Γεια χαρά παιδιά. Αυτή τη φορά απευθύνομαι σε όλη την ομάδα διαχείρισης. Γνωριζόμαστε όλοι προσωπικά, με κάποιους λίγο ακόμα παραπάνω. Αντιλαμβάνομαι ότι το τρέχον topic (και όχι μόνο) έχει ξεφύγει. Αντιλαμβάνομαι το γεγονός ότι το venus προσπαθεί να κρατήσει ένα ακαδημαϊκό προφίλ, λειτουργεί κάτω από την ομπρέλλα του πανεπιστημίου, παρακολουθείται από αρκετούς καθηγητές και σκοπό έχει να διευκολύνει επικοινωνία μεταξύ των φοιτητών του τμήματος.P3 wrote:Η ομάδα συντονισμού του Venus θέλει να ενημερώσει ότι λόγω του ότι το συγκεκριμένο τόπικ έχει περάσει στα πλαίσια του chating και κάτι τέτοιο δεν είναι θεμιτό για ένα forum, η ομάδα συντονισμού αποφάσισε για λόγους "ιστορικούς" να αφήσει το τόπικ να συνεχιστεί και να κλειδωθεί όταν θα έχει φτάσει στην 150ή σελίδα.
Με εκτίμηση προς ολα τα μελή,
Τhe Venus Project Team.
Πρώτος κ καλύτερος θα μιλήσω για μένα, η συνεισφορά μου πλέον στο venus είναι κυρίως στο offtopic. Ως απόφοιτος, δεν μπορώ να μιλήσω για εργασίες μαθημάτων ή για άλλα διαδικαστικά θέματα που δεν γνωρίζω. Υποπτεύομαι ότι οι χαζομαρούλες που γράφω εγώ (κ ίσως κ ο Tarantula) δημιουργούν μια μικρή αναστάτωση στην λειτουργία του forum.
Αυτό που θα ήθελα να ζητήσω -ως ισότιμο venus member και τπτ παραπάνω- είναι να επιτρέψετε το off-topic κομμάτι να είναι λίγο πιο χαλαρό. Μην ξεχνάμε ότι το venus είναι ένα μέσο επικοινωνίας με target group φοιτητές πληροφορικής, τους πιο cool τύπους στην ελληνική φοιτητική κοινότητα!!! Ας αφήσουμε λίγο παραπάνω χρώμα χαβαλέ να υπάρχει σε αυτό το κομμάτι του forum, πάντα σε λογικά πλαίσια, χωρίς ύβρεις και προσβολές. Αν ένα off-topic θέμα ξεφύγει δεν νομίζω να πέσει κανένα wrath of god και να το κάψει το μηχάνημα. Απλά νομίζω ότι η κοινωνικότητα μεταξύ των φοιτητών (και απόφοιτων) μέσω του venus δεν πρέπει να περιορίζεται σε academic και aprooved θέματα μόνο.
Πολύ ευχαρίστως να κάνουμε μια δημόσια συζήτηση για το που θέλουμε να οδηγηθεί το προφίλ του venus, ενδεχομένως να πατάω σε ξένα χωράφια αυτή τη στιγμή.
Ευχαριστώ,
Τσίλο