Η ψυχή του venus!
- semis19
- Gbyte level
Η ψυχή του venus!
Η συγκεκριμένη θ.ε. μεταφέρθηκε εδώ από το off-topic
Moderated by Einherjar
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα στο venus σε αυτή τη θεματική ενότητα που γινόντουσαν posts επί posts, η ενότητα αυτή που για μένα ήταν η ψυχή του venus αρχίζει και σβήνει 3 ημέρες χωρίς ούτε ένα post εδώ πρέπει να μας προβληματίσει όλους σε μια ενότητα που τα posts έπερναν φωτιά ... (δε θέλω να ρίξω φταίξιμο σε κανέναν το αποτέλεσμα είναι που μετράει το πώς και το γιατί είναι άλλη ιστορία) Μακάρι να κάνω ΛΑΘΟΣ!
Moderated by Einherjar
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μετά τα τελευταία γεγονότα στο venus σε αυτή τη θεματική ενότητα που γινόντουσαν posts επί posts, η ενότητα αυτή που για μένα ήταν η ψυχή του venus αρχίζει και σβήνει 3 ημέρες χωρίς ούτε ένα post εδώ πρέπει να μας προβληματίσει όλους σε μια ενότητα που τα posts έπερναν φωτιά ... (δε θέλω να ρίξω φταίξιμο σε κανέναν το αποτέλεσμα είναι που μετράει το πώς και το γιατί είναι άλλη ιστορία) Μακάρι να κάνω ΛΑΘΟΣ!
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Τι να σου πω ιδέα δεν έχω γιατί μπορεί να συνέβει αυτό. Όταν αναφέρεσαι στα τελευταία γεγονόντα ποιά εννοείς;
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- silegav
- Venus Project Founder
Προφανώς αναφέρεσαι στην ανακοίνωση που βγάλαμε σχετικά με το off topic.
Εγώ προσωπικά όταν συζητούσα με τους άλλους για να φτιάξουμε το venus δεν ειχα στο μυαλό μου την ενότητα off topic,αλλά όλες τις υπόλοιπες.
Η ενότητα off topic υπάρχει για να μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο. Δυστυχώς η έννοια του "κάτι άλλο" διευρύνθηκε πάρα πολύ, οπότε αναγκαστήκαμε να παρέμβουμε.
Αυτό ήταν όλο.
Ειλικρινά δεν προβληματίζομαι που σταμάτησαν τα posts εδώ μέσα, αλλά είμαι σίγουρος πως θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί σωστά αυτή η ενότητα και μάλιστα σε λίγο καιρό.
ΥΓ: Για μένα η ψυχή του forum είναι η ενότητα που ασχολείται με το τμήμα και το πανεπιστήμιο. Για να γίνει αντιληπτό αυτό που είχα στο μυαλό μου.
Εγώ προσωπικά όταν συζητούσα με τους άλλους για να φτιάξουμε το venus δεν ειχα στο μυαλό μου την ενότητα off topic,αλλά όλες τις υπόλοιπες.
Η ενότητα off topic υπάρχει για να μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο. Δυστυχώς η έννοια του "κάτι άλλο" διευρύνθηκε πάρα πολύ, οπότε αναγκαστήκαμε να παρέμβουμε.
Αυτό ήταν όλο.
Ειλικρινά δεν προβληματίζομαι που σταμάτησαν τα posts εδώ μέσα, αλλά είμαι σίγουρος πως θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί σωστά αυτή η ενότητα και μάλιστα σε λίγο καιρό.
ΥΓ: Για μένα η ψυχή του forum είναι η ενότητα που ασχολείται με το τμήμα και το πανεπιστήμιο. Για να γίνει αντιληπτό αυτό που είχα στο μυαλό μου.
