Γεγονότα στις 9 Απριλίου 2008

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
natassa
byte level
byte level
Academic status: 4th year

Re: Γεγονότα στις 9 Απριλίου 2008

Post by natassa » Wed Apr 16, 2008 10:47 pm

Δεν τους βάλαμε όλους σε ένα σακούλι....και κυρίως αν κατάλαβες καλά μας ζητάς να μην κρίνουμε ενώ εσυ κάνεις το ίδιο ...Κοιτάχτε να δείτε το να οργανωθείς σε μια παράταξη δεν σημαίνει οργάνωση και το αντίθετο δεν σημαίνει αποχή...και ενασχόληση με τη πανεπιστημιοδουλείες μας........
Και αν πρόσεξες καλά όντως συμφωνώ μαζί σου στο ότι εμείς τους ψηφίζουμε...και καλά να πάθουμε να σας πω!!Το θέμα επίσης εδω δεν είναι αν κατασκοπεύουμε ποιοι μπαίνουν ή όχι ...
Το θέμα είναι πως αυτά που σπάνε κάποιοι είναι αυτά που πληρώνουν οι γονείς μου οι γονείς σας...όλοι!

Επίσης ακόμα και αυτο που γίνεται η συζήτηση είναι μια δραστηριοποίηση και όχι κουτσομπολιό κάποιων που δεν έχουν τίποτα παραπάνω απο "σπουδουλες"...να σου θυμίσω πέρυσι στις καταλήψεις το ανεξάρτητο πλαίσιο που κατέβηκε και απο που ξεκίνησε αρα δεν μιλάς με άβουλα όντα που πρέπει να κάτσουν στα αυγά τους...Τέσπα ελπίζω να μην ξαναδούμε τέτοια γεγονότα στη σχολή!!
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Wed Apr 16, 2008 11:07 pm

Εγώ είπα το ακριβώς αντίθετο από τα να κάτσετε στα αυγά σας όπως είπες. Την φράση την χρησιμοποίησα για άλλο λογο! Κατά τα άλλα νομίζω συμφωνούμε και οι δύο! (ΚΑΙ επισης δεν ειπα ποτε να μην τους κρινετε, ειπα να μην μενουμε αμετοχοι!)
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
Crab
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Crab » Wed Apr 16, 2008 11:18 pm

CKFoxB wrote:Εσεις που τα γραφεται εσεις τους ψηφιζεται! Εσεις που τους κρινετε, δεν κανετε τπτ για το πανεπιστημιο! Κοιτατε τις σπουδουλες σας και φευγετε. Αυτοι ειναι αισχροι αλλα και εσεις δεν κανετε τπτ. Δεν ξερω με ποιον, η τυχον με καποια καινουρια παραταξη-σχημα, αλλα ασχοληθειτε. Και επισης μην τα βαζετε ολα σε ενα σακουλι. ΚΑΙ ακομα ενας φιλος εδω ειπε πως παρακολουθει οτι καποιοι απο παραταξεις μπαινουν τακτικα αλλα δεν μιλανε. Καλα θα κανει να κατσει στα αυγα του και να μην "τσεκαρει" τι κανει ο καθενας εδω.
Μόνο οι επιπλοκές,που κατα καιρούς προκαλεί ο γνωστός καρκίνος,είναι ικανές να μας αφυπνίσουν (για 2-3 μέρες).

Κατά τ΄άλλα,συμβιβαζόμαστε με την παρουσία του,αναμένοντας καρτερικά το θάνατο.
Loner
Venus Former Team Member

Post by Loner » Wed Apr 16, 2008 11:26 pm

Master_ex wrote: Asoee 1 mera meta tis Ekloges...

