Θεματολογία στο Venus

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Θεματολογία στο Venus

Post by sandra » Sun Dec 16, 2007 12:15 am

Μεταφέρθηκε από εδώ

moded by P3

---------

Δεν θέλω πάλι να γκρινιάξω αλλά θα το κάνω. Δεν ξέρω τι περίοδος είναι για το ποδόσφαιρο αυτό το διάστημα αλλά μήπως έχει παραγίνει στα αθλητικά? Σε κάθε refresh του venus πάντα θα είναι ενεργό κάποιο τόπικ από αυτά. Είχα να μπω 2 μέρες, στα μαθήματα 4 ποστς και στα αθλητικά 7 ενεργά τόπικς. Δεν νομίζω οτι έχει σχέση με κρίση του venus κτλ αλλά μήπως τουλάχιστον οι παλιοί να είναι πιο εγκρατείς για να μην ξεκινάνε συνέχεια ατέλειωτες συζητήσεις για το πόσα γκολ θα φάει η ΑΕΚ ή ο ΟΣΦΠ? Μέχρι και τα ψυχαγωγικά μου φαίνονται πιο ευχάριστα τον τελευταίο καιρό :-p
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sun Dec 16, 2007 2:13 am

θα στην πουν ότι γκρινιάζεις για τους άλλους. κάνε τα post σου εσύ στα τεχνικά και θα βρει την ισορροπία του το forum.

αυτό έχω καταλάβει τόσα χρόνια που γκρινιάζω, ότι ισορροπεί από μόνο του το σύστημα.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Dec 16, 2007 12:52 pm

Sandra, υπολόγισε ότι ήρθαμε τώρα εμεις(πρωτακια) και γράφουμε κυριως για την ΑΕΚ(αφού ειμαστε ΑΕΚτζηδες)... Αργότερα που θα ξεθυμάνει αυτό, δηλαδή όταν θα έχουμε περισσότερες εργασίες, θα αλλάξει... Επίσης, απλα για να ενημερώνομαι(no offence με άλλα λόγια) έχεις κάποιο λόγο για να το αναφέρεις (ξέρω γω για χώρο η λόγω πολιτικής από υπεύθυνους καθηγητές) ή είναι δική σου διαπίστωση ως προς την λογική ροή του forum;
Anyway, το συμπερασμα ειναι ότι σε λίγο καιρό δεν θα ειναι τόσα τα ποστς στα αθλητικά(νομίζω)...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Dec 16, 2007 12:56 pm

marios γενικά το ποδόσφαιρο δεν το πάω αλλά νομίζω ότι λίγο μέτρο δεν βλάπτει σε αυτό το θέμα. Δεν έχει σχέση με πολιτική του venus ή καθηγητών, απλά νομίζω ότι όλοι καταλάβαμε ποιοι είστε ΑΕΚ ποιοι ΟΣΦΠ και ποιοι ΠΑΟ. Δεν είναι λίγο βαρετό να το αναλύετε σε 10 τόπικς? Δεν χρειάζεται να σας βάλουν εργασίες για να γράφετε με μέτρο. Δεν είπα αυτό. Τουλάχιστον δείξτε τον ίδιο ζήλο και σε χρήσιμα τόπικς :-D
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Sun Dec 16, 2007 1:12 pm

απλά το κύριο ζήτημα ύπαρξης του forum δεν είναι ένας χώρος playground για τους φοιτητές μόνο. είναι ένα θέμα που τακτικά το κουβεντιάζουμε όταν παρατηρείται κάτι ακραίο - πέφτει είτε πολύ βαρεμάρα είτε μόνο χαβαλές

Εγώ συχνά γκρίνιαζα στο παρελθόν γιατί ήταν αρκετά βαρετά (μιλούσαμε μόνο για ημερομηνίες εργασιών και αστρονομία, υπήρχε αυστηρό moderation στο off topic κλπ.) Έπειτα χαλάρωσαμε το offtopic (cinema, μουσική, αθλητικά) και όταν μετά το παραχ***με στο playground έγινε θέμα μήπως να το κάνουμε πιο αυστηρό.

