Πρόταση για τη στήλη "Last Message"
Πρόταση για τη στήλη "Last Message"
Προτείνω στη στήλη "Last Message" της αρχικής σελίδας να μπουν links του στυλ "1 2 3 ..." για μετάβαση σε συγκεκριμένη σελίδα του κάθε θέματος. Τώρα που σχεδόν όλα τα topics είναι πολυσέλιδα νομίζω θα φανεί χρήσιμο.

.::YF::.
- ttoppouzokypraios
- Kilobyte level
...ή πατώντας πάνω στο link να μας βγάζει στη τελευταία σελίδα
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
David Letterman
- ttoppouzokypraios
- Kilobyte level
Ευχαριστούμε - Thank you - Merci - Danken - Grazie! - Gracias 

"I'm not smart enough to debate you
David Letterman
David Letterman
Θα επιμείνω: δε γίνεται να μπει αυτό το ωραίο linkάκι στην ίδια τη στήλη "Last Message"; Ή να πηγαίνει στην τελευταία σελίδα του θέματος αντί στην πρώτη το link του τίτλου, όπως πρότεινε και ο ttoppouzokypraios. Προσωπικά τη συνήθισα τη στήλη "Last Message", με βολεύει και αποκλείεται να την αντικαταστήσω με την κεντρική.
Last edited by YiannisF on Mon Jun 14, 2004 4:09 pm, edited 2 times in total.

.::YF::.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Εγώ να πω ότι δεν είναι πάντα σωστό να πηγαίνει στο τελευταίο post.Αν πάρουμε τις εξής περιπτώσεις:
:arrow: να έχει κάποιος να μπει λίγο καιρό,θα τον βγάλει στην τελευταία σελίδα και θα πρέπει να ξαναπηγαίνει πίσω,γιατί έχει π.χ. 1,5 σελίδα posts να δει...
:arrow: άμα μια Θ.Ε. είναι στο μέσον μιας σελίδας και όταν ξαναμπεί ο χρήστης,βρίσκεται στην αρχή μιας νέας σελίδας,πάλι ανώφελο είναι να υπάρχει το link για το τελευταίο post....
Αυτά είχα να πω...
Υ.Γ. Εγώ προσωπικά ποτέ δε χρησιμοποιώ τα γρήγορα links στην κεντρική σελίδα...
:arrow: να έχει κάποιος να μπει λίγο καιρό,θα τον βγάλει στην τελευταία σελίδα και θα πρέπει να ξαναπηγαίνει πίσω,γιατί έχει π.χ. 1,5 σελίδα posts να δει...
:arrow: άμα μια Θ.Ε. είναι στο μέσον μιας σελίδας και όταν ξαναμπεί ο χρήστης,βρίσκεται στην αρχή μιας νέας σελίδας,πάλι ανώφελο είναι να υπάρχει το link για το τελευταίο post....
Αυτά είχα να πω...

Υ.Γ. Εγώ προσωπικά ποτέ δε χρησιμοποιώ τα γρήγορα links στην κεντρική σελίδα...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...