Σχετικά με το θεσμό του Venus Representative
- Bloody Mary
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Σχετικά με το θεσμό του Venus Representative
Διάβασα την ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό των νέων venus representatives. Επειδή πέρυσι τέτοιο καιρό δεν ήμουν γραμμένη στο venus και απ'όσο έψαξα στα παλαιότερα post δε βρήκα κάποιο που να εξηγεί γενικά τι είναι αυτός ο θεσμός, ανοιξα αυτό το θέμα...
Ποιος είναι ο σκοπός του Venus Representative? Απ'ό,τι έχω καταλάβει στόχος είναι η διαδοση του Venus... Και ίσως η παροχή περισσότερης βοήθειας σχετικά με μαθηματα κλπ? Ή όχι? Και γιατί πρέπει να είναι μόνο 1 ο αντιπρόσωπος του Venus ανά έτος?
Ποιος είναι ο σκοπός του Venus Representative? Απ'ό,τι έχω καταλάβει στόχος είναι η διαδοση του Venus... Και ίσως η παροχή περισσότερης βοήθειας σχετικά με μαθηματα κλπ? Ή όχι? Και γιατί πρέπει να είναι μόνο 1 ο αντιπρόσωπος του Venus ανά έτος?
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Re: Σχετικά με το θεσμό του Venus Representative
Ακριβώς άλλωστε το λέει και η σχετική ανακοίνωση.
Δεν είναι απαραίτητο να είναι ένας VR/έτος, αναλόγως πόση βοήθεια χρειάζεται το forum από συγκεκριμένα έτη την συγκεκριμένη περίοδο.Ο ρόλος του αντιπροσώπου θα είναι να ενημερώνει τους συμφοιτητές του για το Venus, αν δεν ξέρουν ήδη, καθώς και να μεταφέρουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συμφοιτητών τους στους υπολοίπους μας, με πιο άμεσο τρόπο. Θα έχουν βέβαια και κάποιο λόγο στις αποφάσεις που λαμβάνουμε για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία του venus.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- tZoLe
Όπως είπε και ο xrokos ο σκοπός είναι η διάδοση του venus, η στήριξη κάποιων πρωτοβουλιών-projects που ενδεχομένως να αναλάβει η κοινότητα και η θέση αυτή μπορεί να αποτελέσει υπό συνθήκες προθάλαμο για τη συμμετοχή στην ομάδα διαχείρησης και συντονισμού.
Δεν υπάρχει περιορισμός για έναν αντιπρόσωπο ανά έτος.
Δεν υπάρχει περιορισμός για έναν αντιπρόσωπο ανά έτος.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Πόσους VR χρειαζόσαστε για φέτος?
Δηλαδή, πρέπει να βγάλετε ένα πρόγραμμα για τις ανάγκες.
Και δεύτερον, ο σκοπός του VR είναι να γίνει αργότερα moderator του foroum? Και αν ναι σε πόσο καιρό?
Αυτά προς το παρόν...
Δηλαδή, πρέπει να βγάλετε ένα πρόγραμμα για τις ανάγκες.
Και δεύτερον, ο σκοπός του VR είναι να γίνει αργότερα moderator του foroum? Και αν ναι σε πόσο καιρό?
Αυτά προς το παρόν...
What to say man...what to say....
-
Ορίστε ... ? Οι ανάγκες δεν είναι κάτι στατικό. Στο κάτω κάτω σε τι θα κάνει διαφορά αν πούμε χρειαζόμαστε 15 VRs του 15ου έτους, απ το να πούμε χρειαζόμαστε 14?Δηλαδή, πρέπει να βγάλετε ένα πρόγραμμα για τις ανάγκες.
Ο σκοπός του VR έχει δοθεί και πιο πάνω. Είναι φυσιολογικό οι επιλογή των moderators να γίνει μέσα από την ομάδα των VRs, γιατί πολύ απλά έχουμε δουλέψει μαζί τους, ξέρουν πως δουλεύουμε περίπου, έχουν μπει περισσότερο στο κλίμα απ' ότι οι απλοί χρήστες. Μπορείς συνεπώς να το δεις σαν πηγή moderators. Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι οι VRs γίνονται mods, ούτε αλλάζει τον προσανατολισμό της ομάδας. Δεν είναι τόσο στενή δηλαδή η σύνδεση όσο την παρουσιάζεις.Και δεύτερον, ο σκοπός του VR είναι να γίνει αργότερα moderator του foroum?
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Αγαπητέ και ιδαίτερα συμπαθή Punisher πότε θα ξέρουμε ποιοι θα είναι οι νέοι μας Representative?