Θεώρησε ότι είμαστε μια βάρκα που όταν πάει μονόπατα προς κάποια πλευρά, αυτά τα γκρινιαρο-post έχουν σκοπό να τραβήξουν λίγο το κουπί για να ισιώσουμε.

Παλιά γκρίνιαζα εγώ, τώρα γκρινιάζει η Sandra :-p
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Dec 16, 2007 1:13 pm

Καποιοι προσπαθούν και εκει...
Anyway, κοιτα αφού το ποδοσφαιρο δεν σε ξετρελένει, ειναι λογικό να μην μπορείς να μας καταλάβεις... ειναι κάτι αντίστοιχο με το να είχε φτιαχτεί ένα τόπικ για ρούχα(πάντα για τον μέσο όρο γυναίκας αναφέρομαι, στην πληροφορική ευτυχώς μοιαζουν καλύτερα τα πράγματα ως προς αυτό το τομέα), τότε υποθέτω ότι θα είχαν φτιαχτεί 35000 τόπικς όπου θα αναλυόταν το θεμα...
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
xrokos
Gbyte level
Gbyte level

Post by xrokos » Sun Dec 16, 2007 2:42 pm

Συμφωνώ με τη sandra αν και δε με ενδιαφέρει το forum με τα αθλητικά και ποτέ δεν το κοιτάω. Πάντως αν εξαφανιζόταν αυτή η κατηγορία από το forum δε θα με στενοχωρούσε καθόλου. Γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να έχουμε και κατηγορία για πολιτικές συζητήσεις. Βέβαια πολλοί προτιμούν να είναι απολιτικοί από το μη ξέρουν την κάθε μπιπ που συμβαίνει στη μπίζνα του ποδοσφαίρου.
Anyway μη ρίξω άλλες μπηχτές στους ποδοσφαιρόφιλους γιατί είναι και πολλοί...
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Sun Dec 16, 2007 3:02 pm

Η κατηγορία Αθλητικά είναι ένα από τα ψυχαγωγικά κομμάτια του φόρουμ. Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους για το ότι είναι λιγάκι βαρετό να "πλακωνόμαστε" κάθε λίγο και λιγάκι για ομάδες κτλ...αλλά τί να κάνουμε...όπως προανέφερα είναι κομμάτι του φόρουμ.

Όσο αναφορά κατηγορίες προς διαγραφή...να μην επεκταθώ...(Ρώτα τον επόμενο, Να γκρινιάξω, Ήταν ένα τοπικ...). Απλά άχρηστος αποθηκευμένος χώρος..
What to say man...what to say....
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sun Dec 16, 2007 3:46 pm

Εγώ θεωρώ πως η κατηγορία "Αθλητικά" δεν είναι άχρηστη, αρκεί η συζητηση να είναι γόνιμη και να μην αναλωνώμαστε σε κουβέντες του στιλ "Η θρυλάρα θα σας πατήσει" ή "η Αεκάρα θα σας χώσει 3 μπαλάκια" ...
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Sun Dec 16, 2007 4:19 pm

Εγώ πάντως πιστεύω οτι όλες οι ενότητες αυτές είναι χρήσιμες (η κάθε μια από την δική της πλευρά,βέβαια ποιο χρήσιμες είναι αυτές που αφορούν την φοίτησή μας στο πανεπιστήμιο) και δεν γίνεται να υπάρχει μόνο η ενότητα "Προπτυχιακά" ή όλα αυτά τα σχετικά μιας και ας μην ξεχνάμε οτι η ζωή έχει πολλές διαστάσεις και επιπλέον ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός,άλλου θα του αρέσουν τα αθλητικά,άλλου τα τεχνολογικά κοκ...
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Dec 16, 2007 4:26 pm

