Περί του νέου theme (Ψηφοφορία)
-
- byte level
Περί του νέου theme (Ψηφοφορία)
Αλλαξα το theme στο pc μου με το νεο αλλα δεν ειδα να υπαρχει το link "Να σημειωθουν οι ενοτητες ως αναγνωσμενες" στις κατηγοριες. Ομολογω ηταν κατι που με βολευε πολύ 

Re: Περι νεου Theme
Δες κάτω από το Ακαδημαϊκό Έτος 2004-2005 .giannis_cs wrote:Αλλαξα το theme στο pc μου με το νεο αλλα δεν ειδα να υπαρχει το link "Να σημειωθουν οι ενοτητες ως αναγνωσμενες" στις κατηγοριες. Ομολογω ηταν κατι που με βολευε πολύ
Εκεί είναι!
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Δε θυμάσαι σωστά.Paralias wrote:Επίσης κάποτε είχα προτείνει να αλλάξουμε theme και με είχατε ψιλόκράξει-απογοητεύσει και είχατε κλειδώσει το topic μου.Anyway.Καλή καρδιά.
Μεγειές μεγειές!!
Απλά είχε ξανα-ανοιχτεί topic με αντίστοιχο θέμα ,γι'αυτό είχε κλειδωθεί.
Όχι για το περιεχόμενο του topic.
Ελπίζουμε να σας αρέσει!
- Paralias
- Gbyte level
Nope.Είχα ανοίξει θέμα για να βάλουμε καινούριο theme και αφού μου απαντήσατε εντελώς αρνητικά μετά κλειδώθηκε κ μάλιστα τελευταίος αν θυμάμαι καλά είχε γράψει ο Einherjar που το κλείδωσε κιόλας.Δε νομίζω να θυμάμαι λάθος...
Μετά από πολύυυυυυυυυυυυυ καιρό... Δεν πειράζει.Κάλιο αργά παρά ποτέ!The Punisher wrote:ίσα ίσα ... η επιθυμία σου έγινε πράξηπροχωρήσαμε σε νέο theme
Paralias δες εδώ:
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... 1688#31688
Δεν σε κράζει κανείς άνθρωπε!
Οποιαδήποτε παρατήρηση για το καινούργιο theme είναι ευπρόσδεκτη!
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... 1688#31688
Δεν σε κράζει κανείς άνθρωπε!
Οποιαδήποτε παρατήρηση για το καινούργιο theme είναι ευπρόσδεκτη!
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Εγω απλα να πω οτι ενω το νεο theme ειναι αρκετα cool, αλλαζει εντελως τη λειτουργικοτητα και την εμφανιση του φορουμ... Δηλαδη θα προτιμουσα κατι πιο μετροπαθες, με αλλα χρωματακια ξερω γω, αλλα οχι να εχει τα avatars δεξια... Αυτο μου κανει το φορουμ μη λειτουργικο... :(
Γκρινιαρης
Γκρινιαρης

Last edited by Ganther on Mon Sep 11, 2006 1:01 am, edited 2 times in total.
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον alexo που ασχολήθηκε με τον εξελληνισμό του αλλά και στον Einherjar που πρόσθεσε τα mods και στο theme αυτό. Αντε μεγειά μας!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- mikem4600
- Gbyte level
Ωραίο το νέο theme - κάνει το forum να έχει πιο... δική του ταυτότητα (σε σχέση με το default του phpbb που έχουν τα μισά forum στον κόσμο)... Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει και default για τους νέους χρήστες.
Ένα πράγμα που δεν μπορώ πάντως να συνηθίσω είναι το ότι τα avatars των συγγραφέων στα posts εμφανίζονται δεξιά αντί για αριστερά...
Ένα πράγμα που δεν μπορώ πάντως να συνηθίσω είναι το ότι τα avatars των συγγραφέων στα posts εμφανίζονται δεξιά αντί για αριστερά...
Last edited by mikem4600 on Mon Sep 11, 2006 12:59 am, edited 1 time in total.
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
φιουυυυυυυυυυυυυυυmikem4600 wrote:Ωραίο το νέο theme - κάνει το forum να έχει πιο... δική του ταυτότητα (σε σχέση με το default του phpbb που έχουν τα μισά forum στον κόσμο)... Ίσως θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει και default για τους νέους χρήστες.
Ένα πράγμα που δεν μπορώ πάντως να συνηθίσω είναι το ότι τα ονόματα των συγγραφέων στα posts εμφανίζονται δεξιά αντί για αριστερά...
κ νομιζα οτι μονο εγω ειμαι γκρινιαρης!

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Και τα μισά avatar είναι στραμμένα προς τα δεξιά, και τώρα με το νέο theme είναι λες και θέλουν να κάνουν ζντουπ στην Scrollbar
Αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας...
Μια ερώτηση: Μήπως το align στο κελί που μπαίνει το avatar να ήταν ="left", ή ="center" καλύτερα? - Προφανώς αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνει κατά τέτοιο τρόπο στην php, ώστε να βγάζει αυτό το απότελεσμα με Html...

Αλλά όλα είναι θέμα συνήθειας...

Μια ερώτηση: Μήπως το align στο κελί που μπαίνει το avatar να ήταν ="left", ή ="center" καλύτερα? - Προφανώς αυτή η αλλαγή πρέπει να γίνει κατά τέτοιο τρόπο στην php, ώστε να βγάζει αυτό το απότελεσμα με Html...
-
- Gbyte level
- The Godfather
- Kilobyte level
Μπράβο σας παιδιά πολύ γουστόζικο το νέο theme
Κι εγώ αρχικά είχα αυτό το προβληματάκι με τα άβαταρς, αλλά το συνήθησα
Σαν συνολική προσπάθεια, όντως κάνει το forum μας διαφορετικό από τα υπόλοιπα φτιαγμένα με php bb.
Τώρα όσον αφορά εκεί που λέει το "On-line κοινότητα των φοιτητών πληροφορικής του ΟΠΑ" δείχνει στο μάτι λίγο άδειο....
Ίσως αν του βάζαμε καμιά φωτό της σχολής....ή μπα...
Κι έτσι να μείνει όμως, μια χαρά είναι.......Μ' αρέσουν οι αλλαγές-ανανεώσεις γενικά

Κι εγώ αρχικά είχα αυτό το προβληματάκι με τα άβαταρς, αλλά το συνήθησα

Σαν συνολική προσπάθεια, όντως κάνει το forum μας διαφορετικό από τα υπόλοιπα φτιαγμένα με php bb.
Τώρα όσον αφορά εκεί που λέει το "On-line κοινότητα των φοιτητών πληροφορικής του ΟΠΑ" δείχνει στο μάτι λίγο άδειο....
Ίσως αν του βάζαμε καμιά φωτό της σχολής....ή μπα...

Κι έτσι να μείνει όμως, μια χαρά είναι.......Μ' αρέσουν οι αλλαγές-ανανεώσεις γενικά

Don Vito Corleone
Ψηφοφορία για το νέο Theme
Άποψη μου είναι να μείνει ως έχει ,γιατί το κάνει διαφορετικό,αλλά επειδή το forum είναι όλων μας/σας μπήκε μία ψηφοφορία για τη θέση των εικόνων που θα διαρκέσει 1 βδομάδα.
Η ψηφοφορία είναι στο στο παρών topic στην 1η σελίδα.
Η ψηφοφορία είναι στο στο παρών topic στην 1η σελίδα.
Last edited by alexo on Mon Sep 11, 2006 1:37 pm, edited 1 time in total.