Έχουμε περίοδο εξεταστικής και οι περισσότεροι είναι χρονικά πιεσμένοι. Νομίζω ότι για τις δεδομένες συνθήκες είναι πολύ καλά. Θα μπορούσε βέβαια να έχουμε μεγαλύτερη συμμετοχή από κάποια μέλη. Αυτό που με ικανοποιεί είναι το επίπεδο του forum που διατηρεί μια πλούσια θεματολογία, από Βιβλία μέχρι υπαρξιακού περιεχομένου θέματα. Οι περισσότερες συζητήσεις έχουν ένα επίπεδο χωρίς να είμαστε ούτε το club των φύτουλων πληροφορικάριων, αλλά ούτε και ένα χαζοχαρούμενο forum που όλη την ώρα κάποιος Μάκης θα κάνει post σε κάποια Σούλα και τούμπαλιν. Δύο απλά πράγματα θα αυξήσουν την συμμετοχή κατά την ταπεινή μου γνώμη:
1. Η θεματολογία σχετικά με μαθήματα (υποχρεωτικά κυρίως), που θα απευθύνεται σε φοιτητές όλων των ετών. Δεν θα λύνουμε εργασίες, απλά απορίες σχετικά με το μάθημα. Σε κάποια μαθήματα θα μπορούν να αναρτώνται και σημειώσεις (επίσημες ή ανεπίσημες) και γενικά θα παρέχεται κάθε είδους βοήθεια. Αυτό που γίνεται ήδη δηλαδη θα επεκταθεί (από τους φοιτητές κάθε έτους) στα μαθήματα κοινού ενδιαφέροντος. Απλά κάποιος θα πρέπει να ανάψει την σπίθα της συζήτησης, ίσως κάποιος διαχειριστής, και αυτή θα εξελίσσεται μόνη της (με τονωτικές παρεμβάσεις

).
2. Να πέσει λίγο διαφήμιση. Όπως οι παρατάξεις αρέσκονται στο να βγάζουν λόγους και να μοιράζουν ανακοινώσεις στους πρωτοετείς, έτσι και κάποιοι θα μπορούσαν να βγάλουν κάποιες φωτοτυπίες στις οποίες θα περιέγραφαν το forum και τι μπορεί να προσφέρει στους πρωτοετείς και να τους τις μοίραζαν. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε κανένα ιδιωτικό forum, έχουμε και ολόκληρη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του τμήματος να πιστοποιεί την ύπαρξη μας. Μια παραπομπή στο forum από το cs.aueb.gr πρέπει επίσης να προστεθεί. Στους πίνακες ανακοινώσεων των δύο εργαστηρίων μπορεί να αναρτηθεί μια τέτοια φωτοτυπία (η οποία όπως έγραψα δεν θα γράφει απλά venus.cslab.aueb.gr αλλά θα είναι πιο αναλυτική).
Νομίζω ότι αυτά είναι υπεραρκετά και απλά θα πρέπει να έχουμε υπομονή λίγων εβδομάδων και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.