Μπορεί κάθε ένας που ξέρει κάποιο μάθημα καλά από το προηγούμενο/προ-προηγούμενο έτος ή και από το τωρινό του(αν αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του) να λύνει κάποια από τα παλιά θέματα, ώστε στο τέλος να έχουμε εκτός από πηγή θεμάτων, και ενδεικτικές λύσεις... Δεν ξέρω αν έχει νόημα, όμως εγώ αρκετές φορές απάντησα σε κάποιο ερώτημα "προσεγγιστικά" ή με την λογική γιατί δεν είχα το υπόβαθρο να το λύσω...
Ξέρω ότι είναι δύσκολο να γίνει γιατί έχουμε την πίεση γενικά από τα μαθήματα, αλλα θα μπορούσε να γίνει με την μορφή κάποιος που λύνει τα παλιά θέματα από κάποιο μάθημα, αντί να λύνει σε χαρτί, να λύνει σε υπολογιστή(ή στο τέλος να τα περνάει σε υπολογιστή) να τις στέλνει σε κάποιον από μεγαλύτερο έτος που να ξέρει το μάθημα(όχι απαραίτητα mod) του οποίου η δουλεία θα ειναι να βρει αν έχει λάθος στην απάντηση και ανάλογα με το χρόνο και την διάθεση του και το χρόνο του, είτε να το λύνει είτε να το επιστρέφει σε αυτόν που του έστειλε με επισήμανση του λάθους, μέχρι να διορθωθεί(οι 4- ετής δεν ξέρω, στους μεταπτυχιακούς

Δεν ξέρω, πως σας φαίνεται σαν ιδέα; είναι δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη...