Πρόβλημα με το ftp του venus
- xydas
- byte level
- Academic status: 4th year
Πρόβλημα με το ftp του venus
Γεια σας, για καποιον λόγο δεν μπορώ να κανω login στον ftp του venus παρότι δίνω των κωδικό και το username που μου στείλατε κατόπιν της ενεργοποίησης του λογαρισμού μου (βγάζει: Invalid username or password reported by server). Μήπως ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Δείτε την ιστοσελίδα μου: Myandroshotel.com
Re: Πρόβλημα με το ftp του venus
Κοίτα εδώ αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Σε διαφορετική περίπτωση ενόχλησε κάποιον administrator.
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- xydas
- byte level
- Academic status: 4th year
Tα έχω δει τα settings αν και βέβαια αναφέρονται σε παλιότερη έκδοση του Core ftp (και το λέω αυτό διότι η δομή του καινούργιου είναι αρκετά διαφορετική) ,δεν νομίζω να κάνω κάποιο λάθος, από SSH/SFTP προσπαθώ να συνδεθώ και μου βγάζει πρόβλημα στο login.Aν υπάρχει κάποιο λάθος στα όσα ανέφερα παρακαλώ να με διορθώσετε.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Δείτε την ιστοσελίδα μου: Myandroshotel.com
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Κάποια στιγμή θα αλλάξω το guide για το νέο CoreFTP... Αν προλάβω θα στείλω σύντομα τις ρυθμίσεις όπως παιδεύτηκα να κάνω και εγώ....
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Δεν υπάρχει SSH/SFTP service available για τους users. FTP-SSL πρέπει να χρησιμοποιήσεις.xydas wrote:Tα έχω δει τα settings αν και βέβαια αναφέρονται σε παλιότερη έκδοση του Core ftp (και το λέω αυτό διότι η δομή του καινούργιου είναι αρκετά διαφορετική) ,δεν νομίζω να κάνω κάποιο λάθος, από SSH/SFTP προσπαθώ να συνδεθώ και μου βγάζει πρόβλημα στο login.Aν υπάρχει κάποιο λάθος στα όσα ανέφερα παρακαλώ να με διορθώσετε.
Ευχαριστώ.
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- Loner
- Academic status: N>4
Το tutorial δεν υπάρχειxrokos wrote:Κοίτα εδώ αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Σε διαφορετική περίπτωση ενόχλησε κάποιον administrator.

Ενώ μπαίνω κανονικά από εδώ, μέσω gftp μου λέει ότι ο κωδικός είναι λάθος! Άλλαξα των κωδικό,αλλά πάλι τίποτα...Έχω την εντύπωση ότι κάτι κάνω λάθος

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
- Zifnab
- Academic status: MSc
Για δες αυτές τις ρυθμίσεις :
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Loner
Το gftp δεν έχει AUTH SSL
Με SSH2 φτάνει κανονικά μέχρι εκεί που ελέγχει τον κωδικό

You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Οι οδηγίες είναι εδώ.
Για να μπείς από linux κατέβασε το secure ftp.
Αφού το εγκαταστήσεις διαλέγεις όπως παρακάτω ( δηλαδή όπως είναι από μόνες τους οι επιλογές αν δεν κάνω λάθος και μπαίνεις)
Για να μπείς από linux κατέβασε το secure ftp.
Αφού το εγκαταστήσεις διαλέγεις όπως παρακάτω ( δηλαδή όπως είναι από μόνες τους οι επιλογές αν δεν κάνω λάθος και μπαίνεις)

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- Loner
Βασανίστηκα λίγο να το κάνω install αλλά δουλεύει πολύ εύκολα και μια χαρά! Ευχαριστώ Master_ex!