Παιδια αυτο που λεει ο giak δεν εχει να κανει αποκλειστικα με το venus (το είπε κιόλας). Αρα μην το παιρνουμε πατριωτικά.
Ντάξει διαφωνώ κάθετα στο να μην δημοσιεύονται τα παλιά θέματα επειδή οι καθηγητές δεν θα βάζουνε τα ίδια. Πάμε καλά?
Δεν φτάνει που ο άλλος έχει την πρόθεση να βγάλει φωτογραφία, να αντιγράψει, να απομνημονεύσει τα θέματα προς διευκόλυνση της κοινότητας, θα τον κράξουμε κι απο πάνω?
Στην τελική, αν ο καθηγητής είναι τόσο τίποτας και πουθενάς και κρατάει κρυφά τα θέματα, μόνο και μόνο επειδή βάζει τα ίδια, ε δεν ειναι φταιξιμο του φοιτητή!
Ο Τουμπής γιατί τα ανεβάζει? Κορόιδο είναι? Η απλά δεν βαριέται να ασχοληθεί και να βγάλει καινούργια, παραλληλα βοηθώντας τα παιδιά που κοπήκαν?
Οσο για τα άτομα που κράζουνε την κοινότητα, ότι απαντάμε στα δύσκολα και όποιους συμπαθούμε και ότι παίρνουμε μίζες και δεν ξέρω κι εγώ τι έχω να πω αυτο:
καθυστέρηση
Ειναι δυνατόν ρε??? Δεν φτάνει που αντί για κοινότητα give and take έχουμε καταντήσει wise circle (όπως πολύ σωστά είχε πει και ο Punisher, μερικές σελίδες πριν), θα μας την πείτε και απο πάνω???
Ενα παλικάρι σήμερα έκανε θέμα για κατατακτήριες και είχε απορίες, δεν είδα να απαντάτε εσείς οι παρεξηγημένοι!!! Δεν ξέρατε ότι στην Εισαγωγή στον Προγραμματισμό είναι η Java? Θα σας έπεφτε τίποτα αν δίνατε ένα link? Αντε ρε, μόνο να ζητάτε ξέρετε, και όχι μόνο αυτό, αλλά χαρακτηρίζετε και την κοινότητα επειδή
δεν γράψατε βαθμό χωρίς να διαβάσετε ή κάτι παρόμοιο.
Το address bar δεν είναι κολλημένο στο venus, όποιος δεν γουστάρει να συμμετέχει και δεν του αρέσει που δεν τον πιάνουμε απο το χέρι (που το κάνουμε κι αυτό) να του πούμε θα διαβάσεις αυτες τις σελίδες ,αυτα ειναι τα σος, αυτα ειναι τα παλια θέματα...ε απο κει που'ρθε.
Αντε πια με το μακρύ και το κοντό του καθενός.