμετάσχω στας εορταστικάς εκδηλώσεις...αλλά και μετά, δεν θα απομακρυνθώ, καθώς η μαμά πατρίδα με έστειλε στην παραμεθόριο της νήσου Σαλαμίνος να υπηρετήσω από το πόστο του ηλεκτρονικού ραντάρ επιφανείας, οπότε όλα κανονίζονται.
Θα τα πούμε από κοντά!
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Sat Nov 12, 2005 1:25 pm

Ε τότε να κανονίσουμε νωρίτερα, γύρω στις 20-21 Νοεμβρίου (πριν φύγει ο silegav και μόλις έχει έρθει ο Marauder). 20 Νοεμβρίου πέφτει και Κυριακή. Καλύτερα τότε, να έχουμε την ευκαιρία να δούμε και ιδρυτικά μέλη του forum.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Sat Nov 12, 2005 1:53 pm

ας μη συνεχιστεί η συζήτηση για συνάντηση εδώ αφού υπάρχει πλέον αντίστοιχο τopic
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
a_s
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Sun Nov 13, 2005 4:05 pm

Marauder wrote:Δηλώνω ζωντανός και παρών Είπα λοιπόν να μπώ και εγώ, αυτή την αποφράδα ώρα στο φόρουμ αυτό το οποΙό στέγασε στιγμές δημιουργικότητας, πνευματικών (και μη) οργασμών.. Αν και μη ενεργό μέλος πλέον - ελέω τυφώνος Κατρίνα και νυν Ελληνικής Κυβερνήσεως που με στέλνει πολιτικό εξόριστο στις παγωμένες στέπες της Νέας Αγγλίας - θα μπορέσω να βρεθώ ξανά - για λίγο - στην Αθήνα - όπως μπορεσε και ο Κοκός σαν μέλος της ΔΟΕ να έρθει στην Αθήνα για τοyς Ολυμπιακούς Αγώνες της Γιάννας του Τζέκου και του - κοριτσάρα μου- Ιωάννη
Κατάφερες και πάλι (για άλλη μια φορά) να μου φτιάξεις τη διάθεση σε μια δύσκολη ώρα :-D :cool: Ελπίζω να σε δω κι εγώ στην Αθήνα :)
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
Post Reply

Return to “Venus Community”