Εγώ θεωρώ πως η κατηγορία "Αθλητικά" δεν είναι άχρηστη, αρκεί η συζητηση να είναι γόνιμη
η συζήτηση περί ποδοσφαίρου δε μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει γόνιμη :

α) θα πείσεις κάποιον να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ? (όλοι παίζουμε για την πλάκα μας)
β)θα προσφέρεις κάτι στην ποδοσφαιρική κοινότητα με το έργο σου?
γ)θα προσθέσεις κάτι στην "βάση γνώσης" περι ποδοσφαίρου? Κοινώς θα πεις κάτι σημαντικό που κανείς δεν το έχει σκεφτεί και θα ενθουσιάσει κόσμο?
δ)θα αλλάξεις ή θα συμμετέχεις στις αποφάσεις κάποιας ομάδας?
ε)θα βγάλεις λεφτά ?

Συζήτηση γόνιμη περί αθλητισμού μπορεί να γίνει, αλλά συζήτηση γόνιμη περί ποδοσφαίρου δε μπορει να γίνει ...

Δεν είμαι επιθετικός στο πρόσωπό σου, απλά μου την σπάει να παίρνουν το παοδόσφαιρο σοβαρά (μπύρα/πίτσα/τηλεόραση ή κασκόλ/ντουντούκα/γήπεδο)

Υ.Γ. Τα οπαδικά μου θυμίζουν τα χρόνια μου του δημοτικού :-D :twisted:

edit:
gasparosoft wrote:επιπλέον ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός,άλλου θα του αρέσουν τα αθλητικά,άλλου τα τεχνολογικά κοκ...
οκ, κι εμένα μου αρέσουν τα hardcore μαθηματικά και τεχνολογικά θέματα, αλλά δεν τα συζητάω εδώ μέσα. Θα πάω σε αντίστοιχα fora. Υπάρχουν και fora τα οποία ασχολούνται μόνο με τον αθλητισμό. Το θέμα "Αθλητικά" μπήκε στο Venus για να δώσει λίγο χρώμα, όχι για να προσελκύσει χρήστες που όλα τους τα post θα είναι εκεί μέσα.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω .. Το να μαζευτούν 4-5 άτομα και να ξεκατινιάζονται για το ποια ομάδα είναι καλύτερη (ειδικά στην περίπτωση που κανένας δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του )θεωρώ πως δεν έχει κανένα νόημα
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Dec 16, 2007 4:37 pm

κοιτα, punisher, αν το πας έτσι, όλο το playground είναι άχρηστο!
Δεν λέω, καμία σχέση το playground με τα μαθήματα, αλλά όλα χρειάζονται! δεν μπορείς να είσαι κολλημένος μόνο με τα τεχνικά, εκτός αν θεσεις έτσι την κατεύθυνση του forum...Αν το κάνεις έτσι, τότε είσαι αρχηγός, αλλα μέχρι να δωθεί αυτή η κατεύθυνση, το playground είναι μια χαρά...
Το συμπέρασμα ειναι ότι έχει βάση αυτό που ειπε η sandra πιο πανω:
sandra wrote:Τουλάχιστον δείξτε τον ίδιο ζήλο και σε χρήσιμα τόπικς
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Dec 16, 2007 4:40 pm

The Punisher wrote: edit:
gasparosoft wrote:επιπλέον ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός,άλλου θα του αρέσουν τα αθλητικά,άλλου τα τεχνολογικά κοκ...
οκ, κι εμένα μου αρέσουν τα hardcore μαθηματικά και τεχνολογικά θέματα, αλλά δεν τα συζητάω εδώ μέσα. Θα πάω σε αντίστοιχα fora. Υπάρχουν και fora τα οποία ασχολούνται μόνο με τον αθλητισμό. Το θέμα "Αθλητικά" μπήκε στο Venus για να δώσει λίγο χρώμα, όχι για να προσελκύσει χρήστες που όλα τους τα post θα είναι εκεί μέσα.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω .. Το να μαζευτούν 4-5 άτομα και να ξεκατινιάζονται για το ποια ομάδα είναι καλύτερη (ειδικά στην περίπτωση που κανένας δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του )θεωρώ πως δεν έχει κανένα νόημα
οκ, κοίτα λίγο άλλη μια αυτό που έγραψα στον gasparosoft. Χρειαζόμαστε μέτρο στη ζωή μας ... Αντίστοιχο με τα "Αθλητικά" είναι και το υπόλοιπο Playground
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Dec 16, 2007 4:50 pm

