Απόκρυψη avatar

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
Skeftomilos
bit level
bit level

Απόκρυψη avatar

Post by Skeftomilos » Sun Jun 12, 2005 9:11 pm

Κάθε φορά που βρίσκομαι στο forum κινδυνεύω να συναντήσω το αντιαισθητικό animated gif που έχει επιλέξει ο Tomahawk ως avatar:

Image

Προσωπικά το βρίσκω άκρως ενοχλητικό, δε θέλω όμως να του πω να το αλλάξει γιατί αφενός δεν είναι δική μου δουλειά και αφετέρου μπορεί να είναι αρεστό σε άλλους. Έτσι έγραψα πριν λίγο το παρακάτω Greasemonkey script που αφαιρεί το συγκεκριμένο γραφικό από κάθε σελίδα του forum. Το παραθέτω για την περίπτωση που το χρειαστεί και κανείς άλλος. Λειτουργεί με Firefox, αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο και σε χρήστες του Opera 8.0 (ίσως χρειαστεί μετατροπή).

Code: Select all

/*
  Greasemonkey installation: http://greasemonkey.mozdev.org/
  Scripts: http://dunck.us/collab/GreaseMonkeyUserScripts
*/

// ==UserScript==
// @name            Hide Tomahawk Avatar
// @namespace       http://venus.cslab.aueb.gr
// @description     Hides Tomahawk's nasty avatar.
// @include         http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic*
// ==/UserScript==

var banned_list = ["77480332940d49901ce89f.gif", "steamupdate7de.gif"]

var img_list = document.getElementsByTagName("img")
for (var i = 0; i < img_list.length; i++) {
  var img_src = img_list[i].src
  if (!img_src) continue
  for (var j = 0; j < banned_list.length; j++) {
    if (img_src.indexOf(banned_list[j]) != -1) {
      img_list[i].style.display = "none"
      continue
    }
  }
}
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.
a_s
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Απόκρυψη avatar

Post by a_s » Sun Jun 12, 2005 10:39 pm

Skeftomilos wrote: Έτσι έγραψα πριν λίγο το παρακάτω Greasemonkey script που αφαιρεί το συγκεκριμένο γραφικό από κάθε σελίδα του forum.
Κάθισες και έγραψες κώδικα για ένα τόσο απλό πράγμα? :shock: :shock:
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
mask
bit level
bit level

Post by mask » Sun Jun 12, 2005 11:40 pm

πολύ σεμνός μας βγήκες ρε φίλε!!!Ήμαρτον!!!!!!!
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Sun Jun 12, 2005 11:58 pm

Πάντως και εσένα skeftomile μάλλον κάτι σε τρώει :-D
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Mon Jun 13, 2005 12:03 am

ας το δούμε και από τη θετική του πλευρά το θέμα. Πλέον το Tomahawk έχει προς τιμήν του ένα ολόκληρο mod :lol:
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jun 13, 2005 12:43 am

Ehemm.. :eek: :roll: :!:
Einherjar wrote:ας το δούμε και από τη θετική του πλευρά το θέμα. Πλέον το Tomahawk έχει προς τιμήν του ένα ολόκληρο mod :lol:
Καλό εεεε (Που θα έλεγε και ο Σεφερλής)? \:D/
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Jun 13, 2005 2:10 am

να ρωτήσω πώς λειτουργεί αυτό το script?? από καθαρή περιέργεια-Tomahawk no offense!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
bit level
bit level

Post by Skeftomilos » Mon Jun 13, 2005 8:46 am

Τα Greasemonkey scripts είναι κώδικας JavaScript που τρέχει μόλις ολοκληρωθεί το φόρτωμα της σελίδας. (επομένως θα πρέπει να υποστώ το ανοσιούργημα του Tomahawk έστω για μερικά δευτερόλεπτα). Η JavaScript έχει πλήρη πρόσβαση στο DOM της σελίδας, επομένως μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους μεταβολή. Μπορεί ακόμα να κατεβάσει on-the-fly HTML κώδικα από άλλες σελίδες (με XMLhttpRequest) ώστε να κάνει συγχώνευση σελίδων, ακόμα κι από διαφορετικά sites. Ο κυριότερος σκοπός που εξυπηρετούν αυτά τα scripts είναι η αφαίρεση διαφημίσεων, αλλά μπορούν να υπάρξουν και πιο δημιουργικές χρήσεις. Προσωπικά τρέχω σε μόνιμη βάση τρία scripts που είναι hand-made. Αυτό είναι το τέταρτο, και μάλλον το πιο απλό. Για περισσότερα έχω κάνει μια παρουσίαση εδώ.

