λοιπόν παιδιά κανονίζω paintball!
Την πιστa θα την κλείσω για το μεσημέρι τις παρασκευής 27 Μαρτίου.
14:00 με 18:00
το πεδίο θα είναι στην KANTZA και η συμμετοχή 20 EUR
Όσοι πιστοί του venus προσέλθετε.
What the FAQ?
1.τι είναι το paintball;
2.δεν έχω παίξει ποτέ & μάλλον είμαι άσχετος... αξίζει;
3.Ποσό επικίνδυνο άθλημα είναι το paintball;
4.Πως θα πάμε εκεί;
5.Πως θα πληρώσουμε;
6.Ποιος αναλαμβάνει την οργάνωση του event;
7.Τι παροχές θα έχουμε;
8.Τι γίνετε αν θέλω να ακυρώσω την συμμετοχή μου;
9.Πόση ώρα θα κάτσουμε εκεί;
10.Μπορώ να φέρω κάποιο φίλο μου; Πόσοι θα είμαστε;
11.Ισχύουν κάποιες προσφορές;
12.Που ακριβώς θα πάμε;
~~~~~~~~~~~~
1.http://el.wikipedia.org/wiki/Paintball http://en.wikipedia.org/wiki/Paintball
2.το paintball είναι μια αθλητική εμπειρία που μπορεί να την έχει Ο καθένας αρκεί να είναι ενήλικας. Δεν είναι καθόλου δύσκολο άθλημα αρκεί να τηρείς τους κανόνες του παιχνιδιού και να συνεργάζεσαι με την ομάδα σου! Το παν είναι να περάσουμε ευχάριστα!
3.Το paintball δεν είναι καθόλου επικίνδυνο άθλημα αρκεί να τηρείτε αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας.
4.θα συναντηθούμε όλοι σε ένα μέρος τις Αθηνας και θα πάμε με συγκοινωνία. λυπαμαι αλλά δεν κανόνισα πούλμαν. Δεν είμαι και η pasp :P
φυσικά θα κανονίσω να συναντηθούμε όλοι πολύ νωρίτερα για να πάμε μαζικά. (πιστεύω έτσι θα αποφύγουμε τυχον λάθη συνεννοήσεων).
για το πως θα πατε στο μέρος αν επιθυμητε να έρθετε μονοί σας θα το δείτε παρακάτω (12)*
5.με την εγγραφή σας θα πληρώσετε 20 EURO. θα σας αναφέρω κάποιες συγκεκριμένες μέρες Κ ώρες που μπορείτε να με βρείτε για να πληρώσετε. Βεβαία αν δεν μπορείτε απλά επικοινωνήστε μαζί μου με message Κ θα κανονίσουμε να σας συναντήσω.
6.Εγώ αναλαμβάνω την διοργάνωση του event σε συνεργασία με τα παιδιά του πεδίου. Οτιδήποτε έχει να κάνει με την συμμετοχή σας, τις πληρωμές και την ομαδική μετακίνηση μας εκεί την αναλαμβάνω εγώ.
7.για αρχή o καθένας θα έχει 1 όπλο με τον αέρα του, 150 χρωμόσφαιρες, 1 κράνος και προστατευτικό λαιμού και προστατευτικό θώρακα για τις κοπέλες και για οποίον άλλο το ζητήσει. Επίσης παρέχεται δωρεάν Τσαι και καφές στα διαλείμματα μας. Για eXtra μπάλες είναι: +5 Ευρό ανά +100 χρωμόσφαιρες ανά άτομο.
8.μπορείτε απλά να επικοινωνήσετε μαζί μου μέχρι τις 13/3/2009 Κ να σας επιστρέψω τα χρήματα. Μέτα από αυτήν την ημερομηνία δεν θα γίνουν δεκτές επιστροφές χρημάτων. φροντίστε να είστε επιρρεπείς στις αποφάσεις σας.
9.H διάρκεια θα είναι 4 ώρες. Οι αγώνες είναι συνήθως 10λεπτοι με ενδιάμεσα διαλείμματα.
10.Μπορείτε να φέρετε οποίον θέλετε. Αρκεί να πληρώσει την συμμετοχή του. Στην περίπτωση που μαζευτούμε υπερβολικά πολλά άτομα για συμμετοχή τότε Βαση τις χωρητικότητας του πεδίου θα σας ανακοινώσω την διακοπή των συμμετοχών (αν Κ αμφιβάλω αν να έρθουν τόσα άτομα :P )
11.Όχι δεν ισχύει τίποτα άλλο πέρα των όσων σας έχω αναφέρει εδώ. η διαδικασία είναι αυτή που σας είπα όπως σας την είπα και τίποτα άλλο. με την συμμετοχή σας οφείλετε να τα αποδεχτείτε. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα τους καταχωρίσω με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο η 1 mail επικοινωνίας. Αν επιθυμητε να είστε στην ιδία ομάδα με κάποιο φίλο/φίλη να μου το πείτε από πολύ πιο πριν. θα ενημερωθείτε για τις ομάδες από πολύ νωρίτερα. Επίσης θα ενημερωθείτε έγκαιρα για το ποτe και από που θα συγκεντρωθούμε όλοι μαζί για να πάμε.
12. Χάρτης:
http://www.bouncing-betty.gr/map.html
Αν έχετε navigator
Συντεταγμένες : 37.97905 23.87452
Μέσω Λ. Σπατών
Οδηγώντας πάνω στην Λ. Σπατών κάποια στιγμή θα συναντήσετε ένα φανάρι μαζί με ένα βενζινάδικο BP και μαζί με ταμπέλα που λέει ‘Παλαιοπαναγιά’. Όλα αυτά είναι στο ρεύμα από Αθήνα προς Σπάτα. Από εκεί ακολουθώντας τις ταμπέλες προς Παλαιοπαναγιά θα φτάσετε στο πεδίο.