Και εννοείται πως δεν έχει... Από κει και πέρα όμως, αν εγώ εχω κόλλημα με τους Metallica και ο ultimate_aektzis(μαν, no offence είσαι ο πρώτος που μου ήρθε στο μυαλό) με την ΑΕΚ, λογικό ειναι στο αντίστοιχο θέμα να το εκφράσω... Επίσης, είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν γράφουν πουθενά αλλού εκτός από τα αθλητικά(ή και το playground γενικα), απλά όπως και να το δεις, είναι μια μεταφορά του οπαδικού κλίματος, το οποίο σε όσους μας αρέσει το ποδόσφαιρο, το λατρεύουμε!
Anyway, νομίζω ότι χάνεται το νόημα, αφού όσοι ασχολούνται μόνο με τα αθλητικά δεν θα τα διαβάσουν αυτά εδω...
Αν το κάναμε μεσα στο topic του αθλητισμού, τότε μπορεί και να ήταν πιο ουσιώδες...
Υ.Γ.: Γράψαμε μαζί, γι'αυτό και το edit σου δεν το διάβασα πριν το προηγούμενο!
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sun Dec 16, 2007 5:06 pm

@punsiher:O σκοπός του thread "Αθλητικά" δεν έχει ως σκοπό να πείσει κάποιον να γίνει Ολυμπιακός ή ότι το σύστημα που παίζει η ομάδα είναι λάθος, αλλά κυρίως να εκφρασθούν απόψεις που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα. Αν αναφέρεσαι στα threads στα οποία παίζει πολύ οπαδιλίκι, θα συμφωνήσω μαζί σου, πως σοβαρή συζήτηση δε μπορεί να γίνει. Αλλά απ'ότι έχω καταλάβει, σε γενικές γραμμές η συζήτηση διατηρείται σε υψηλά επίπεδα
αλλά συζήτηση γόνιμη περί ποδοσφαίρου δε μπορει να γίνει
Λάθος, το αν μια συζήτηση είναι γόνιμη δεν καθορίζεται απο το είδος της αλλά απο την ποιότητα και το περιεχόμενο της. Αμα χρησιμοποιήσουμε επιχειρήματα και τεκμήρια, η συζητηση περι αθλητισμού δε διαφέρει
"τεχνικώς" απο καμία άλλη συζήτηση, είτε αυτή αφορά αστροφυσική, είτε αφορά μαγειρική κοκ.

Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχουν αρκετά χρησιμα topic στο τομεα "Αθλητισμός":Για κανα μπασκετάκι ψήνεστε...?-UEFA Euro 2008-Συμπεριφορές και βρώμικο παιχνίδι- Site με γκολ της αγωνιστικής κλπ.
που ξεφευγουν απο τη μονότονη αντιπαραθεση οπαδικού συναισθήματος, και αξίζουν την προσοχή μας
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Dec 16, 2007 5:14 pm