Link
Τέτοια βίντεο απλά δυσφυμούν τη σχολή... Ντρέπομαι κι εγώ ο ίδιος... :smt011
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Thu Apr 17, 2008 12:10 am

Καλα θα κανει να κατσει στα αυγα του και να μην "τσεκαρει" τι κανει ο καθενας εδω.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να "τσεκάρει" ό,τι θέλει και να γράφει όταν θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Apr 17, 2008 1:23 am

Αυτο το βίντεο με κάνει να ντρέπομαι....
Φιλε CKFoxB, οτι πω το λέω καθαρά από αγανάκτηση και θα σβήσω άμεσα το μήνυμα αν μου πεις οτι σε προσβάλει...
Ομως αν μετα απο ότι έχει γίνει, εσύ είσαι χαρουμενος που ανήκεις ή υπερασπιζεις την οποιαδήποτε παράταξη, τότε φίλε μου έχεις ξεχάσει για ποιόν λόγο είσαι σε έναν χώρο που λέγεται πανεπιστήμιο...
Ελπίζω το πανεπιστήμιο και κάθε τέτοιος χώρος, να μπορέσει σύντομα να απαλλαγεί, από τέτοιας ποιότητας και νοοτροπίας άτομα...
Δεν έχω τίποτα προσωπικό ούτε με εσένα ούτε με κανένα... Αλλά το πανεπιστήμιο που κουράστηκα για να μπώ, την σχολή που αυτή και μόνο αυτή ήθελα να περάσω δεν μπορώ να την βλέπω σε τέτοια κατάσταση, επειδή κάποιοι δεν έμαθαν τρόπους! Γιατί όσοι τα έκαναν αυτά δεν εχουν (τουλαχιστον....) τρόπους!
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Thu Apr 17, 2008 7:33 am

Μήπως να στέλναμε τον λογαριασμό στις παρατάξεις; Κάθε χρόνο γίνονται ζημιές, φέτος όμως το "παραξύλωσαν".
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Proxenos
Gbyte level
Gbyte level

Post by Proxenos » Thu Apr 17, 2008 11:00 am

rapadder wrote:Μήπως να στέλναμε τον λογαριασμό στις παρατάξεις; Κάθε χρόνο γίνονται ζημιές, φέτος όμως το "παραξύλωσαν".
Απουσία ευθυνών... Μήπως με αυτή δεν ανατρέφεσαι σαν πολίτης σε αυτή τη χώρα;
One who pays some attention to history will not be surprised if those who cry most loudly that we must smash and destroy are later found among the administrators of some new system of repression. - Noam Chomsky
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Thu Apr 17, 2008 6:01 pm

CKFoxB wrote:ΚΑΙ ακομα ενας φιλος εδω ειπε πως παρακολουθει οτι καποιοι απο παραταξεις μπαινουν τακτικα αλλα δεν μιλανε. Καλα θα κανει να κατσει στα αυγα του και να μην "τσεκαρει" τι κανει ο καθενας εδω.
1.Εισαι ο τελευταιος που θα ρωτησω τι θα κανω
2.Θα σου ελεγα τι πρεπει να κανεις εσυ αλλα εχε χαρη που ειναι venus εδω και οχι insomnia...
3.Αν απο καποιον δεχομαι συστασεις εδω μεσα ειναι οι υπευθυνοι του forum και μονο και οχι ο καθε τυχαιος που αγνοει βασικους κανονες συμπεριφορας και σεβασμου.
4.Τα fetures ειναι για να τα χρησιμοποιουμε και απο την στιγμη που δν αντιβαινω τους κανονες δωσε χαιρετισμους στους φοιτητοπατερες που σε εβαλαν να με κραξεις(λεμε τωρα)
5.Απαντα οτι θες.Εγω εχω και ενα επιπεδο νοημοσυνης για να ασχολουμαι με τον καθενα που προσπαθει να με προσβαλλει εδω μεσα.
6.Ο νοων νοειτο.Bye :smt006
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Thu Apr 17, 2008 6:58 pm

ultimate_aektzis wrote:3.Αν απο καποιον δεχομαι συστασεις εδω μεσα ειναι οι υπευθυνοι του forum και μονο και οχι ο καθε τυχαιος που αγνοει βασικους κανονες συμπεριφορας και σεβασμου.
4.Τα fetures ειναι για να τα χρησιμοποιουμε και απο την στιγμη που δν αντιβαινω τους κανονες[..]
5.Απαντα οτι θες.Εγω εχω και ενα επιπεδο νοημοσυνης για να ασχολουμαι με τον καθενα που προσπαθει να με προσβαλλει εδω μεσα.
3. ++++
4. ++
5. ++++