Μου κάνει εντύπωση πάντως :shock: που όλοι μέχρι στιγμής ψηφίζεται υπέρ αυτού του δείγματος υποκουλτούρας. Προς Θεού δε σας κατηγορώ γιατί η αισθητική είναι υποκειμενικό ζήτημα, και γιατί όπως βλέπετε υπάρχει τρόπος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Σαφώς δεν είναι ζήτημα σεμνότητας αλλά καθαρής αισθητικής. Π.χ. η εικόνα στην υπογραφή του AmmarkoV μου αρέσει πολύ :-D <thinking-loud>το site του όμως είναι άθλιο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δε μου πέφτει λόγος</thinking-loud>

Υ.Γ. Μπορεί εγώ να έλυσα το πρόβλημά μου με το avatar του Tomahawk, αλλά θα το σκεφτόμουν δύο φορές πριν βάλω link σε ένα site που περιέχει τέτοιες εικόνες.
:smt069
The pure and simple truth is rarely pure and never simple. Ο μη νους δε σκέπτεται μη σκέψεις για το τίποτα.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Mon Jun 13, 2005 10:16 am

Εξεταστική είναι ρε παιδιά!!!Αφήστε τα avatars,τους λόγους καλαισθησίας,ομορφιάς και λοιπών και πηγαίνετε για κανά καφέ!! :-D

Ήηημαρτον δηλαδή!! :shock:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jun 13, 2005 10:32 am

Skeftomilos wrote:η εικόνα στην υπογραφή του AmmarkoV μου αρέσει πολύ Very Happy <thinking-loud>το site του όμως είναι άθλιο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και δε μου πέφτει λόγος</thinking-loud>
Thnx , η Milla είναι κατα γενική ομολογία αρκετά ευπαρουσίαστη :smile:
Για το site μου τα έχουμε ξαναπεί , εμένα μου αρέσει όπως είναι και για την ιστορία είναι έτσι (με gif και χωρίς το flashaki αρχικά..) εδώ και 5 χρόνια , το έφτιαξα όταν ήμουν 13+ κάτι οπότε συγνώμη αν δεν είναι η τελευταία λέξη της αρμονίας χρωμάτων.. :-P
Και δεν πρόκειται να το αλλάξω..! :smt025
Το θέμα είναι οτι όταν οι άλλοι (ή) και το ίδιο το άτομο που "προσβάλει" την αισθητική σου δεν έχουν πρόβλημα δεν καταλαβαίνεις πως προσελκύεις αρνητική προσοχή πάνω σου με το να διαμαρτύρεσαι..?
Φιλικά..! :)
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
PaP
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Mon Jun 13, 2005 10:42 am

Skeftomilos δεν πρέπει να σου αρέσει καθόλου το Southpark από ότι καταλαβαίνω :)
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Mon Jun 13, 2005 11:02 am

PaP wrote:Skeftomilos δεν πρέπει να σου αρέσει καθόλου το Southpark από ότι καταλαβαίνω Smile
δεν είναι από Southpark το avatar, είναι από μια σειρά σε στυλ Simpsons, το Family Guy νομίζω, κάποια στιγμή το έδειχνε και στο Μακεδονία TV. Το μωρό που είναι στο avatar είναι πολύ περίπτωση, συνέχεια σκέφτεται-καταστρώνει σχέδια για να κατακτήσει το γη και γενικά τέτοια πράγματα παρότι δεν είναι ακόμα 2-3 ετών
ttoppouzokypraios
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ttoppouzokypraios » Mon Jun 13, 2005 11:14 am

Στο χωριό μου λένε "ούλλοι λέσιν τζιαι πολέσιν, τζι ο πελλός τζει που πονεί" ή αλλοιώς "ο καθένας με τον πόνο του κι ο π*****ς με τον κ**ο του..."

Παρ'όλα αυτά το guide που παρέθεσες είναι πολύ καλό...
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Mon Jun 13, 2005 11:25 am

πολύ γέλιο ttoppouzokypraios :smt042 :smt043
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jun 13, 2005 12:13 pm

ttoppouzokypraios wrote:Στο χωριό μου λένε "ούλλοι λέσιν τζιαι πολέσιν, τζι ο πελλός τζει που πονεί" ή αλλοιώς "ο καθένας με τον πόνο του κι ο π*****ς με τον κ**ο του..."
Να το το γνωμικό..
Όλα τα λεφτά! Θεός..! :smt038 :smt005 :smt038
Image
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Jun 13, 2005 2:01 pm

Πολύ της μόδας η παροιμία φαίνεται...
There's no place like 127.0.0.1
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Jun 13, 2005 2:28 pm

επίσης πολύ της μόδας το να λέμε ότι κάτι που κάνει ή λέει κάποιος μας ενοχλεί και να γκρινιάζουμε ακόμα και όταν δεν είναι ενοχλητικοί...δε νομίζω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό ελευθερίας απόψεων.