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
το κακο με τον κανονα ειναι οτι ειναι πολυ γενικος... Δηλαδη δινει το "αλαθητο" στους Μοντς, πραγμα το οποιο κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος, και γιαυτο δεν ποσταρω ΠΧ στο οφφτοπικ παροτι κατι ηθελα να ποσταρω. Δε θελω να σβηστει και εγω να θεωρω οτι δεν επρεπε, και ο μοντ ομως εχει παντα δικιο αρα ας μη μιλησω, και τελικα το κρατω μεσα μου... Γενικα οι κανονες πρεπει να ειναι πιο συγκεκριμενοι! ΠΧ. Δεν κανουμε αθλητικα-κομματικα-συνδικαλιστικα... (συνηθως τσακωνομαστε σε τετοια θεματα... )
Προσωπικα βεβαια λιγο με ενδιαφερει το οφτοπικ κομματι του φορουμ, μιας και υπαρχουν και αλλα για τετοια θεματα... Εμενα το βινους μου αρκει που μου δινει τη δυνατοτητα να ερχομαι σε επαφη και να βοηθιεμαι αλλα και να βοηθαω ατομα που δεν θα ειχα τη δυνατοτητα με καποιον αλλο τροπο... Στη σχολη δεν ξερω και παρα πολλα ατομα για να με βοηθανε κτλ κτλ ασε που συνηθως οι μισοι δεν εχουν σημειωσεις οι αλλοι μισοι δεν κρατανε, οι αλλοι δεν παρακολουθουν, κτλ κτλ...
Προσωπικα βεβαια λιγο με ενδιαφερει το οφτοπικ κομματι του φορουμ, μιας και υπαρχουν και αλλα για τετοια θεματα... Εμενα το βινους μου αρκει που μου δινει τη δυνατοτητα να ερχομαι σε επαφη και να βοηθιεμαι αλλα και να βοηθαω ατομα που δεν θα ειχα τη δυνατοτητα με καποιον αλλο τροπο... Στη σχολη δεν ξερω και παρα πολλα ατομα για να με βοηθανε κτλ κτλ ασε που συνηθως οι μισοι δεν εχουν σημειωσεις οι αλλοι μισοι δεν κρατανε, οι αλλοι δεν παρακολουθουν, κτλ κτλ...
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Παιδιά ας μην είμαστε υπερβολικοί. Ποτέ δεν έχει σβηστεί post και όσο είμαι admin/mod εγώ τουλάχιστον(αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που τώρα συντηρούμε το venus) δεν προκειται κάτι τέτοιο να γίνει(εκτός απο ακραίες βέβαια περιπτώσεις). Το post το οποίο έγεινε έχει σαν σκοπό να ορίσει βασικές πολιτικές λειτουργείας για τις οποίες εμείς(σαν άτομα) είμαστε υπεύθυνοι αλλά και δεσμευμένοι σε τρίτους φορείς που μας "φιλοξενούν". Ο χαρακτηρισμός off-topic ορίζει μια περιοχή η οποία συγκεντρώνει ασχετα posts συνεπώς εάν έχεις κάτι να πείς απλά πές το εδω. Τo θέμα είναι όμως πως το forum δεν πρέπει να "ζει" απο το off - topic και να χαρακτηρίζεται απο αυτό. Εάν κάποιος έχει στεναχωρηθεί/προσβληθεί/τσαντιστεί/...*στεί απο την παραπάνω πολιτική είναι λάθος του και όπως αναφέρει και ο silegav παραπάνω σε λίγο καιρό τα πράγματα θα πιστεύω πως θα επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς.
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Βασικά από τη μια είναι οι ανακοινώσεις από τη μεριά των παιδιών,αλλά εγώ εξηγώ το φαινόμενο με το μάθημα που δίνουμε οι περισσότεροι την Τρίτη(ναι!Μεταγλωτιστές!καλά το μαντέψατε...).Όταν έλεγα να μην είμαστε απόλυτοι,τέτοιου είδους αποτελέσματα είχα στο μυαλό μου...
Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
Η γνώμη η δικιά μου είναι ότι υπήρχαν ομολογουμένως παρεκτροπές, και η αλήθεια λίγο πολύ απ'όλους μας
,αλλά και από μερικούς από εσάς. Η ανακοίνωση έγινε με τέτοιο τρόπο που φάνηκε σαν μάλωμα και μάλιστα σαν να φαίνεται ότι εσείς είσασταν άψογοι και δεν παρεκτραπήκατε ποτέ (δημιουργόντας για παράδειγμα ένα κλίμα chat όπως αναφέραται). Εγώ νόμιζα ότι το forum ήταν ένα forum για τους φοιτητές της πληροφορικής με τα όλα τους. Δηλαδή με τις απορίες τους στα μαθήματα, με τις παρατηρήσεις τους σ'αυτά, με τις απόψεις τους στα θέματα πληροφορικής αλλά και με τις απόψεις τους σε διάφορα θέματα όπως αρμόζει σε νέους άνθρωπους σαν εμάς. Δεν ξέρω τι είχατε στο νου σας από την αρχή, εγώ ξέρω ότι δεν αρχίσαμε μόνοι μας να γράφουμε. Το κλίμα που θα επικρατούσε στα offtopic εσείς το φτιάξατε, απλά φαντάζομαι ότι δεν περιμένατε τέτοιες παρεκτροπές. Καταλαβαίνω πάντως ότι και εσείς ζοριστήκατε λόγω ότι αν γίνει κάτι έχετε ευθύνη και γι'αυτό ίσως είχατε τέτοια αντίδραση απλά θα μπορούσε η επίπληξη να γίνει πιο άμεσα και συμπαθητικά. Ειλικρινά δεν τα λέω ούτε για να προσβάλλω κανέναν ούτε γιατί έχω με κάποιον πρόβλημα. Εκτιμώ ιδιαιτέρως όλα τα μέλη της ιδρυτικής ομάδας, ειλικρινά 

Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- Ethel
- Venus Project Founder
Ακριβώς αυτό! Στα off topic πρώτα εμείς ποστάραμε αλλά στην πορεία υπήρξαν παρεκτροπές (ακόμα και από εμάς τους ίδιους και φροντίσαμε να το περιορίσουμε)! Η ανακοίνωση που συντάχθηκε από τους moderators δεν είχε το σκοπό να επιπλήξει κανέναν απλά να θέσει ένα γνώμονα με τον οποίο θα συνεχίσει η πολιτική του off-topic. Ακόμα δεν νομίζω πως η ψυχή του venus είναι τα οff topic, είναι απλώς μια περιοχή που λέμε ολοι τα άσχετά μας, αλλά με μέτρο!dimitra wrote: Το κλίμα που θα επικρατούσε στα offtopic εσείς το φτιάξατε, απλά φαντάζομαι ότι δεν περιμένατε τέτοιες παρεκτροπές. Καταλαβαίνω πάντως ότι και εσείς ζοριστήκατε λόγω ότι αν γίνει κάτι έχετε ευθύνη και γι'αυτό ίσως είχατε τέτοια αντίδραση απλά θα μπορούσε η επίπληξη να γίνει πιο άμεσα και συμπαθητικά.
There's no place like 127.0.0.1
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Καλά επειδή το κλίμα εδώ δείχνει σαν να έχουμε απολογία εγώ προσωπικά δεν θα συμμετέχω άλλο. Όποιος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, πειράχτηκε, πιστεύει πως ψωνίζόμαστε με την φάση κλπ ας πράξει τα ανάλογα. Πολύ το ζαλίσαμε...
Νόμιζα ότι απλά λέγαμε τη γνώμη μας. Αν αναφέρεσαι σ'εμένα δεν είχα καμία διάθεση να δώσω σε κανέναν την εντύπωση πως πρέπει να απολογηθεί.Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι.Κανείς δεν είπε ότι ψωνιστήκατε.Μου φάνηκε κάτι κάπως και το είπα. Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν.HdkilleR wrote:Καλά επειδή το κλίμα εδώ δείχνει σαν να έχουμε απολογία εγώ προσωπικά δεν θα συμμετέχω άλλο. Όποιος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, πειράχτηκε, πιστεύει πως ψωνίζόμαστε με την φάση κλπ ας πράξει τα ανάλογα. Πολύ το ζαλίσαμε...
Last edited by dimitra on Mon Sep 27, 2004 1:04 pm, edited 1 time in total.
Η τιμωρία του ψεύτη δεν είναι ότι δεν τον πιστεύουν, αλλά ότι αυτός δεν μπορεί να πιστέψει.
