Χρόνια πολλά Venus
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Χρόνια πολλά Venus
Το Venus κλείνει σήμερα 4 χρόνια ζωής, από τότε που άνοιξε τις "πόρτες" του στον κόσμο του. Μέσα στα 4 αυτά χρόνια έχουν γίνει πάααρα πολλά, και μέσα στο venus και μέσα από το venus, με αποτέλεσμα να αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ.
Θα ήθελα να ευχηθώ στο Venus χρόνια πολλά και δημιουργικά και στη νέα ομάδα διαχείρισης και συντονισμού την απαραίτηση ιδιοσυγκρασία να διαχειριζονται κάθε κατάσταση!
Θα ήθελα να ευχηθώ στο Venus χρόνια πολλά και δημιουργικά και στη νέα ομάδα διαχείρισης και συντονισμού την απαραίτηση ιδιοσυγκρασία να διαχειριζονται κάθε κατάσταση!
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Re: Χρόνια πολλά Venus
Και εγώ να μας ευχηθώ χρόνια πολλά και μακάρι να έρθουν πιο δημιουργικές ημέρες για αυτή την κοινότητα!
Horrific, deplorable violence is okay, as long as people don't say any naughty words!
- marios
- Wow! Terabyte level
Χρόνια πολλά και από μενα!!!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
-
- Venus Former Team Member
Χρόνια πολλά και δημιουργικά! Μακάρι το venus να αποτελέσει ένα λιθαράκι για την αναβάθμιση του τμήματός μας, και την καλύτερη και πιο έγκαιρη ενεργοποίηση των φοιτητών.
Ιδέες υπάρχουν πολλές για την εξέλιξη του Venus. Μεράκι, δουλειά και θυσίες θέλει τώρα ...
Ιδέες υπάρχουν πολλές για την εξέλιξη του Venus. Μεράκι, δουλειά και θυσίες θέλει τώρα ...
- Ethel
- Venus Project Founder
Χρόνια πολλά στο venus!
Άλλαξε σίγουρα το τμήμα μας, άλλαξε εμάς, τον τρόπο που βλέπουμε ορισμένα πράγματα και τον τρόπο που μας βλέπουνε αυτά 
Ειλικρινά, μακάρι να συνεχίσει να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του τμήματος, να βοηθάει και να βοηθιέται από τους φοιτητές!

Ειλικρινά, μακάρι να συνεχίσει να είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του τμήματος, να βοηθάει και να βοηθιέται από τους φοιτητές!
There's no place like 127.0.0.1
- ~~Wind~~
- Gbyte level
- Academic status: N>4
Χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!!

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- tsilochr
- Wow! Terabyte level
- Academic status: PhD
χρόνια πολλά και από μένα!
θυμάμαι στις αρχές που το venus ήταν accessible μόνο από pc του cslab και στις συζητήσεις ήμαστε 10-15 άτομα από το έτος και κουβεντιάζαμε τι θα γράψουμε στο forum μεταξύ μας
Θυμάμαι που έγραφα post και έκρυβα την οθόνη από το vagalati που καθόταν ακριβώς δίπλα μου για να μην δει τι του απαντώ!!! Επίσης θυμάμαι που ο p3 μου είχε κάνει παρατήρηση με pm (παρότι ήμαστε κάθε μέρα στο ίδιο αμφιθέατρο) ότι δεν βάζω τόνους. Και του είχα πει ότι δεν φταίω αλλά τα debian στο cslab3 που δεν είχαν υποστήριξη για τόνους (ποιος hdkiller τα είχε στήσει τότε?
)
θυμάμαι στις αρχές που το venus ήταν accessible μόνο από pc του cslab και στις συζητήσεις ήμαστε 10-15 άτομα από το έτος και κουβεντιάζαμε τι θα γράψουμε στο forum μεταξύ μας

- rigo
- Gbyte level
Χρόνια πολλά venus και ένα ευχαριστώ σε όσους έκαναν τον κόπο να ασχοληθούν!! 