CKFoxB wrote:ΚΑΙ ακομα ενας φιλος εδω ειπε πως παρακολουθει οτι καποιοι απο παραταξεις μπαινουν τακτικα αλλα δεν μιλανε. Καλα θα κανει να κατσει στα αυγα του και να μην "τσεκαρει" τι κανει ο καθενας εδω.
Είμαι σίγουρος ότι καταγράφει σε μπλοκάκι τις κινήσεις τους μέσα στο φόρουμ συνοδευόμενες απ' την ημερομηνία και την ακριβή ώρα της καθεμιάς.
Όσο για τις κινήσεις τους μέσα στο πανεπιστήμιο, έχει προσλάβει ειδικούς πολιτικούς detective και έχει μισθώσει συμφοιτητές του για να τον ενημερώνουν για τα τρέχοντα γεγονότα.
Έχουμε ξεφύγει τελείως, μου φαίνεται (και δεν εννοώ από το τόπικ)
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Apr 17, 2008 7:19 pm

Για να ηρεμήσουμε λιγάκι όλοι.
Μην εκσφενδονίζουμε χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα αλλά ας κάνουμε μια παραγωγική συζήτηση που αν την διαβάσει κάποιος πιο υπεύθυνος μπορεί να βγάλει συμπεράσματα και να ενεργήσει προς το συμφέρον του Πανεπιστημίου και των φοιτητών του!
Ultimate το πιο πάνω ποστ σου ομολογώ πως αντιβαίνει λιγάκι στους κανονισμούς γι'αυτό σε επαναφέρω στην τάξη (αν και δεν ξέρω αν είμαι σε θέση πλέον :-D ). Οφείλουμε όλοι πρώτα να κάνουμε self-moderation και μετά moderation στους άλλους! Και αυτό σας το λέει ένα "Βενουσοπατέρας"!!!! :smt006 :smt005
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
mei
byte level
byte level

Post by mei » Thu Apr 17, 2008 7:47 pm

CKFoxB wrote:Εσεις που τα γραφεται εσεις τους ψηφιζεται! Εσεις που τους κρινετε, δεν κανετε τπτ για το πανεπιστημιο! Κοιτατε τις σπουδουλες σας και φευγετε. Αυτοι ειναι αισχροι αλλα και εσεις δεν κανετε τπτ. Δεν ξερω με ποιον, η τυχον με καποια καινουρια παραταξη-σχημα, αλλα ασχοληθειτε. Και επισης μην τα βαζετε ολα σε ενα σακουλι. ΚΑΙ ακομα ενας φιλος εδω ειπε πως παρακολουθει οτι καποιοι απο παραταξεις μπαινουν τακτικα αλλα δεν μιλανε. Καλα θα κανει να κατσει στα αυγα του και να μην "τσεκαρει" τι κανει ο καθενας εδω.
Δεν εχεις καταλαβει καλα.Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν εντασσομαστε καπου γιατι αυτο ειναι επιλογη του καθενος.Πιο συγκεκριμενα,εγω ειμαι εναντια στην ενταξη σε παραταξεις στο πανεπιστημιο επομενως το να λες οτι καντε μια παραταξη(ενταχθειτε δλδ) και διωξτε τους ενταγμενους ή παραμεριστε τους ειναι ατοπο.
Το πανεπιστημιο ειναι χωρος διακινησης ελευθερων ιδεων οπως ξερουμε και οπως εχω πει και παλαιοτερα,χρωματισμενες και κατευθυνομενες παραταξεις ειναι εξορισμου αντιθετες με το χωρο.
Σιγα μην κανουμε και σταυροφορια για τα αυτονοητα...
Ο βασικος λογος που εκανα το ποστ ειναι για να σε ενημερωσω πως στο 2ο πληθυντικο προσωπο δεν βαζουμε αι στο τελος αλλα ε.
Επομενως γραφετε και ψηφιζετε ειναι το σωστο :cool:.
Image
"Bound with all the weight of all the words he tried to say,
chained to all the places that he never wished to stay."
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Thu Apr 17, 2008 11:36 pm