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
Σω, Τζορτζ Μπέρναρντ
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Παιδιά, το καταλαβαίνω ότι δεν θέλετε να χαρακτηρίζει το forum η ενότητα του off-topic, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη και το ότι δεν είμαστε η δουλειά μας, έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα και θέλουμε μερικές φορές να πούμε κάτι διαφορετικό για να ξεχαστούμε λίγο, ειδικά όταν έχουμε "πήξει" από τις εργασίες και το διάβασμα..λίγο πολύ όλοι έχουμε ξεφύγει κάποιες φορές, αλλά δε νομίζω ότι είναι έγκλημα αυτό. Δεν έχω δει post που να περιέχει υβριστικό περιεχόμενο για κανέναν και θεωρώ ότι οι συζητήσεις όλες γίνονται σε πολύ καλό κλίμα..
Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για πανικό, έτσι κι αλλιώς είναι μόνο μια κατηγορία του forum από τις 36!!!
Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος για πανικό, έτσι κι αλλιώς είναι μόνο μια κατηγορία του forum από τις 36!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Σύμφωνοι! αυτό που πρέπει όμως να έχετε υπ'όψιν είναι ότι πρέπει να έχουν αυτές οι εκτός θέματος συζητήσεις κάποιο επίπεδο. Δεν θέλω να παραθέσω συζητήσεις ή τμήματα συζητήσεων που δείχνουν πολύ χαμηλό επίπεδο.
Δεν αστυνομεύουμε σαν τα MAT, απλά επιτηρούμε σαν τη δημοτική αστυνομία. Αυτό να μας θεωρείτε... δημοτική αστυνομία
Δεν έχουμε εξουσία, απλά ζητάμε το σεβασμό σας στις προσπάθειές μας
Δεν αστυνομεύουμε σαν τα MAT, απλά επιτηρούμε σαν τη δημοτική αστυνομία. Αυτό να μας θεωρείτε... δημοτική αστυνομία

[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- semis19
- Gbyte level
Λοιπόν επειδή εγώ άρχισα το θέμα ήρθε η ώρα και να το κλείσω ...
1) Δεν πηράκτηκα, δεν πικράθηκα, δεν νευρίασα, δεν τα πήρα στο κρανίο κοινώς με τους συντονιστές και τις ανακοινώσεις τους κτλ ...
2) Έκανα απλά μια παρατήρηση ... γιατί βλέπω την ενότητα off - topic να μαραζώνει ... που προσωπικά πιστεύω ότι είναι η ψυχή του venus εκτός αν πστεύετε ότι οι μεταγλωττιστές , τα Π.Σ., η βάση της σχολής, το Linux κτλ είναι πιο χρήσιμα από το χιούμορ, το γέλιο, τα χόμπυ, την αγάπη, τη μια βλακέια παραπάνω αν το βλέπετε έτσι ... ΝΑΙ το off - topic δεν είναι η ψυχή του venus και πάω πάσο ...
3) Όταν έλεγα γεγονότα βασιζόμουν σε στο post του παιδίου που διαφήμισε το portal και ότι ακολούθησε (σσ νομίζω είχαμε και "κόντρα" μεταξύ συντονιστών αν θυμάμαι καλά αλλά αυτό απλά το αναφέρω χωρίς να θέλω να δώσω διάσταση ...)
1) Δεν πηράκτηκα, δεν πικράθηκα, δεν νευρίασα, δεν τα πήρα στο κρανίο κοινώς με τους συντονιστές και τις ανακοινώσεις τους κτλ ...
2) Έκανα απλά μια παρατήρηση ... γιατί βλέπω την ενότητα off - topic να μαραζώνει ... που προσωπικά πιστεύω ότι είναι η ψυχή του venus εκτός αν πστεύετε ότι οι μεταγλωττιστές , τα Π.Σ., η βάση της σχολής, το Linux κτλ είναι πιο χρήσιμα από το χιούμορ, το γέλιο, τα χόμπυ, την αγάπη, τη μια βλακέια παραπάνω αν το βλέπετε έτσι ... ΝΑΙ το off - topic δεν είναι η ψυχή του venus και πάω πάσο ...
3) Όταν έλεγα γεγονότα βασιζόμουν σε στο post του παιδίου που διαφήμισε το portal και ότι ακολούθησε (σσ νομίζω είχαμε και "κόντρα" μεταξύ συντονιστών αν θυμάμαι καλά αλλά αυτό απλά το αναφέρω χωρίς να θέλω να δώσω διάσταση ...)
