Venus paintball event

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Venus paintball event

Post by zweistein » Sat Feb 14, 2009 3:09 pm

Venus paintball event

λοιπόν παιδιά κανονίζω paintball!
Την πιστa θα την κλείσω για το μεσημέρι τις παρασκευής 27 Μαρτίου.
14:00 με 18:00
το πεδίο θα είναι στην KANTZA και η συμμετοχή 20 EUR
Όσοι πιστοί του venus προσέλθετε.

What the FAQ?

1.τι είναι το paintball;

2.δεν έχω παίξει ποτέ & μάλλον είμαι άσχετος... αξίζει;

3.Ποσό επικίνδυνο άθλημα είναι το paintball;

4.Πως θα πάμε εκεί;

5.Πως θα πληρώσουμε;

6.Ποιος αναλαμβάνει την οργάνωση του event;

7.Τι παροχές θα έχουμε;

8.Τι γίνετε αν θέλω να ακυρώσω την συμμετοχή μου;

9.Πόση ώρα θα κάτσουμε εκεί;

10.Μπορώ να φέρω κάποιο φίλο μου; Πόσοι θα είμαστε;

11.Ισχύουν κάποιες προσφορές;

12.Που ακριβώς θα πάμε;

~~~~~~~~~~~~

1.http://el.wikipedia.org/wiki/Paintball http://en.wikipedia.org/wiki/Paintball

2.το paintball είναι μια αθλητική εμπειρία που μπορεί να την έχει Ο καθένας αρκεί να είναι ενήλικας. Δεν είναι καθόλου δύσκολο άθλημα αρκεί να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού και να συνεργάζεσαι με την ομάδα σου! Το παν είναι να περάσουμε ευχάριστα!

3.Το paintball δεν είναι καθόλου επικίνδυνο άθλημα αρκεί να τηρείτε αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας.

4.θα συναντηθούμε όλοι σε ένα μέρος τις Αθηνας και θα πάμε με συγκοινωνία. λυπαμαι αλλά δεν κανόνισα πούλμαν. Δεν είμαι και η pasp :P
φυσικά θα κανονίσω να συναντηθούμε όλοι πολύ νωρίτερα για να πάμε μαζικά. (πιστεύω έτσι θα αποφύγουμε τυχον λάθη συνεννοήσεων).
για το πως θα πατε στο μέρος αν επιθυμητε να έρθετε μονοί σας θα το δείτε παρακάτω (12)*

5.με την εγγραφή σας θα πληρώσετε 20 EURO. θα σας αναφέρω κάποιες συγκεκριμένες μέρες Κ ώρες που μπορείτε να με βρείτε για να πληρώσετε. Βεβαία αν δεν μπορείτε απλά επικοινωνήστε μαζί μου με message Κ θα κανονίσουμε να σας συναντήσω.

6.Εγώ αναλαμβάνω την διοργάνωση του event σε συνεργασία με τα παιδιά του πεδίου. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την συμμετοχή σας, τις πληρωμές και την ομαδική μετακίνηση μας εκεί την αναλαμβάνω εγώ.

7.για αρχή o καθένας θα έχει 1 όπλο με τον αέρα του, 150 χρωμόσφαιρες, 1 κράνος και προστατευτικό λαιμού και προστατευτικό θώρακα για τις κοπέλες και για οποίον άλλο το ζητήσει. Επίσης παρέχεται δωρεάν Τσαι και καφές στα διαλείμματα μας. Για eXtra μπάλες είναι: +5 Ευρό ανά +100 χρωμόσφαιρες ανά άτομο.

8.μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μου μέχρι τις 13/3/2009 Κ να σας επιστρέψω τα χρήματα. Μέτα από αυτήν την ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές επιστροφές χρημάτων. φροντίστε να είστε επιρρεπείς στις αποφάσεις σας.

9.H διάρκεια θα είναι 4 ώρες. Οι αγώνες είναι συνήθως 10λεπτοι με ενδιάμεσα διαλείμματα.

10.Μπορείτε να φέρετε οποίον θέλετε. Αρκεί να πληρώσει την συμμετοχή του. Στην περίπτωση που μαζευτούμε υπερβολικά πολλά άτομα για συμμετοχή τότε Βαση τις χωρητικότητας του πεδίου θα σας ανακοινώσω την διακοπή των συμμετοχών (αν Κ αμφιβάλω αν να έρθουν τόσα άτομα :P )