απαντω σε ολους με οποια σειρα μου ερχεται! Καταρχην ευχαριστώ για την διορθωση των ορθογραφικών λαθών, παρακαλώ να γίνει και σε αυτό το post! Παρακάτω, ντρεπομαι πραγματικα για τα συμβαντα και εννοειται πως ουτε ημουν παρον ουτε θα εκανα τον μ@@κα αν ημουν παρον. Για τον φιλο που "τσεκαρει" που οπως ειπε εχει ενα επίπεδο νοημοσυνης αν θελει να μου πει εκτος venus τι να παω να κανω μπορει να το κανει ευχαριστως. (δεν σας ενόχλησε καθόλου η "απειλη" του (εκτός του P3)/αλλα τι λεω τωρα, το venus γμ@@ει οι παρατάξεις είναι αισχρές). Θα ήθελα επίσης να μάθω ποιους βασικους κανονες συμπεριφορας αγνόησα. Και ακόμη να του πω πως ο σεβασμός κερδίζεται. Το λοιπόν, το μόνο που εννοούσα ήταν οτι μου φάνηκε άσχημο να αναφέρεται κάποιος εδώ για το ποιος μπαίνει η βγαίνει και για το αν μιλάει η όχι. Όσο για τον αν με έβαλε κάποιος να πω οτι είπα, δεν σας κατηγορώ, δεν μπορείτε να το ξέρερε, αλλά κάνετε λάθος. Επίσης προτείνω του χρόνου στην καταμέτρηση να βρεθούμε μία μεγάλη ομάδα εκει (και ίσως αρκετοί από τις παρατάξεις σταθούν μαζί μας) για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα του κτηρίου.

Νίκος 3ο έτος πληροφορική
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
SpUga5
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by SpUga5 » Fri Apr 18, 2008 12:45 am

CKFoxB, αν κατάλαβα καλά οι περισσότεροι πειράχτηκαν με το
"ΚΑΙ ακομα ενας φιλος εδω ειπε πως παρακολουθει οτι καποιοι απο παραταξεις μπαινουν τακτικα αλλα δεν μιλανε. Καλα θα κανει να κατσει στα αυγα του και να μην "τσεκαρει" τι κανει ο καθενας εδω." το οποίο μπορεί ο καθένας να το εκλάβει σαν προσωπική απειλή και να σε θεωρήσει βαλτό από τρίτους (Δεν λέω ότι αυτό πιστεύω, λέω τι εντύπωση μπορεί να δώσει, πιστεύω αυτά που λες, δεν έχω κάποιο λόγο να πράξω το αντίθετο...)

Είναι δικαίωμα του οποιοδήποτε user να ελέγχει ότι θέλει και να κάνει ότι θέλει αρκεί αυτό να μην έρχεται σε σύγκρουση με τους κανόνες του forum. To "Καλα θα κανει να κατσει στα αυγα του" δεν το θεωρώ σωστό καθώς όπως είπα και πιο πρίν ακούγεται σαν απειλή και πιστέυω πρέπει να ζητήσεις συγνώμη από τον αεκτζή...