"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- P3
- Venus Project Founder
Ζήσαμε μεγάλες στιγμές!tsilochr wrote:χρόνια πολλά και από μένα!
θυμάμαι στις αρχές που το venus ήταν accessible μόνο από pc του cslab και στις συζητήσεις ήμαστε 10-15 άτομα από το έτος και κουβεντιάζαμε τι θα γράψουμε στο forum μεταξύ μαςΘυμάμαι που έγραφα post και έκρυβα την οθόνη από το vagalati που καθόταν ακριβώς δίπλα μου για να μην δει τι του απαντώ!!! Επίσης θυμάμαι που ο p3 μου είχε κάνει παρατήρηση με pm (παρότι ήμαστε κάθε μέρα στο ίδιο αμφιθέατρο) ότι δεν βάζω τόνους. Και του είχα πει ότι δεν φταίω αλλά τα debian στο cslab3 που δεν είχαν υποστήριξη για τόνους (ποιος hdkiller τα είχε στήσει τότε?
)
Ευχαριστώ την κοινότητα που με έβγαλε ψεύτη! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι το Venus, από μια τελείως random ιδέα στα πλαίσια τις κουβέντας με φίλους, θα κατέληγε να αντιμετωπίζεται σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του Τμήματος Πληροφορικής του ΟΠΑ. Χαίρομαι για το χρόνο που του αφιέρωσα γιατί μου τον ανταπέδωσε στο 100πλάσιο! Εύχομαι όλα τα μέλη αυτής της κοίνοτητας να αντιμετωπίζουν το Venus σαν παιδί τους, γιατί πρώτη και βασικότερη αρχή του ήταν, είναι και θα είναι ότι δεν είναι κτήμα κανενός αλλά και όλων ταυτόχρονα! Έυχομαι χρόνια πολλά και παραγωγικά!

"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level
Ευτυχως εχει αποσυρθει γτ ουτε γω βαζωΕπίσης θυμάμαι που ο p3 μου είχε κάνει παρατήρηση με pm (παρότι ήμαστε κάθε μέρα στο ίδιο αμφιθέατρο) ότι δεν βάζω τόνους.

- tZoLe
Χρόνια πολλά και από μένα και συγχαρητήρια για όλους όσους έχουν συμβάλλει με τον δικό τους τρόπο ώστε η κοινότητα να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του τμήματος πληροφορικής!!

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- gasparosoft
- Gbyte level
Χρόνια Πολλά...
- para
- Wow! Terabyte level
Χρόνια πολλά γιατί τα αξίζει!
Έχει ενσωματωθεί στα plus του τμήματός μας!
Έχει ενσωματωθεί στα plus του τμήματός μας!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- maria_
Πολύχρονο!! 
Συγχαρητήρια σε όσους είχαν την αρχική πρωτοβουλία και βέβαια σε όλους όσους δίνουν ζωή σε αυτό! Αυξάνεστε και πληθύνεστε!
Με όρεξη και δημιουργικότητα μπορεί το Venus να πάει ένα βήμα πιο πέρα!

Συγχαρητήρια σε όσους είχαν την αρχική πρωτοβουλία και βέβαια σε όλους όσους δίνουν ζωή σε αυτό! Αυξάνεστε και πληθύνεστε!

Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- Bloody Mary
Χρόνια μας πολλά! Ελπίζω του χρόνου να γιορτάζουμε με πολύ περισσότερα μέλη + έχοντας κάνει πολλά ακόμα projects βασισμένα στο Venus!

Μάλλον εμείς είμαστε τα παιδιά του Venus...P3 wrote:Εύχομαι όλα τα μέλη αυτής της κοίνοτητας να αντιμετωπίζουν το Venus σαν παιδί τους

Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
- emperormario
- Wow! Terabyte level
Long live Venus!!

Last edited by emperormario on Wed Apr 23, 2008 11:31 am, edited 1 time in total.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- Zifnab
- Academic status: MSc
Χρόνια Πολλά και από μένα ! Να τα εκατοστήσει!!!!
υ.γ Einherjar εγώ νόμιζα ότι είναι Μάρτιος 9 τα γεννέθλια αφού τότε είναι το πρώτο post σου...ή τότε ήταν ακόμα στα δοκιμαστικά?
υ.γ Einherjar εγώ νόμιζα ότι είναι Μάρτιος 9 τα γεννέθλια αφού τότε είναι το πρώτο post σου...ή τότε ήταν ακόμα στα δοκιμαστικά?