Εγώ θεωρώ πως η κατηγορία "Αθλητικά" δεν είναι άχρηστη, αρκεί η συζητηση να είναι γόνιμη
η συζήτηση περί ποδοσφαίρου δε μπορώ να καταλάβω πως θα γίνει
γόνιμη :
α) θα πείσεις κάποιον να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ? (όλοι παίζουμε για την πλάκα μας)
β)θα προσφέρεις κάτι στην ποδοσφαιρική κοινότητα με το έργο σου?
γ)θα προσθέσεις κάτι στην "βάση γνώσης" περι ποδοσφαίρου? Κοινώς θα πεις κάτι σημαντικό που κανείς δεν το έχει σκεφτεί και θα ενθουσιάσει κόσμο?
δ)θα αλλάξεις ή θα συμμετέχεις στις αποφάσεις κάποιας ομάδας?
ε)θα βγάλεις λεφτά ?
Συζήτηση γόνιμη περί αθλητισμού μπορεί να γίνει, αλλά
συζήτηση γόνιμη περί ποδοσφαίρου δε μπορει να γίνει ...
Δεν είμαι επιθετικός στο πρόσωπό σου, απλά μου την σπάει να παίρνουν το παοδόσφαιρο σοβαρά (μπύρα/πίτσα/τηλεόραση ή κασκόλ/ντουντούκα/γήπεδο)
Υ.Γ. Τα οπαδικά μου θυμίζουν τα χρόνια μου του δημοτικού
edit:gasparosoft wrote:επιπλέον ο κάθε ένας μας είναι διαφορετικός,άλλου θα του αρέσουν τα αθλητικά,άλλου τα τεχνολογικά κοκ...
οκ, κι εμένα μου αρέσουν τα hardcore μαθηματικά και τεχνολογικά θέματα, αλλά δεν τα συζητάω εδώ μέσα. Θα πάω σε αντίστοιχα fora. Υπάρχουν και fora τα οποία ασχολούνται μόνο με τον αθλητισμό. Το θέμα "
Αθλητικά" μπήκε στο Venus για να δώσει λίγο χρώμα, όχι για να προσελκύσει χρήστες που όλα τους τα post θα είναι εκεί μέσα.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω .. Το να μαζευτούν 4-5 άτομα και να ξεκατινιάζονται για το ποια ομάδα είναι καλύτερη (ειδικά στην περίπτωση που κανένας δεν πρόκειται να αλλάξει τα πιστεύω του )θεωρώ πως δεν έχει
κανένα νόημα