- Einherjar
- Venus Project Founder
2-> με όλες τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που ζούμε με τα μαθήματά μας, σίγουρα νομίζω ότι οι ενότητες που αναφέρεις έχουν λίγο γέλιο. Μη ξεχνάτε όλοι όμως ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο σε όλα. (αυτό δεν πάει στο γέλιο)
3-> έτσι όπως τα κάναμε, δεν γίνεται να τα καλύψουμε
Πράγματι υπήρξε μια παρεξήγηση, όπως φάνηκε, αλλά το γεγονός ότι παραμένουν ακόμη τα πειστήρια στη θέση τους, είναι σημάδι γι'αυτό που σας λέμε συνέχεια: δεν πρόκειται να σβηστεί ποτέ κάτι, παρα μόνο αν έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα κοινώς αντιληπτά όρια. Σε κάθε άλλη περίπτωση που ο αρμόδιος συντονιστής θεωρήσει ότι κάτι πάει στραβά, πρώτα κάνει σύσταση και μετά κλειδώνει αν χρειαστεί.
Σχετικά με την κοπέλα που έκανε το συγκεκριμένο post, έχει θεαθεί σε αρκετά fora να κάνει το ίδιο post και να τρώει το ίδιο κράξιμο. Την πρώτη φορά είναι ίσως, τη δεύτερη πιθανώς και την τρίτη stadar είναι spammer!
3-> έτσι όπως τα κάναμε, δεν γίνεται να τα καλύψουμε

Σχετικά με την κοπέλα που έκανε το συγκεκριμένο post, έχει θεαθεί σε αρκετά fora να κάνει το ίδιο post και να τρώει το ίδιο κράξιμο. Την πρώτη φορά είναι ίσως, τη δεύτερη πιθανώς και την τρίτη stadar είναι spammer!
- semis19
- Gbyte level
Einherjar, είσαι κύριος ... μπράβο σου. Το μόνο που με πείραξε από όλα αυτά ήταν το τελευταίο post του Hdkiller αλλά δε το παραθέτω γιατί το έγραψε πιστεύω στο θυμό του (δικαιολογημένα). Γιατί έτσι όπως τον έχω σκιαγραφήσει από τα posts του (δε το ξέρω προσωπικά) που δεν είναι και λίγα, είναι καλό παιδί και ΑΞΙΟΣ admin.
HdkiLLeR my friend peαce! Καλύτερα να "τσακωνόμαστε" για programming vs Π.Σ. παρά για αυτά ...
υγ -> σα συγραφέας της ενότητας ζητώ αν συμφωνούν οι admins να την κλειδώσουμε και μετά από χρόνια να την βλέπουμε και να γελάμε ...

HdkiLLeR my friend peαce! Καλύτερα να "τσακωνόμαστε" για programming vs Π.Σ. παρά για αυτά ...
υγ -> σα συγραφέας της ενότητας ζητώ αν συμφωνούν οι admins να την κλειδώσουμε και μετά από χρόνια να την βλέπουμε και να γελάμε ...

- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κλειδωθεί...Το καλύτερο είναι να μη δωθεί συνέχεια,γιατί τα πνεύματα οξύνονται πολύ εύκολα από ότι βλέπω.Δεν αποτελεί λύση να χαρακτηριστεί locked...semis19 wrote:υγ -> σα συγραφέας της ενότητας ζητώ αν συμφωνούν οι admins να την κλειδώσουμε και μετά από χρόνια να την βλέπουμε και να γελάμε ...![]()
Tamiya rulezZz....
- PaP
- Venus Project Founder
Μπορούμε να κάνουμε μια άτυπη έρευνα. π.χ. Ποια topic είχαν καταντήσει αηδία και μετά σας Mods να σας πούμε αν συμφωνούμε. Απλα για να γίνει κοινα αντιληπτό που πρέπει να μπουν τα όρια. Δηλαδή να δουμε αν απλοί χρήστες και mods έχουμε τα ίδια κριτήρια για το τι θεωρήται ότι έχει ξεπεράσει τα όρια. Για παράδειγμα τα topic Περι γκαντιμίας και παραπονάκια κατά προσωπική άποψη και μόνο ήταν too much...