Επίσης να προσθέσω ότι υπάρχουν αρκετά χρησιμα topic στο τομεα "Αθλητισμός":Για κανα μπασκετάκι ψήνεστε...?-UEFA Euro 2008-Συμπεριφορές και βρώμικο παιχνίδι- Site με γκολ της αγωνιστικής κλπ.
που ξεφευγουν απο τη μονότονη αντιπαραθεση οπαδικού συναισθήματος, και αξίζουν την προσοχή μας
++ εδώ. εγώ είμαι αυτός που είπα για μέτρο πιο πάνω
Τριανταφυλλίδης wrote:γόνιμος -η -ο [γónimos] E5 : 1. που είναι ικανός να παράγει κτ. σε αφθονία· εύφορος, παραγωγικός: Γόνιμη γη. Γόνιμο χωράφι. Γόνιμο έδαφος και μτφ. για ευνοϊκές συνθήκες. || για ζωντανούς οργανισμούς: Γόνιμες μέρες, οι ημέρες του μήνα κατά τις οποίες είναι δυνατή η σύλληψη. Γόνιμη ηλικία. 2. (μτφ.) δημιουργικός, αποτελεσματικός, αποδοτικός: Γόνιμο μυαλό. Γόνιμη φαντασία. ~ διάλογος. Eίχαμε μια γόνιμη συνεργασία. Στο συνέδριο έγιναν πολλές γόνιμες συζητήσεις. ~ συγγραφέας, που παράγει μεγάλο έργο. γόνιμα EΠIPP. [λόγ. < αρχ. γόνιμος]
Άρα γόνιμο είναι κάτι που έχει απτό και προφανές αποτέλεσμα (βλ. αποτελεσματικός στην παράθεση)
O σκοπός του thread "Αθλητικά" δεν έχει ως σκοπό να πείσει κάποιον να γίνει Ολυμπιακός ή ότι το σύστημα που παίζει η ομάδα είναι λάθος, αλλά κυρίως να εκφρασθούν απόψεις που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα.
Αυτό θα έπρεπε να γίνεται θες να πεις ... γιατί υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στο τι θέλουμε να γίνεται και στο τι γίνεται
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Sun Dec 16, 2007 5:20 pm

Ρε παίδες εγώ λέω να το σταματήσουμε εδώ αυτό το θέμα..Όποιος θέλει να ασχολείται μόνο με το playground είναι δικό του πρόβλημα και δεν μπορούμε να του το στερήσουμε αυτό το δικαίωμα...Από εκεί και πέρα πιστεύω οτι αν δεν σου αρέσει μια ενότητα δεν χρειάζεται καν την επισκέπτεσαι...Είναι απλό...Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσει η metal μουσική και για αυτό τα αντίστοιχα posts και threads δεν τα κοιτάω καθόλου...
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Sun Dec 16, 2007 5:26 pm

Για να συνοψίσουμε τα πράγματα, θεωρώ πως καλό θα είναι να αποφευγονται στο μέλλον οπαδικές και να πρωτιμόνται αντικειμενικές απόψεις, όχι μόνο στον "Αθλητισμό", αλλά σε κάθε ενότητα του forum.

Για να επιστρέψω οntopic, υπάρχει δυνατότητα να ποστάρουμε κάποια εικόνα, η οποία όμως όταν φορτωθεί πλήρως, να γίνεται αυτόματα resize, ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο στο μήνυμα? Γιατί εικόνες απο 3 MP και πάνω χαλάνε τo structure της σελίδας..
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Sun Dec 16, 2007 6:06 pm

Ενημερωτικά... μπορείτε αν δεν σας αρέσει να μην το διαβάζετε. Εγώ πλέον το κάνω αυτό για το 30% του Forum.

Τώρα σχετικά με τις άσχετες κι αχρείαστες, κατά τη γνώμη μου, θεματικές ενότητες (βλ. off topic, Αθλητικά), από την μια κρίνω ότι δεν ταιριάζουν σε αυτό που είχα στο μυαλό μου όταν ξεκινούσα να συμμετέχω σε αυτή τη προσπάθεια, αλλά οφείλω να το δεχτώ καθώς όπως και να το κάνουμε, φοιτητές συμμετέχουν εδώ μέσα και χρειάζεται ένας χώρος περισσότερο χαλαρής συζήτησης. Τώρα πόσο πολύ το χ@@ουν μερικές φορές μερικοί χρήστες άλλο θέμα.

