Γνώμη για Aministrators και Moderators...

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
cyberpython
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Γνώμη για Aministrators και Moderators...

Post by cyberpython » Fri May 09, 2008 3:18 am

Συμφωνώ και εγω με τους παραπάνω, δε νομίζω οτι έχουν κάποια διαφορά από ένα κοινό κλέφτη (εκτός και αν αυτό που κλέβεις είναι γνώση, οπότε τότε αλλάζει το πράγμα... :) ).
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri May 09, 2008 8:58 am

Όποιος έκλεψε την γνώση να την φτύσει αμέσως! :smt016
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Fri May 09, 2008 10:10 am

Αν ήξερα ότι είσαστε δικαστές, νεαροί μου, θα έβγαζα την τραγιάσκα μου πριν μπω στο αξιοσέβαστο δικαστήριό σας... :smt022

Φίλοι συν-forumίτες, στη Δημοκρατία ο Νόμος υπαγορεύει ότι το ποιός είναι κλέφτης και ποιος όχι το αποφασίζει ο δικαστής και όχι ο κάθε πικραμένος. Μέχρι να το αποφασίσει ο δικαστής, όλοι είναι αθώοι (ακόμη κι οι χειρότεροι κλέφτες). Παραπέρα, όποιος αποκαλέσει κάποιον άλλον κλέφτη και δεν μπορέσει να το αποδείξει (ακόμη και αν ο άλλος έκλεψε) μπορεί να θεωρηθεί συκοφάντης και να τιμωρηθεί από το Νόμο. Θα μου πείτε - ίσως με το δίκιο σας - ότι όλα αυτά φαίνονται ψιλά γράμματα μπροστά στα τηλεοπτικά δικαστήρια, στις ανεύθυνες καταγγελίες και στην ανώνυμη λάσπη. Ίσως μου πείτε, ακόμη, ότι μερικές ενέργειες είναι "προφανώς" κλοπές. Αυτό το "προφανώς", όμως, είναι καταγγελία, δεν είναι απόφαση. Και ο καταγγέλων οφείλει νάναι, το λιγότερο, συγκεκριμένος και επώνυμος, προκειμένου να αντιμετωπίσει κι αυτός τον έλεγχο του δικαστή για το αν υπήρξε συκοφάντης. Γιαυτό η (ενυπόγραφη) παρέμβασή μου σας παρακαλεί, ακόμη μια φορά, να δείχνετε αυτοσυγκράτηση και σύνεση.

on-topic: Η γνώμη μου είναι ότι οι mods και οι administrators πράττουν καλά και δείχνουν, γενικά, αυξημένη προσοχή και αξιοσημείωτη υπευθυνότητα. Το ίδιο έκανε και η πραγματικά ικανή και προσεκτική ιδρυτική ομάδα του Venus, με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα. Στη σημερινή μεταβατική φάση εκτιμώ ότι μια παγίδα για το Forum είναι να μεταβεί από μια ακομμάτιστη συντονιστική ομάδα σε μια απολίτικη συντονιστική ομάδα. Ως μέλος του Forum, σας καταθέτω την ανησυχία μου γιαυτό.

Δ. Γκρ.
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Fri May 09, 2008 11:26 am

Προς redlabel:

Δυστυχώς η πολιτικοποίηση είναι συνυφασμένη με την κομματικοποίηση εδώ στην Ελλάδα, ή τουλάχιστον μεσα στο πανεπιστήμιιο γι' αυτό προτιμώ να διατηρώ μια "apolitique" στάση. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με το forum, καθώς εγώ είμαι ένα μέλος της συντονιστικής ομάδας και τίποτα παραπάνω από ένα μέλος που μπορεί να έχει πολιτική σκέψη.

Όσο για την εκδίκαση, το forum δεν αποτελεί δικαστήριο, αλλά όταν κάποια πράγματα λείπουν τότε λείπουν. Αν ανήξω την τσάντα μου και δω ότι λείπει το κινητό μου τότε κλεψιά είναι για μένα και ας μην υπάρχει δικαστής που να μου το πει ή να το αποφασίσει. Σε άλλη περίπτωση υπάρχουν και οι αυτόπτες μάρτυρες. Ούτε είμαι σε θέση να κάνω καταγγελία επώνυμα γιατί θα έχω πιθανώς συνέπειες από όμοιους του. Για φανταστείτε κάποιος από εμάς να "φωτογράφιζε" με ντοκουμέντο και επωνύμως κάποιον που έγραφε με σπρέι στον φρεσκοβαμμένο τοίχο της Ασοεε. Νομίζω την επομένη τουλάχιστον 'γδαρμένος' λεκτικά ή σωματικά θα βρισκόταν, από τους υποστηρικτές του "δράστη". Τέλος και οι δικαστές δεν είναι και τόσο τίμιοι όσο φαίνονται καθώς έχει αποδειχθεί ότι (ελπίζω σε μικρό βαθμό) δωροδοκούνται...
redlabel
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Professor

Post by redlabel » Fri May 09, 2008 11:55 am

Καταλαβαίνω τη σκέψη σου, αλλά μήπως αξίζει να "φοβάσαι" λιγότερο και να "τολμάς" περισσότερο; Αν δεν το κάνεις εσύ και η γενιά σου, ποιος θα το κάνει;

Δ. Γκρ.
Post Reply

Return to “Venus Community”