11.Όχι δεν ισχύει τίποτα άλλο πέρα των όσων σας έχω αναφέρει εδώ. η διαδικασία είναι αυτή που σας είπα όπως σας την είπα και τίποτα άλλο. με την συμμετοχή σας οφείλετε να τα αποδεχτείτε. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα τους καταχωρίσω με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο η 1 mail επικοινωνίας. Αν επιθυμητε να είστε στην ιδία ομάδα με κάποιο φίλο/φίλη να μου το πείτε από πολύ πιο πριν. θα ενημερωθείτε για τις ομάδες από πολύ νωρίτερα. Επίσης θα ενημερωθείτε έγκαιρα για το ποτe και από που θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για να πάμε.

12. Χάρτης:
http://www.bouncing-betty.gr/map.html

Αν έχετε navigator
Συντεταγμένες : 37.97905  23.87452

Μέσω Λ. Σπατών
Οδηγώντας πάνω στην Λ. Σπατών κάποια στιγμή θα συναντήσετε ένα φανάρι μαζί με ένα βενζινάδικο BP και μαζί με ταμπέλα που λέει ‘Παλαιοπαναγιά’. Όλα αυτά είναι στο ρεύμα από Αθήνα προς Σπάτα. Από εκεί ακολουθώντας τις ταμπέλες προς Παλαιοπαναγιά θα φτάσετε στο πεδίο.

Μέσω Λ. Λαυρίου
Μετά την Γέφυρα του Σταυρού, παίρνετε την Λ. Λαυρίου με κατεύθυνση προς Παιανία. Σε 1χλμ περίπου είναι ο Βασιλόπουλος στα αριστερα και αμέσως μία στρογγυλή πλατεία επί της Λαυρίου. Εκεί στρίβετε  δεξιά στην Λεονταρίου. Στο τέλος της Λεονταρίου στρίβετε δεξιά και ο δρόμος αυτός οδηγεί στον προαστιακό της Κάντζας. Από εκεί ακολουθείτε τις οδηγίες παρακάτω με τίτλο Με μετρό ή προαστιακό.

Μέσω Αττικής Οδού (με κατεύθυνση από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα)
Βγαίνετε στη έξοδο 17. Κάνετε δεξιά και στο πρώτο στενό, χωματόδρομος, πάλι δεξιά. Ακριβώς απέναντι από τον χωματόδρομο βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Όλο ευθεία στον χωματόδρομο μέχρι να συναντήσετε ταμπέλα προς το πεδίο.

Μέσω Αττικής Οδού (με κατεύθυνση από Ελευσίνα προς Μαρκόπουλο)
Βγαίνετε στη έξοδο 17. Κάνετε δεξιά και πάλι δεξιά, περνάτε πάνω από τον προαστιακό και κατεβαίνετε από την πίσω μεριά όπου υπάρχει μία διχάλα. Κάνετε αριστερά και στο πρώτο στενό, χωματόδρομος, στρίβετε δεξιά. Ακριβώς απέναντι από τον χωματόδρομο βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Όλο ευθεία στον χωματόδρομο μέχρι να συναντήσετε ταμπέλα προς το πεδίο.

Με μετρό ή προαστιακό
12.Κατεβαίνετε στην στάση Κάντζα. Πηγαίνετε προς την ανατολική μεριά όπου θα συναντήσετε μία διχάλα. Παίρνετε τον αριστερό δρόμο στο πρώτο στενό που θα συναντήσετε, χωματόδρομος , κάνετε δεξιά. Ακριβώς απέναντι από τον χωματόδρομο βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Όλο ευθεία στον χωματόδρομο μέχρι να συναντήσετε ταμπέλα προς το πεδίο.

Μπορείτε να μου στείλετε personal message για οποιαδήποτε απορία.
ότι απορίες έχετε για οτιδήποτε να μου το πείτε όσο είναι νωρίς . δεν θα ανεχτώ ασυνεννoησiες τελευταία στιγμή.

PS: sorry για την τραγική ορθογραφία αλλά χρησιμοποιώ greeklish translator. No space for Greek in Linux :roll:

Dog oF wAr wrote:1) Μη φοβάστε παιδιά, γενικά είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τη φας στα σκέλια. Όχι αδύνατο, αλλά πολύ δύσκολο, λόγω της στάσης που παίρνει το σώμα (σκεφτείτε ότι προσπαθείτε να καλυφθείτε συνέχεια, άρα μαζεμένο σώμα - πιο εύκολα τρως headshot παρά σε πετυχαίνουν από την κοιλιά και κάτω. Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για το πίσω μέρος του σώματος).

2) Γενικά η σφαίρα πονάει, με άμεση εξάρτηση πάντα από την απόσταση - αν τη φας από το 1 μέτρο θα έχεις μελανιά για μέρες αν όχι εβδομάδες (αλλά γι' αυτό γενικά ισχύει ο άτυπος κανόνας "δεν πυροβολούμε από κοντά" το οποίο είναι γενικά στην καλή θέληση των παικτών, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα για να αποφευχθούν καυγάδες και παρεξηγήσεις). Σε φυσιολογικές αποστάσεις νιώθεις ένα τσούξιμο, κοκκινίζει και περνάει σε μερικά λεπτά.

