Είμαι βαθιά απογοητευμένος από τη παρούσα στάση των μελών αυτής της δικτυακής κοινότητας μπροστά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.
Δε ξέρω τι φταίει.. είναι η αλαζονεία; η μαζοποίηση; η μηχονοποιημένη καθημερινότητα; η ψεύτικη καλοπέραση; ίσως φταίει ο ΟΤΕ.
Ίσως φταίω κι εγώ..
Η εμφάνιση των Bot είναι ένα τρομερό πλήγμα στην όπως αποκαλούμενη "ελευθερία" του internet. Είναι σαν τα κύματα που σκάνε στα βράχια,
στις γιγαντιαίες πέτρες που άνθρωποι τοποθέτησαν για να φτιάξουν ένα ασφαλές λιμάνι. Μα πρέπει η ασφαλεία να είναι περιοριστική ;
Και δεν είναι μόνο αυτό.
Η ζωή μας είναι καθοδηγούμενη. Από τη πρώτη μας ανάσα οι γιατροί, οι γονείς, η κοινωνία μας μαθαίνει να υπακούμε και να κάνουμε αυτό που
εκείνοι θέλουν. Αυτοί μας ελέγχουν. Ακολουθούμε ο ένας τον άλλο σαν πρόβατα, με βοσκό άγνωστο. Όπως ο Μίστερ Γουίνι στο "Οι Ήρωες του Δάσους 2"
πολύ καλά εξηγεί.
Με αυτό τον τρόπο, δόλιοι ψευτοπροστάτες, δήθεν-αντιστασιακοί, κερδοπροφήτες, wannabe-αντιπρόσωποι του καλού και του σωστού εμφανίζονται σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής προς εκμετάλλευση υμών. Υπουργοί, Αστυνόμοι, Διευθυντές, Administrators και moderators. Η εξουσία έχει γίνει συνώνυμο της διαφθοράς.
Γιατί λοιπόν μιλάω τόση ώρα ;
Μα είναι μπροστά στα μάτια σας και σας έχουν μάθει να μη το βλέπετε. Δε μιλάμε για μια απλή εμφάνιση κ μη των Bots, αλλά για ένα ολόκληρο καλά οργανωμένο κύκλωμα παρακολούθησης και καταγραφής όλων των ενεργειών σας. Ένα τρομερό φακέλωμα στο όνομα της ελευθερίας του κέρδους.
Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που συμβαίνει.
Για αυτό σήμερα, στις 21.00, στο μέρος που θέλετε προτείνω να πάμε για Φαϊ και Μπύρες.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας !!
Θα γράψω βιβλίο . -
13,4 πήρα έκθεση, θα πουλήσει.
ναι.., γιατί όχι ;
σηκωθείτε τώρα από καναπέδες, ντιβάνια, παγκάκια, καρέκλες, πολυθρόνες, τουαλέτες, ψάθες και στείλτε μου pm για να μάθετε πώς θα αποκτήσετε το φοβερό αυτό βιβλίο μαζί με ένα σετ μαγειρικής, μία αποσπώμενη ηλεκτρική σκούπα και βέβαια το μυστικό DVD με τα ντοκουμέντα από την κατασκευάστρια εταιρία του παπουτσιού του τρομοκράτη που επιτέθηκε στον πρόεδρο Bush
:-D :-p :-D :-p :-D :-p :-D :-p :-D :-p :-D :-p :-D :-p :smt017