Μέσω Λ. Λαυρίου
Μετά την Γέφυρα του Σταυρού, παίρνετε την Λ. Λαυρίου με κατεύθυνση προς Παιανία. Σε 1χλμ περίπου είναι ο Βασιλόπουλος στα αριστερα και αμέσως μία στρογγυλή πλατεία επί της Λαυρίου. Εκεί στρίβετε δεξιά στην Λεονταρίου. Στο τέλος της Λεονταρίου στρίβετε δεξιά και ο δρόμος αυτός οδηγεί στον προαστιακό της Κάντζας. Από εκεί ακολουθείτε τις οδηγίες παρακάτω με τίτλο Με μετρό ή προαστιακό.
Μέσω Αττικής Οδού (με κατεύθυνση από Μαρκόπουλο προς Ελευσίνα)
Βγαίνετε στη έξοδο 17. Κάνετε δεξιά και στο πρώτο στενό, χωματόδρομος, πάλι δεξιά. Ακριβώς απέναντι από τον χωματόδρομο βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Όλο ευθεία στον χωματόδρομο μέχρι να συναντήσετε ταμπέλα προς το πεδίο.
Μέσω Αττικής Οδού (με κατεύθυνση από Ελευσίνα προς Μαρκόπουλο)
Βγαίνετε στη έξοδο 17. Κάνετε δεξιά και πάλι δεξιά, περνάτε πάνω από τον προαστιακό και κατεβαίνετε από την πίσω μεριά όπου υπάρχει μία διχάλα. Κάνετε αριστερά και στο πρώτο στενό, χωματόδρομος, στρίβετε δεξιά. Ακριβώς απέναντι από τον χωματόδρομο βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Όλο ευθεία στον χωματόδρομο μέχρι να συναντήσετε ταμπέλα προς το πεδίο.
Με μετρό ή προαστιακό
12.Κατεβαίνετε στην στάση Κάντζα. Πηγαίνετε προς την ανατολική μεριά όπου θα συναντήσετε μία διχάλα. Παίρνετε τον αριστερό δρόμο στο πρώτο στενό που θα συναντήσετε, χωματόδρομος , κάνετε δεξιά. Ακριβώς απέναντι από τον χωματόδρομο βρίσκεται η εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Όλο ευθεία στον χωματόδρομο μέχρι να συναντήσετε ταμπέλα προς το πεδίο.
Μπορείτε να μου στείλετε personal message για οποιαδήποτε απορία.
ότι απορίες έχετε για οτιδήποτε να μου το πείτε όσο είναι νωρίς . δεν θα ανεχτώ ασυνεννoησiες τελευταία στιγμή.
PS: sorry για την τραγική ορθογραφία αλλά χρησιμοποιώ greeklish translator. No space for Greek in Linux

Dog oF wAr wrote:1) Μη φοβάστε παιδιά, γενικά είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να τη φας στα σκέλια. Όχι αδύνατο, αλλά πολύ δύσκολο, λόγω της στάσης που παίρνει το σώμα (σκεφτείτε ότι προσπαθείτε να καλυφθείτε συνέχεια, άρα μαζεμένο σώμα - πιο εύκολα τρως headshot παρά σε πετυχαίνουν από την κοιλιά και κάτω. Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για το πίσω μέρος του σώματος).
2) Γενικά η σφαίρα πονάει, με άμεση εξάρτηση πάντα από την απόσταση - αν τη φας από το 1 μέτρο θα έχεις μελανιά για μέρες αν όχι εβδομάδες (αλλά γι' αυτό γενικά ισχύει ο άτυπος κανόνας "δεν πυροβολούμε από κοντά" το οποίο είναι γενικά στην καλή θέληση των παικτών, αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα για να αποφευχθούν καυγάδες και παρεξηγήσεις). Σε φυσιολογικές αποστάσεις νιώθεις ένα τσούξιμο, κοκκινίζει και περνάει σε μερικά λεπτά.
3) Για όσους δεν έχουν ξαναπαίξει: Το παιχνίδι ΔΕΝ είναι πόλεμος, αλλιώς θα χτυπούσαμε και με τα κοντάκια των όπλων. Ίσα ίσα που δείχνει πόσο εύκολο είναι για κάποιον να δει να χάνονται σε δευτερόλεπτα όλοι του οι φίλοι πριν πεθάνει και ο ίδιος.
4) Γενικά βασίζεται αρκετά στο fair play, κοινώς: Μη φοβάστε να βγείτε αν χτυπηθείτε, διότι έτσι κι αλλιώς σε μερικά λεπτά (10 ή λιγότερο) ξεκινάει νέος γύρος και ξαναμπαίνετε.
5) Τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας (θα σας τα πούνε και στο πεδίο) - με αυτόν τον τρόπο θα δείτε ότι το paintball είναι πιο ασφαλές και από το ποδόσφαιρο (εδώ δεν υπάρχουν τάκλιν) και σίγουρα πιο ασφαλές από την οδήγηση. Το Α και το Ω αυτής της οδηγίας είναι να μη βγάλετε τη μάσκα. Ο λόγος είναι ότι σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, εκεί η ζημιά είναι μόνιμη (τύφλωση, ή μόνιμη ουλή στο -ευαίσθητο- δέρμα του προσώπου). Και πάλι, μην τρομάζετε - δεν έχετε έτσι κι αλλιώς κανένα λόγο να μπείτε στο πεδίο χωρίς μάσκα...