3) Για όσους δεν έχουν ξαναπαίξει: Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι πόλεμος, αλλιώς θα χτυπούσαμε και με τα κοντάκια των όπλων. Ίσα ίσα που δείχνει πόσο εύκολο είναι για κάποιον να δει να χάνονται σε δευτερόλεπτα όλοι του οι φίλοι πριν πεθάνει και ο ίδιος.

4) Γενικά βασίζεται αρκετά στο fair play, κοινώς: Μη φοβάστε να βγείτε αν χτυπηθείτε, διότι έτσι κι αλλιώς σε μερικά λεπτά (10 ή λιγότερο) ξεκινάει νέος γύρος και ξαναμπαίνετε.

5) Τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας (θα σας τα πούνε και στο πεδίο) - με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ότι το paintball είναι πιο ασφαλές και από το ποδόσφαιρο (εδώ δεν υπάρχουν τάκλιν) και σίγουρα πιο ασφαλές από την οδήγηση. Το Α και το Ω αυτής της οδηγίας είναι να μη βγάλετε τη μάσκα. Ο λόγος είναι ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, εκεί η ζημιά είναι μόνιμη (τύφλωση, ή μόνιμη ουλή στο -ευαίσθητο- δέρμα του προσώπου). Και πάλι, μην τρομάζετε - δεν έχετε έτσι κι αλλιώς κανένα λόγο να μπείτε στο πεδίο χωρίς μάσκα...
Last edited by zweistein on Fri Mar 13, 2009 12:48 pm, edited 2 times in total.
Image
AmmarkoV
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Re: Venus paintball event

Post by AmmarkoV » Sat Feb 14, 2009 3:33 pm

heh.. Μέσα εγώ.. :smt023
20 euro για πόσα σακουλάκια σφαίρες ?
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
I would love to change the world, but they won't give me the source code. Οι καθηγητές πληρώνονται από το δημόσιο αρα από όλους τους Έλληνες για να κάνουν τα μαθήματα. Όλοι οι Έλληνες θα έπρεπε να μπορούν να δουν τα μαθήματα τα οποία πληρώνουν! Tο πνευματικό έργο που επιτελείται με τα χρήματα του δημοσίου ΔΕΝ είναι μόνο δικό σας Όποιος δεν δίνει πανελλήνιες έχει δικαίωμα στην γνώση που πληρώνει [url=http://ammar.gr/gddg]gddg blog[/url]
Image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Sat Feb 14, 2009 4:06 pm

zweistein wrote:για αρχή o καθένας θα έχει 1 όπλο με τον αέρα του, 150 χρωμόσφαιρες, 1 κράνος και προστατευτικό λαιμού και προστατευτικό θώρακα για τις κοπέλες και για οποίον άλλο το ζητήσει. Επίσης παρέχεται δωρεάν Τσαι και καφές στα διαλείμματα μας.
Image
Dog oF wAr
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by Dog oF wAr » Sat Feb 14, 2009 7:40 pm

Κι εγώ μέσα!
Insanity in individuals is something rare - but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.

Friedrich Nietzsche
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Sat Feb 14, 2009 8:19 pm

Αφου θα έχει και τέιον στα διαλείμματα, μέσα κι εγώ :smt016 :-D
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
Shocker
Gbyte level
Gbyte level

Post by Shocker » Sat Feb 14, 2009 8:36 pm

λογικα μεσα και γω,θα πω στα σιγουρα συντομα
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Sun Feb 15, 2009 12:01 am

Κι εγώ μέσα...
Image
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Sun Feb 15, 2009 1:58 am

Πολυ πιθανον να ερθω και εγω...
Live your dreams...
artemis_h
byte level
byte level

Post by artemis_h » Sun Feb 15, 2009 3:12 am

Και εγώ θέλω να έρθω! :-p :-p
he walks among us, but he's not one of us