-
Υπολογίζουμε αρχές Μάρτη. Βασικά είναι μέχρι να αποφασιστεί ότι καλύφθηκαν οι θέσεις και δε χρειαζόμαστε άλλους. Όσοι ενδιαφέρονται πάντως δεν βλέπω λόγο να μην το επισπεύσουν.
Παιδιά δεν υπάρχει κάποιος κανόνας σε αυτά που ρωτάτε, στην πράξη βλέπει η ομάδα διαχείρισης και αποφασίζει.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- Bloody Mary
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Όσον αφορά το
από την ανακοίνωση που λέει μεταξύ άλλων

Όσον αφορά το
που έγραψα πιο πάνω, απλά μπερδεύτηκαΚαι γιατί πρέπει να είναι μόνο 1 ο αντιπρόσωπος του Venus ανά έτος?

Συγγνώμη παιδιά... Τώρα είναι όλα κατανοητά!Σας ενημερώσουμε ότι περιμένουμε e-mail (ή pm) από όσους ενδιαφέρονται να γίνουν αντιπρόσωποι του Venus στο έτος τους.

Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- P3
- Venus Project Founder
Ο σκοπός του VR είναι να "spread the word" και μόνο αυτός. Να βοηθήσει ώστε να γίνει γνωστή η παρουσία ενός βοηθητικού "εργαλείου", στην κοινοτητα των φοιτητών Πληροφορικής του ΟΠΑ.
Η ομάδα συντονισμού είναι διαφορετική ιστορία και η ιδιοτητα του VR δεν είναι ούτε "ικανή", ούτε "αναγκαία" συνθήκη για να ενταχθεί κάποιος σε αυτή. Με άλλα λόγια όσοι ενδιαφέρεστε, επικεντρωθείτε στην "αντιπροσώπευση" και όχι στην "επιδίωξη" της μελλοντικής ένταξης στην ομάδα συντονισμού. Αυτό είναι VR και τέλος!
Η ομάδα συντονισμού είναι διαφορετική ιστορία και η ιδιοτητα του VR δεν είναι ούτε "ικανή", ούτε "αναγκαία" συνθήκη για να ενταχθεί κάποιος σε αυτή. Με άλλα λόγια όσοι ενδιαφέρεστε, επικεντρωθείτε στην "αντιπροσώπευση" και όχι στην "επιδίωξη" της μελλοντικής ένταξης στην ομάδα συντονισμού. Αυτό είναι VR και τέλος!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν από τους VRs, mods και admins του foroum, θέλω να κάνω μία ερώτηση:
Γιατί εγώ δεν έχω δει καθόλου δράση του venus στις αίθουσες? Δηλαδή, εννοώ το ότι κανείς δεν με πλησίασε για να με ενημερώσει για το φόρουμ και την προσφορά του στο πανεπιστήμιο. Το τελευταίο (και μοναδικό) πράγμα που θυμάμαι είναι στο πρώτο έτος, πρώτο εξάμηνο που μοίρασαν κάποια παιδιά φυλλάδια με την διέυθυνση του portal. Μόνο αυτό...
Γιατί εγώ δεν έχω δει καθόλου δράση του venus στις αίθουσες? Δηλαδή, εννοώ το ότι κανείς δεν με πλησίασε για να με ενημερώσει για το φόρουμ και την προσφορά του στο πανεπιστήμιο. Το τελευταίο (και μοναδικό) πράγμα που θυμάμαι είναι στο πρώτο έτος, πρώτο εξάμηνο που μοίρασαν κάποια παιδιά φυλλάδια με την διέυθυνση του portal. Μόνο αυτό...
- Ethel
- Venus Project Founder
p3++
Τα είπε τέλεια ο ρ3 αλλά για να μην έχουμε παρερμηνεύσεις και να γίνουμε σίγουρα ξεκάθαροι:
Ο VR δεν θα γίνει απαραιτήτως Moderator/administrator. O Moderator/administrator δεν ήταν πριν VR.
Τα είπε τέλεια ο ρ3 αλλά για να μην έχουμε παρερμηνεύσεις και να γίνουμε σίγουρα ξεκάθαροι:
Ο VR δεν θα γίνει απαραιτήτως Moderator/administrator. O Moderator/administrator δεν ήταν πριν VR.
There's no place like 127.0.0.1
Ρε συ crash, δεν είμαστε και τόσο οργανωμένοι όσο οι παρατάξεις, που πιάνουν τον καθένα και τον πρήζουν, και ούτε θέλουμε να γίνουμε έτσι! Στα cslab όμως συνέχεια συναντάω παιδιά που δεν ξέρουν τι είναι το venus, οπότε φροντίζω να τους διαφωτίσω
Ναι, αυτό που έχει φανεί έτσι μαζικά είναι τα φυλλάδια που μοιράζουμε στις αρχές του ακαδημαικού έτους, και οι ανακοινώσεις στους πρωτοετείς. Αυτό δε σημαίνει ότι σταματάμε εκεί. Από στόμα σε στόμα πάει!