Κλασική φράση που τη χιλιογράψαμε στις εκθέσεις στο σχολείο:
"Δε συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δε θα πάψω να υπερασπίζομαι το δικαίωμά σου να το λες"
απλά για υπενθύμιση το αναφέρω για όλους μας
A blink of an eye
A dream for the blind
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by AmmarkoV » Mon Jun 13, 2005 2:40 pm

Ethel wrote:Πολύ της μόδας η παροιμία φαίνεται...
Πικάντικο σχόλιο.. ;) :)
lumenintervalum wrote:Κλασική φράση που τη χιλιογράψαμε στις εκθέσεις στο σχολείο:
"Δε συμφωνώ με αυτό που λες αλλά δε θα πάψω να υπερασπίζομαι το δικαίωμά σου να το λες"
AmmarkoV wrote:Το θέμα είναι οτι όταν οι άλλοι (ή) και το ίδιο το άτομο που "προσβάλει" την αισθητική σου δεν έχουν πρόβλημα δεν καταλαβαίνεις πως προσελκύεις αρνητική προσοχή πάνω σου με το να διαμαρτύρεσαι..?
Φιλικά..! :)
Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε όπως το εννοώ εγώ δεν έχω πρόβλημα με το να θίξουν εμένα ούτε κάνω κύρηγμα.. Ο καθένας ο,τι καταλαβαίνει κάνει.. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο..! Αυτό που λές lumenintervalum θέλω\και πιστεύω πως έως ένα βαθμό το τηρώ..
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Jun 13, 2005 3:25 pm

Ammarkov εγώ δεν αναφέρομαι σ εσένα. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι συζητάμε τι αρέσει και τι εκφράζει τον Skeftomilo, σε σχέση με τα avatar του ενός, τα προσωπικά sites του άλλου κτλ.

Το script ας το χρησιμοποιήσει όποιος θέλει και όπως θέλει, αλλά άλλο να συζητάμε τεχνολογικά τι γίνεται με το xyz script και άλλο να λέμε δε μου αρέσει το x ή του y του τάδε. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να πάει σε επίπεδα αντιπαράθεσης, εάν χαθεί η ισορροπία.
A blink of an eye
A dream for the blind
Mbyte level
Mbyte level

Post by a_s » Mon Jun 13, 2005 3:49 pm

TaRaNTuLa wrote:Εξεταστική είναι ρε παιδιά!!!Αφήστε τα avatars,τους λόγους καλαισθησίας,ομορφιάς και λοιπών και πηγαίνετε για κανά καφέ!! :-D

Ήηημαρτον δηλαδή!! :shock:
Από το στόμα μου το πήρες!! :-D Λέμε ότι είμαστε "πληροφορικαριοι", αλλά όχι κι έτσι :-D :shock: :shock:
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
AnINffected
Gbyte level
Gbyte level

Post by AnINffected » Mon Jun 13, 2005 6:25 pm

Εthel wrote:Πολύ της μόδας η παροιμία φαίνεται...
Όντως...!
a_s wrote:Από το στόμα μου το πήρες!! Very Happy Λέμε ότι είμαστε "πληροφορικαριοι", αλλά όχι κι έτσι Very Happy Shocked
Όπως θα έλεγε και καθηγητής μας, καλύτερα "πληροφορικοί", όχι "πληροφορικάριοι"!Είναι πιο καλαίσθητο... :razz:

Υ.Γ: Για την υπογραφή σου a_s, αυτό που είπε η Άντζελα Δημητρίου δεν είναι λάθος (άλλως σφάλμα)!
Η λέξη άσφαλτος υφίσταται (α στερητικό + σφάλλω) :-D

Κάτι μου λέει οτι θα ξαναδούμε την παροιμία σύντομα...

Πάω για κανα καφέ τώρα γιατί ολόκληρη εξεταστική έχουμε...
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!! :-( :-(
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Mon Jun 13, 2005 6:39 pm

lumenintervalum wrote: Κλασική φράση που τη χιλιογράψαμε στις εκθέσεις στο σχολείο:
Σαν την προηγούμενη υπογραφή του hdkiller! Μου φαίνεται πρέπει να την επαναφέρουμε...
lumen++
AnINffected wrote: Υ.Γ: Για την υπογραφή σου a_s, αυτό που είπε η Άντζελα Δημητρίου δεν είναι λάθος (άλλως σφάλμα)!
Η λέξη άσφαλτος υφίσταται (α στερητικό + σφάλλω) :-D
Great minds think alike...
κοίτα εδώ
There's no place like 127.0.0.1
Locked

Return to “Venus Community”