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Feb 16, 2009 9:05 pm

να υπενθυμίσω ότι μπορούν να έρθουν και κοπέλες.

επίσης να τονίσω τα σημεία:
στα 20 EUR περιλαμβάνονται:

1 όπλο με τον αέρα του, (Τα marker που μπορείτε να ενοικιάσετε είναι Custom Tippmann 98.)
Image

150 χρωμόσφαιρες
Image

1 κράνος (μάσκα VForce Armour)
Image

προστατευτικό λαιμού
Image

προστατευτικό θώρακα για τις κοπέλες και για οποίον άλλο το ζητήσει.
Image

δωρεάν Τσαι και καφές

ανά άτομο:

+5 EUR ανά +100 extra χρωμόσφαιρες ανά άτομo
+5 EUR Ολόσωμη φόρμα αν δεν θέλετε να λερωθείτε.

PS: τα ρούχα που θα επιλέξετε να είναι πρόχειρα... η μπογιά βεβαία είναι απλή μπογιά νερού και φεύγει με την πλύση.
Image
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by para » Mon Feb 16, 2009 9:18 pm

Για αλλού δε βλέπω να έχει προστατευτικό!! :smt095
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Mon Feb 16, 2009 9:29 pm

para wrote:Για αλλού δε βλέπω να έχει προστατευτικό!! :smt095
:-p :!:

Αν μαζευτούν πολλοί είναι καλή ευκαιρία να φέρεις κ την "γιαγιά" σου.. :smt016
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Mon Feb 16, 2009 9:36 pm

[off]
:smt005 :smt005

+5Ε για να σας φωτογραφίσει η -τσιτσίδι- γριά
+6Ε για να αποκτήσετε τη microSD με τις φωτογραφίες
[/off]

[on]
Έχει προστατευτικά για παντού, μόνο γι' αυτό που πονάει περισσότερο δεν έχει!
Υπάρχει άνω ή κάτω όριο ατόμων ή πάτε όσοι θέλετε;
[/on]
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Mon Feb 16, 2009 9:40 pm

κάτω όριο δεν παίζει.
πάνω όριο θα δω ανάλογα με τις συμμετοχές σε συνεννόηση μου με το πεδίο.. όπως είπα Κ πάνω, αν δω ότι fullάρουμε θα ανακοινώσω διακοπή των εγγραφών.
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Feb 17, 2009 12:52 am

Κ γω μέσα (λογικά..). Όποιος έχει εμπειρία να μας πει αν πονάει, και πως προστατευουμε την οικογένεια που αναφέρει και ο para
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Feb 17, 2009 1:09 am

Εγώ έχω πάει αλλά δυστυχώς λόγω κατανεμημένων δεν θα μπορώ.. Η οικογένεια δεν προστατεύεται εύκολα.. Τουλάχιστον από ερασιτέχνες σαν εμένα (μια φορά πήγα).. Είδα παιδί να τον χτυπάνε κατα λάθος εκεί και δίπλωσε ο κακόμοιρος στα 2.. Δεν ξαναμίλησε στο επόμενο 2 ωρο... :-D
Και εγω έφαγα μια ανάμεσα στην μάσκα, και στο προστατευτικό λαιμού.. (Ουσιαστικά, ούτε 1 πόντος δεν μένει γυμνός, σκέψου ατυχία)...
Πάντως μετράει άπειρα.. Έχει πολύ χαβαλέ.. Και αν η πίστα έχει διάφορα καλούδια τότε θα τσιτώσετε... Θα πρότινα να φορέσετε γάντια.. Πολλές φορές σε πετυχένουν στα δάκτυλα και πονάει...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Master_ex
Mbyte level
Mbyte level

Post by Master_ex » Tue Feb 17, 2009 3:33 am

Και εγώ μέσα! Ελπίζω να μην μου συμβούν αυτά που λέει ο πρόσκοπος αλλιώς θα μετανιώσω που δεν θα δίνουν και σπασουάρ :smt016
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Image Play and help!
Dog oF wAr
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Dog oF wAr » Tue Feb 17, 2009 3:56 am

1) Μη φοβάστε παιδιά, γενικά είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τη φας στα σκέλια. Όχι αδύνατο, αλλά πολύ δύσκολο, λόγω της στάσης που παίρνει το σώμα (σκεφτείτε ότι προσπαθείτε να καλυφθείτε συνέχεια, άρα μαζεμένο σώμα - πιο εύκολα τρως headshot παρά σε πετυχαίνουν από την κοιλιά και κάτω. Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για το πίσω μέρος του σώματος).