Le vent nous portera...
- Zifnab
- Academic status: MSc
Φέτος θα κινηθούμε λίγο πιο δραστήρια ελπίζω, αρκεί οι VRs να μην ντρέπονται να μιλήσουν στα μικρόφωνα
...Όπως έχει αποδειχθεί το φυλλάδιο κατά την εγγραφή η περισσότεροι το αγνοούν... Το mouth-to-mouth έχει πολύ δύναμη, πολλή πιο μεγάλη από μία μαζική spam (κατ εμε) κίνηση να σταλούν σε όλα τα dias accounts από ένα email για το venus. Έτσι το mouth-to-mouth μαζί με διάσπαρτες ενημερώσεις (που θα πυκνώσουν ελπίζω με το νέο έτος), το venus συνεχίζει ακάθεκτο...
Γενικά και οι απλοί χρήστες μπορούν αν το επιθυμούν να λένε σε γνωστούς και γενικά στον δικό τους κύκλο γνωριμιών απ' την πληροφορική για το Venus...

Γενικά και οι απλοί χρήστες μπορούν αν το επιθυμούν να λένε σε γνωστούς και γενικά στον δικό τους κύκλο γνωριμιών απ' την πληροφορική για το Venus...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
Συγχαρητήρια στα παιδιά που έγιναν VR's!!!
Έχουν την πλήρη υποστήριξή μας!!!
Και πάλι μπράβο!!!

Έχουν την πλήρη υποστήριξή μας!!!
Και πάλι μπράβο!!!
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
- para
- Wow! Terabyte level
Μαράαακιιιι!! Συγχαρητήριαα!!
Μαριάαακιι
Συγχαρητήρια dude!
Μπράβο Ισοβίτη και joanna!!
Καλή αρχή παίδες!
PS: joanna δεν ήσουν κ πριν; Καλή συνέχεια για 'σένα :Ρ

Μαριάαακιι

Μπράβο Ισοβίτη και joanna!!
Καλή αρχή παίδες!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Σωστά, ήμουν κ πριν! Τώρα είμαι αισίως του 2ου έτους μαζί με Bloody Marypara wrote: Καλή αρχή παίδες!

Le vent nous portera...
- Bloody Mary
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!!!

- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Μπράβο και από μένα παιδιά... Μπορούμε να μάθουμε από κάποιον υπεύθηνο ποια είναι τα κριτήρια επιλογής...???Για να ξέρουμε όσοι αποτύχαμε τι κάναμε λάθος...

- para
- Wow! Terabyte level
Δεν κρατάς ίσια και σταθερή την ασπίδα.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