Πάντως αν κάποια στιγμή γκρινιάξω για κάτι, αυτό θα είναι η χαμηλή συμμετοχή στα ουσιώδη κομμάτια του φόρουμ και όχι η υψηλή συμμετοχή στα άχρηστα. Όπως είπε και ο τσίλο....ισσοροπία χρειάζεται, δοκιμάστε το!
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Sun Dec 16, 2007 6:14 pm

Για να επιστρέψω οntopic, υπάρχει δυνατότητα να ποστάρουμε κάποια εικόνα, η οποία όμως όταν φορτωθεί πλήρως, να γίνεται αυτόματα resize, ώστε να μην καταλαμβάνει χώρο στο μήνυμα? Γιατί εικόνες απο 3 MP και πάνω χαλάνε τo structure της σελίδας..
Σε αυτές τις περιπτώσεις δίνουμε link για την εικόνα, και δεν την παραθέτουμε ως έχει. Αν του "ξεφύγει" κανενός, οι mods είναι εκεί για να διορθώσουν την κατάσταση
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Mon Dec 17, 2007 1:09 am

Δεν διαβασα τις προηγουμενες δημοσιευσεις ολες γιατι βαρεθηκα.
Εγω πιστευω οτι θα επρεπε να εχει γινει συσταση ηδη (αν δεν εγινε) στους ΑΕΚ Fans που μπηκαν ομαδικα στο φορουμ, γιατι μιλανε με ασχημο τροπο σε ατομα. Εγω π.χ. μπηκα και εγραψα μια απλη αποψη και ακουσα βρισιδια σχεδον, απλα ως παλιοτερος ειπα να μην το συνεχισω γιατι ο e-τσακωμος παλιωσε :cool:

Υ.Γ. http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewto ... 2&start=15 εδω αναφερομαι
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Mon Dec 17, 2007 10:48 am

gasparosoft wrote:Ρε παίδες εγώ λέω να το σταματήσουμε εδώ αυτό το θέμα..Όποιος θέλει να ασχολείται μόνο με το playground είναι δικό του πρόβλημα και δεν μπορούμε να του το στερήσουμε αυτό το δικαίωμα...Από εκεί και πέρα πιστεύω οτι αν δεν σου αρέσει μια ενότητα δεν χρειάζεται καν την επισκέπτεσαι...Είναι απλό...Εμένα για παράδειγμα δεν μου αρέσει η metal μουσική και για αυτό τα αντίστοιχα posts και threads δεν τα κοιτάω καθόλου...
είσαι εντελώς λάθος

Το Venus έχει τίτλο και θέμα. Αν ήταν ένα θέμα "γενικής θεματολογίας" θα το έλεγες αυτό και θα ήσουν οκ. Υπάρχουν όμως κανόνες που ορίζουν τι είναι δημιουργικό για την κοινότητά μας, και τι όχι. Το να μαζέψω ένα πυρήνα 5 ατόμων σε ένα forum για αυτοκίνητα και να μιλάω για υπολογιστές (ακόμη κι αν όλα τα μέλη έχουν υπολογιστές) είναι σίγουρη λύση για να κερδίσω το γιουχάρισμα των υπολοίπων. Κι αυτό γιατι αποφασίζω ότι δε μου αρέσει το θέμα της κοινότητας που με στεγάζει, οπότε σηκώνω το μπαϊράκι μου, αποφασίζω τη θεματολογία, ... και τα σκυλιά δεμένα! Δηλαδή έτσι όπως το λες, και τα παράνομα, αν δεν μας αρέσουν , ας μην τα διαβάζουμε, είναι κι αυτό μια λύση !

Υ.Γ. Αναρωτιέμαι αν όλα τα μέλη που γράφουν σχεδόν αποκλειστικά στα αθλητικά έχουν δει αυτό το θέμα ... μάλλον κάνουμε τζάμπα κουβέντα
Post Reply

Return to “Venus Community”