2) Γενικά η σφαίρα πονάει, με άμεση εξάρτηση πάντα από την απόσταση - αν τη φας από το 1 μέτρο θα έχεις μελανιά για μέρες αν όχι εβδομάδες (αλλά γι' αυτό γενικά ισχύει ο άτυπος κανόνας "δεν πυροβολούμε από κοντά" το οποίο είναι γενικά στην καλή θέληση των παικτών, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα για να αποφευχθούν καυγάδες και παρεξηγήσεις). Σε φυσιολογικές αποστάσεις νιώθεις ένα τσούξιμο, κοκκινίζει και περνάει σε μερικά λεπτά.

3) Για όσους δεν έχουν ξαναπαίξει: Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι πόλεμος, αλλιώς θα χτυπούσαμε και με τα κοντάκια των όπλων. Ίσα ίσα που δείχνει πόσο εύκολο είναι για κάποιον να δει να χάνονται σε δευτερόλεπτα όλοι του οι φίλοι πριν πεθάνει και ο ίδιος.

4) Γενικά βασίζεται αρκετά στο fair play, κοινώς: Μη φοβάστε να βγείτε αν χτυπηθείτε, διότι έτσι κι αλλιώς σε μερικά λεπτά (10 ή λιγότερο) ξεκινάει νέος γύρος και ξαναμπαίνετε.

5) Τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας (θα σας τα πούνε και στο πεδίο) - με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ότι το paintball είναι πιο ασφαλές και από το ποδόσφαιρο (εδώ δεν υπάρχουν τάκλιν) και σίγουρα πιο ασφαλές από την οδήγηση. Το Α και το Ω αυτής της οδηγίας είναι να μη βγάλετε τη μάσκα. Ο λόγος είναι ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, εκεί η ζημιά είναι μόνιμη (τύφλωση, ή μόνιμη ουλή στο -ευαίσθητο- δέρμα του προσώπου). Και πάλι, μην τρομάζετε - δεν έχετε έτσι κι αλλιώς κανένα λόγο να μπείτε στο πεδίο χωρίς μάσκα...
Last edited by Dog oF wAr on Tue Feb 17, 2009 5:11 am, edited 1 time in total.
Insanity in individuals is something rare - but in groups, parties, nations and epochs, it is the rule.

Friedrich Nietzsche
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Feb 17, 2009 4:15 am

AAAA και ένα tip.. Αν σας περικυκλώσουν 5 "οχτροί" και έχετε μείνει μόνος σας, μην φανταστείτε ότι θα βγείτε και θα προλάβετε να πυροβολήσετε και τους 5, και θα βγείτε νικητής... Τo paintball δεν είναι ταινία του Stalone.... Θα την φάτε πριν καν φωνάξετε "This is Spartaaaaaaaaaaaaaaaa"...
Ας είστε λίγο ρεαλιστές...
Image
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Tue Feb 17, 2009 10:15 am

proskopos wrote:Εγώ έχω πάει αλλά δυστυχώς λόγω κατανεμημένων δεν θα μπορώ..

the game is on 27/3/2009

παιδιά το παιχνίδι είναι το Μάρτιο.
μην ξεχνιόμαστε. ηρεμία. και οι εγγραφές θα ξεκινήσουν μάλλον στις 25/2/09.
Dog oF wAr wrote:1) Μη φοβάστε παιδιά, γενικά είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τη φας στα σκέλια. Όχι αδύνατο, αλλά πολύ δύσκολο, λόγω της στάσης που παίρνει το σώμα (σκεφτείτε ότι προσπαθείτε να καλυφθείτε συνέχεια, άρα μαζεμένο σώμα - πιο εύκολα τρως headshot παρά σε πετυχαίνουν από την κοιλιά και κάτω. Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για το πίσω μέρος του σώματος).

Dog oF wAr++
*stickied on front post*
Image
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Tue Feb 17, 2009 10:32 am

Σε ένα μήνα από τώρα; Γιατί έτσι; Το σημειώνω στην ατζέντα μου. :-p
που θα πάει θα το δουμε...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Tue Feb 17, 2009 12:02 pm

Mάρτιο...???? ΑΑΑΑΑΑΑ ούτο καν το είχα πάρει πρέφα... Τότε λογικά είμαι μέσα και εγώ...
Image
Post Reply

Return to “Venus Community”