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Δε νομίζω πως υπαρχει γενικά πρόβλημα. Το φόρουμ είναι ηλικιακά μικρό ακόμα και δεν έχει δημιουργήσει χαρακτήρα. Νομίζω πως σε συνδιασμό με το πορταλ θα γίνει εντονότερο το τεχνολογικό στοιχείο. Τέλος πιστεύω πως ακολουθόντας τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας, δημοκρατίας και σεβασμού δε θα υπάρξει θέμα στο μέλλον για το ύφος το χαρακτήρα και το περιεχόμενο των post.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...

- Einherjar
- Venus Project Founder
semis19 thanx
TaRaNTuLa συμφωνώ μαζί σου ως προς το θέμα του κλειδώματος. Αν κάποιος θέλει να γράψει εδώ, δεν πρέπει να τον σταματήσουμε, καθώς ο λόγος που υπάρχει αυτή η ενότητα είναι να σας ακούμε. Εγώ εδώ θα είμαι και θα υπερασπίζομαι την πολιτική μας, μέχρι να σας πείσω (ή να βαρεθείτε
)
Κατ'αρχάς Ganther ελπίζω να μην κάνεις πλάκα και να θέτεις το ζήτημα σοβαρά, γιατί το θέμα είναι σοβαρό.
Το να κάνουμε κάποιον ban είναι πολύ δραστικό μέτρο και μόνο αν ενοχλεί άλλους, μπορεί να προβούμε σε ανάλογη πράξη.
Κατά 2ον μια τέτοια συζήτηση, προσωπικά, δεν θα επέτρεπα να γίνει, γιατί μπορεί να έθιγε κάποια πρόσωπα. Αυτή η απόφαση θα ήταν εκτός της νέας πολιτικής που έχει διαμορφωθεί. Δηλαδή και πριν 2-3 μήνες να το έκανες, πάλι η ίδια αντίδραση θα υπήρχε. Το παράδειγμά σου είναι άτοπο.
Γιατί όμως να ψάχνεστε με τα αν και τα ίσως? Κοντός ψαλμός αλληλουια. Η πρότασή μου είναι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν και έτσι θα δείτε την εφαρμογή της πολιτικής μας. Αν εμφανιστεί πρόβλημα, εδώ είμαστε και το συζητάμε.
PaP αυτό που προτείνεις δεν νομίζω ότι θα έδειχνε πολλά πράγματα καθώς πιστεύω ότι δεν θα το ψάξει κανείς (συμπεριλαμβανομένου και εμού) καθώς ο όγκος είναι τεράστιος
TaRaNTuLa συμφωνώ μαζί σου ως προς το θέμα του κλειδώματος. Αν κάποιος θέλει να γράψει εδώ, δεν πρέπει να τον σταματήσουμε, καθώς ο λόγος που υπάρχει αυτή η ενότητα είναι να σας ακούμε. Εγώ εδώ θα είμαι και θα υπερασπίζομαι την πολιτική μας, μέχρι να σας πείσω (ή να βαρεθείτε

Κατ'αρχάς Ganther ελπίζω να μην κάνεις πλάκα και να θέτεις το ζήτημα σοβαρά, γιατί το θέμα είναι σοβαρό.
Το να κάνουμε κάποιον ban είναι πολύ δραστικό μέτρο και μόνο αν ενοχλεί άλλους, μπορεί να προβούμε σε ανάλογη πράξη.
Κατά 2ον μια τέτοια συζήτηση, προσωπικά, δεν θα επέτρεπα να γίνει, γιατί μπορεί να έθιγε κάποια πρόσωπα. Αυτή η απόφαση θα ήταν εκτός της νέας πολιτικής που έχει διαμορφωθεί. Δηλαδή και πριν 2-3 μήνες να το έκανες, πάλι η ίδια αντίδραση θα υπήρχε. Το παράδειγμά σου είναι άτοπο.
Γιατί όμως να ψάχνεστε με τα αν και τα ίσως? Κοντός ψαλμός αλληλουια. Η πρότασή μου είναι να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν και έτσι θα δείτε την εφαρμογή της πολιτικής μας. Αν εμφανιστεί πρόβλημα, εδώ είμαστε και το συζητάμε.
PaP αυτό που προτείνεις δεν νομίζω ότι θα έδειχνε πολλά πράγματα καθώς πιστεύω ότι δεν θα το ψάξει κανείς (συμπεριλαμβανομένου και εμού) καθώς ο όγκος είναι τεράστιος