Κάτι που ψάχνουν πολλοί φοιτητές, είναι σημειώσεις άλλων φοιτητών από διαλέξεις(καλά, μερικοί ψάχνουν και εργασίες άλλων φοιτητών, αλλά ας το αφήσουμε απ'έξω αυτό).
Οπότε θα μπορούσαμε να μαζέψουμε σημειώσεις από φοιτητές για όλα τα μαθήματα εφοόσον συμφωνούν (εννοείται), να βάλουμε και το όνομα τους αν το επιθυμούν, έτσι για τη δόξα, να τοποθετήσετε ενα ευδιάκριτο link στη πρώτη σελίδα προς αυτές και... να δούμε.
Και στα βραβεία Venus να βάλουμε κατηγορία για τον φοιτητή με τις καλύτερες σημειώσεις!

Εφόσον η ιδέα μου είναι εφικτή και δε σας φαίνεται μάπα, το θέμα είναι, ποιός έχει scanner, πώς συγκεντρώνονται οι σημειώσεις και ποιός αντέχει να κάνει τη δουλειά του scanαρίσματος (γιατί, ωραία τα λέω εγώ, αλλά scanner δεν έχω).
Αλήθεια, υπάρχει scanner στο εργαστήριο;
Πάντως έριξα την ιδέα στο τραπέζι...η απόφαση δική σας!
Εναλλακτικά θα μπορούσαμε με βάση τις εμπειρίες μας-:lol:-να φτιάξουμε έναν Οδηγό Του Καλού Φοιτητή-:smt046-ή κάτι τέτοιο.
Φυσικά να σας θυμίσω και την ιδέα της Ethel με τη συγκέντρωση των Μεταπτυχιακών καθώς και του κ.Βαζιργιάννη με τα θέματα από παλαιότερες εξεταστικές.
Όλα αυτά θα βοηθούσαν πιστεύω.