Γνώμη για Aministrators και Moderators...
Γνώμη για Aministrators και Moderators...
Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει και ένα θέμα που να μπορούμε να γράφουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις μας (καλές η άσχημες) σχετικά με τους άρχοντες του Venus! Εδώ λοιπόν ας γράψει ότι θέλει ο καθένας σχετικά με αυτούς.
Υ.Γ. Παρακαλούνται οι administators/moderators να μη το σβήσουν...
Υ.Γ. Παρακαλούνται οι administators/moderators να μη το σβήσουν...
Εγώ νομίζω πως πρέπει να βρούμε άλλες ασχολίες από το να αναλωνόμαστε σε κριτικές για τους mods και admins.
Κάτι άσχετο αλλά σίγουρα δεν είναι δεδομένο. Ο Καπουτζίδης στο τελευταίο επεισόδιο είπε ότι νόμιζε ότι τα καλύτερα πράγματα συνέβαιναν σε μια οθόνη ( για εμάς είναι αυτή του υπολογιστή ) αλλά μετά κατάλαβε ότι η ζωή η πραγματική είναι έξω από αυτή. Καιρός λοιπόν να το καταλάβουμε και εμείς!
Κάτι άσχετο αλλά σίγουρα δεν είναι δεδομένο. Ο Καπουτζίδης στο τελευταίο επεισόδιο είπε ότι νόμιζε ότι τα καλύτερα πράγματα συνέβαιναν σε μια οθόνη ( για εμάς είναι αυτή του υπολογιστή ) αλλά μετά κατάλαβε ότι η ζωή η πραγματική είναι έξω από αυτή. Καιρός λοιπόν να το καταλάβουμε και εμείς!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
xrokos wrote:Εγώ νομίζω πως πρέπει να βρούμε άλλες ασχολίες από το να αναλωνόμαστε σε κριτικές για τους mods και admins.

Αν υπάρχει καλη διάθεηση, το όλο μπορεί να έχει πολύ πλάκα, πόσες φορές έχουμε σκεφτεί τα Venus Awards... Πχ βραβείο πιο γοητευτικού admin/mod!!!! Το θέμα είναι ότι μονο έτσι δεν πρόκεται να γίνει, και μεταξύ μας ας ειπωθεί καλύτερα στο feedback. Πριν πείτε οτιδήποτε πάντως, σκεφτείτε πολύ καλά πριν το γράψετε.
Εγώ κάνω δημόσια κριτική στο Einherjar γιατί στο λίγο cs του AWMN με τρέλλανε στα headshots

Re: Γνώμη για Aministrators και Moderators...
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέτε αυτό.barbarosa wrote:Υ.Γ. Παρακαλούνται οι administators/moderators να μη το σβήσουν...
Έχει σβηστεί κάποιο θέμα ποτέ που δεν περιέχει υβριστικό περιεχόμενο;
(που ούτε καν σβήνεται,απλά γίνεται edit)
Οι mods/admins δεν είναι μπαμπούλες, φοιτητές είναι όπως οι υπόλοιποι.
Ρόλος τους δεν είναι να κατακρίνουν, αλλά να διευκολύνουν.
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Προχτές είδα ένα modalexo wrote:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέτε αυτό... Οι mods/admins δεν είναι μπαμπούλες, φοιτητές είναι όπως οι υπόλοιποι.

Έλα για πλάκα το είπα! Ηρέμησε!alexo wrote: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέτε αυτό.
Έχει σβηστεί κάποιο θέμα ποτέ που δεν περιέχει υβριστικό περιεχόμενο;
(που ούτε καν σβήνεται,απλά γίνεται edit)
Οι mods/admins δεν είναι μπαμπούλες, φοιτητές είναι όπως οι υπόλοιποι.
Ρόλος τους δεν είναι να κατακρίνουν, αλλά να διευκολύνουν.
Πόσο χρόνο από τη ζωή σου σπαταλάς στο venus ώστε να νιώθεις την ανάγκη να κρίνεις του "Άρχοντες" αυτού του "κόσμου"...barbarosa wrote:Πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει και ένα θέμα που να μπορούμε να γράφουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις μας (καλές η άσχημες) σχετικά με τους άρχοντες του Venus! Εδώ λοιπόν ας γράψει ότι θέλει ο καθένας σχετικά με αυτούς.

Να υπενθιμήσω ότι mods/admin != βουλευτές/υπουργοί/εφοριά/ΜΑΤ

εκτός και να φυλάγομαι από το Χάρη...σαν πολύ να μιλάμε τώρα τελευταία...

Ταπαεινή άποψη...βαριέμαι να διαβάζω ένα thread που μόνο σκοπό έχει να σχολιάζει κάποιον...οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει θα γίνει αντιληπτό και θα αντιμετωπισθεί...για αυτό chill out

laikedelic !
- ciao
- Wow! Terabyte level
Διαισθάνομαι ότι ενδεχομένως να υπάρχει μια αμηχανία όσον αφορά στην παράθεση απόψεων...ο χρόνος θα δείξει...
Χωρίς διάθεση καλοπιάσματος μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει αυθαιρεσίες ή κατάχρηση εξουσίας και παρόλο που παράπονο δεν έχω ας μου επιτραπεί να πω ότι πάντα στο τέλος θα φανεί.
Keep up the good work.
[off]
Δεν έχουμε ακόμα δραστηριοποιηθεί στον τομέα των βραβείων...για να βλέπω κινητικότητα...(λολ)
[/off]

Χωρίς διάθεση καλοπιάσματος μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει αυθαιρεσίες ή κατάχρηση εξουσίας και παρόλο που παράπονο δεν έχω ας μου επιτραπεί να πω ότι πάντα στο τέλος θα φανεί.
Keep up the good work.

[off]
Δεν έχουμε ακόμα δραστηριοποιηθεί στον τομέα των βραβείων...για να βλέπω κινητικότητα...(λολ)
[/off]
S.S.D.D.
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
Ψηφίστε!!! Ενδεικτικά βραβεία: ο πιο κομψός-η/καλοντυμένος-η/καλοκουρεμένος-η admin/mod, o πανταχού παρών admin/mod, ο πιο διαλλακτικός admin/mod κλπciao wrote:[off]
[/off]
Μια μέρα πριν την απονομή των Annual Venus admin/mod Awards θα έχουμε και Venus Razzies: ο πιο άκομψος-η/κακοντυμένος-η/κακοκουρεμένος-η admin/mod, o μονίμως απών admin/mod, ο πιο αδιαλλακτικός "σερίφης" admin/mod κλπ
Το βλέπω να με σιχτιρίζουν με τις ιδέες μου...

- default_user
- Kilobyte level
- AmmarkoV
- Wow! Terabyte level
Σαχλοί και τεντυμπόιιδες!TaRaNTuLa wrote:Όλοι είναι χάλιες και παλιόπαιδα! Laughing

- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη

- Serendipity
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
ποπο τελειο,θα ειχε πλακα...tsilochr wrote:καλό θα ήταν το αντίστροφο. οι admin/mod να κάνουν feedback για τα μέλη!!!
-Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
--Albert Einstein--

My new blog Serendipity's thoughts!
-
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a