Greeklish popup

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
Post Reply
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Greeklish popup

Post by AnINffected » Mon Feb 28, 2005 2:46 am

Μου έκανε εντύπωση το παραθυράκι που εμφανίζεται οταν πάς να βάλεις δημοσίευση και έχεις greeklish στο κείμενο.
Με ποιά κριτήρια αποφασίζει αν υπάρχει greeklish ή όχι;Μου εμφανίστηκε σε ένα πόστ που απ'όσο ξέρω δε χρησιμοποίησα greeklish αλλά αναφερόμουν σε ξένους τίτλους ταινιών στον κινηματογράφο.

Ταπεινή μου γνώμη είναι πως θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε, γιατί είναι αποθαρρυντικο ειδικά για τα νέα μέλη που μπορεί να μην έχουν ακόμη διαβάσει/συνηθίσει τους κανονισμούς του forum.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αφαιρέσετε το περι διαγραφής της δημοσίευσης, ώστε να μη φαντάζει τόσο επιβλητικό, ή να το εμφανίζετε μόνο σε άτομα που κάνουν εκτεταμένη χρήση greeklish (πάνω από έναν αριθμό δημοσιεύσεων).

Πάντα φιλικά! :smile:
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Feb 28, 2005 4:10 am

Tαπεινή μου γνώμη στον "έξω κόσμο" καλώς κάνει και υπάρχει στα pms why? :roll:
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Mon Feb 28, 2005 11:37 am

βασικά χρησιμοποιείται ο ίδιος μηχανισμός όταν γράφεις pm και όταν postαρεις. Δεν μπορούμε να διαφοροποιήσουμε τον μηχανισμό. Απλά φαντάζομαι ότι είναι κατανοητό ότι δε μπορεί ένας mod να σβήσει τα pms σου, οπότε το αγνοείς.
Για το άλλο που λές AnINffected, ο μηχανισμός στηρίζεται στην ανίχνευση λέξεων που χρησιμοποιούνται συχνά και είναι σε greeklish όπως το einai. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να μην υπάρχουν greeklish στο forum οπότε είναι θεμιτός αυτός ο επιβλητικός χαρακτήρας
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Feb 28, 2005 3:33 pm

Και εγώ πιστεύω οτι είναι πολύ καλό που υπάρχει αυτός ο κανονισμός, απλώς έχω την εντύπωση οτι μέχρι στιγμής καταφέρνουμε να τον τηρούμε μια χαρά και χωρίς το popup.
Βέβαια δεν είμαι πανταχού παρών και δε ξέρω πόσα post με greeklish βρίσκετε καθημερινά, αλλά έχω δεί ελάχιστα τόσο καιρό (μετρημένα στα μισά δάκτυλα του ενός χεριού!)
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το παραθυράκι και μάλιστα εαν διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη δουλειά των mods τότε καλύτερα που υπάρχει.
Απλώς εκτιμώ οτι μπορεί να "τρομάξει" κάποιους (ντροπαλούς) νέους χρήστες.
Αυτό και τίποτα περισσότερο.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Mon Feb 28, 2005 4:28 pm

AnINffected wrote:Απλώς εκτιμώ οτι μπορεί να "τρομάξει" κάποιους (ντροπαλούς) νέους χρήστες.
Το θέμα είναι να μπεί στην διαδικασία ο νέος χρήστης να ποστάρει για 1η φορά ..
Αν το κάνει αυτό πιστεύω ότι δεν θα τον σταματήσει το pop up .
Post Reply

Return to “Venus Community”