Νομίζω ότι το feedback που γίνεται τώρα είναι μια αναμενόμενη και υγιής διαδικασία σε οποιαδήποτε κοινότητα, το μικρό μας σύστημα θέλει λίγη ενέργεια για να έρθει στα ίσα του

Κοίτα είναι θέμα του πως το βλέπει ο καθένας και τι στόχους έχει σαν community. Υπάρχει η λύση που προτείνεις, την οποία ακολουθώ και εγώ τώρα τελευταία αναγκαστικά αλλά δεν μου αρέσει. Το θέμα είναι να υπάρχει target και scope ή σημείο σύγκλισης γιατί το αντίθετο είναι αρνητικός παρπαγοντας σε καθε evolutionary συστημα. Επίσης αυτό που προσπαθεί να γίνει είναι stimulation για συμμετοχή σε θέματα που μπορούν να έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο αλλά και να ανεβάζουν τα credits του venusxrokos wrote:Επίσης, προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν ποστάρουν ακατάσχετα, ε κάποτε θα βαρεθούν και θα σταματήσουν...
Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενώς. Η ομάδα διαχείρισης δεν επεμβαίνει σε τέτοια ζητήματα εκτός και εάν είναι κάτι αντίθετο με τον κανονισμό χρήσης. Απο εκεί και πέρα εάν κάτι δεν έχει quality για κάποιον απλά το αγνοεί και δεν συμμετέχει, δεν έχει να κάνει με το moderation. Οπότε η απάντηση εδώ είναι OXI.xrokos wrote: 1ον Γιατί προσωπικά σας νευριάζουν και λέτε ότι δε συνάδουν με το επίπεδο σας;
Γιατί το venus πήρε άδεια απο την ΓΣ να χρησιμοποιεί resources του Πανεπιστημίου για διάφορους λόγους, οι οποίοι όμως βρίσκονται εκ' διαμέτρου αντίθετα με το οff-topic. Η να το πω και πιο απλά γιατι οι περισσότεροι βλέπουν μόνο δυο μέτρα μπροστά: Η ΓΣ του τμήματος δεν θα δυσκολευτεί (η όποιος διαφωνεί με την κίνηση του venus) να βρει λόγους για να σταματήσει η λειτουργία του απο την στιγμή που τα ίδια τα μέλη της κοινότητας δεν βοηθούν. Οπότε εδώ η δική μας δουλειά είναι να διαφυλάξουμε τα κεκτημένα...xrokos wrote: 2ον Γιατί υποσχεθήκατε στο πανεπιστήμιο ένα ποιοτικό φόρουμ και άμα δεν είναι το venus θα κλείσει;
Καλά κοίτα αυτό είναι minor issue τώρα εντάξει δεν θα τρελαθούμε επειδή υπάρχει αρκετό junk post αλλά δες το γενικότερα, χαμένο moderation, σπατάλη χρόνου και resources απο κάθε πλευρά.xrokos wrote: 3ον Υπάρχει πρόβλημα υλικού, δηλαδή δε θέλετε να σας γεμίζουν τον σκληρό με μηνύματα χωρίς νόημα;
Το μόνο forum που είναι και αυτό μέσα στο τμήμα τους είναι των ΗΜΜΗΥ (και αυτό το έχει καταφέρει σχετικά εύκολα απο τον τρόπο που είναι δομημένο το Τμήμα). Κανένα άλλο απο τα μεγάλα δεν στεγάζεται μέσα σε κάποιο τμήμα. Τα περισσότερα γίνονται host εξωτερικά και αυτό τους δίνει την δυνατότητα να είναι πιο ευέλικτοι σε μερικά θέματα, ταυτόχρωνα όμως όπως και εσύ αναγνωρίζεις έχουν καταλήξει στο να συζητάνε που θα βρούμε το τάδε torrent και ότι λέμε και εμεις στο off-topic πάνω κάτωxrokos wrote: Έχω δει και άλλα φόρουμς πανεπιστημίων όπως και των ηλεκτρολόγων όπου έχω την αίσθηση ότι υπάρχει περισσότερη ελευθερία, δηλαδή δεν είναι παράνομο να συζητάς για hubs στο dc++ ή για το καλύτερο ψαχτήρι για torrents κάτι που προσωπικά μου αρέσει. Το ότι μου αρέσει εμένα δε σημαίνει ότι είναι και το σωστό, απλώς καταθέτω την άποψη μου.
Πηγή: http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?t=1006Υπηρεσίες του Venus - Κανονισμοί wrote:ftp
Η υπηρεσία διατίθεται σε συνδυασμό με την υπηρεσία Web space, ώστε να μπορούν οι χρήστες να μεταφέρουν τα αρχεία τους στον server.
Η αληθεια ειναι οτι αν γινεται το Text box να πλατυνει, θα βολευε πιστευω για τα μεγαλα ποστ...tsilochr wrote:
ooooook. Μήπως υπάρχει κανείς άλλος που να θέλει μεγαλύτερο κουτάκι? Στην τελική, που κ που γράφουμε και κανένα μανιφέστο εδω μέσα (ή μάλλον μανιφαίστειο), που να χωρέσει στο μικρούλι αυτό text box?
τσέκαρε το wysiwyg editor πχ στo forums.gr και θα καταλάβεις τι εννοώ. δεν είμαι υπερβολικός, επίσης δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με τέτοιες τεχνολογίες για να ξέρω πόσο εύκολο είναι. (πχ στο posting.php πόσο εύκολο είναι αλλαχτεί στην html το πλάτος του text box?)silegav wrote:έχει και scrolling ρε tsilo...και όταν κάνεις "Απάντηση" κι όχι "Γρήγορη απάντηση" μια χαρά μεγάλο είναι το κουτάκι...μην γινόμαστε και υπερβολικοί...