Το ίδιο συμβαίνει και αντίστροφα, η απάντηση του αεκτζή (το γράφω και τρέμουν τα χέρια μου καθότι βάζελος :smt016 ) δεν ήταν η πρέπουσα.
Οπόταν ας πέσουν οι συγνώμες και ας επικεντρωθούμε στο θέμα μας το οποίο είναι οι βανδαλισμοί σε αμφιθέατρα απο πρόβ.. με συγχωρείτε οπαδούς παρατάξεων

Φιλικά πάντα
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Apr 18, 2008 1:01 am

Λοιπόν, για να βαλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους για να μην ξεφευγουμε:
1)
CKFoxB wrote:Για τον φιλο που "τσεκαρει" που οπως ειπε εχει ενα επίπεδο νοημοσυνης αν θελει να μου πει εκτος venus τι να παω να κανω μπορει να το κανει ευχαριστως. (δεν σας ενόχλησε καθόλου η "απειλη" του (εκτός του P3)/αλλα τι λεω τωρα, το venus γμ@@ει οι παρατάξεις είναι αισχρές).
Αρχικά έχει απόσταση το να απειλήσεις(με άλλα λόγια να μην βρίσεις εδώ μέσα ενώ όλοι καταλαβαίνουν τι εννοείς) και έχει απόσταση το να κάνεις καρφιά το Α(αυτό για την συγκριση Venus-παρατάξεων, που δεν έχουν κατα βάση σχεδόν τίποτα κοινό εκτός από το τμήμα). Τώρα για το ότι δεν ενόχλησε(δηλαδή δεν έγινε παρατήρηση) αν τσεκάρεις, την δική σου παρατήρηση την "έφαγες" με 1+ μέρα διαφορά, οπότε μάλλον αν περίμενες θα ερχόταν και εδώ από κάποιον admin/mod/webmaster...

2)
CKFoxB wrote:Θα ήθελα επίσης να μάθω ποιους βασικους κανονες συμπεριφορας αγνόησα
Το να λες σε κάποιον σε επιτακτικό τόνο "κάτσε στα αυγά σου" δεν είναι και το πλέον ευγενικό... Βέβαια και η απάντηση του ultimate_aektzis δεν ήταν ευγενική, αλλά "ενός κακού μύρια έπωνται"(η ορθογραφία παίζει να αυτοκτονήσει μετά από αυτό :-p )...
3)
CKFoxB wrote:Και ακόμη να του πω πως ο σεβασμός κερδίζεται.
Ευτυχώς ή δυστυχώς, αυτό ειναι στην πραγματική ζωή... Στην on-line ξεκινάς με σεβασμό προς όλους και αν αργότερα χάσεις τον σεβασμό σου ως προς κάποιον, απλά δεν διαβάζεις τα ποστ του ή τον αγνοείς ή απλά φέρνεις αντεπιχειρήματα, χωρίς να προσβάλεις ή να μειώνεις ή να προκαλείς(αυτό είναι περισσότερο φιλοσοφική προέκταση, δεν αναφέρεται απόλυτα στο περιστατικό :-p )
4)
CKFoxB wrote:Το λοιπόν, το μόνο που εννοούσα ήταν οτι μου φάνηκε άσχημο να αναφέρεται κάποιος εδώ για το ποιος μπαίνει η βγαίνει και για το αν μιλάει η όχι.
Δικαίωμα σου, απλά είναι αυτό που ειπώθηκε, ότι κάθε feature ειναι για να χρησιμοποιείται... Και έχω την αίσθηση ότι αν έλεγες αυτό(με αυτό τον τρόπο) στο πρώτο ποστ θα γλυτώναμε όλοι αρκετό typing από τα παραπάνω :-D
5)
CKFoxB wrote:Επίσης προτείνω του χρόνου στην καταμέτρηση να βρεθούμε μία μεγάλη ομάδα εκει (και ίσως αρκετοί από τις παρατάξεις σταθούν μαζί μας) για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα του κτηρίου.
Αυτό ήταν με διαφορά το καλύτερο σημείο του ποστ σου(δεν το λέω ειρωνικά)!!!! Σαν ιδέα είναι καλή, απλά έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να ειναι πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ομάδα για να συγκρατήσει τους πανηγυρισμούς... Πάντως, δεν χάνουμε τίποτα να την συζητήσουμε...
6) Καιρός να επιστρέψουμε on-topic όλοι μας, δεν νομίζετε(μπας και δεν κλειδωθεί το θέμα);
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Vag_plir
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vag_plir » Fri Apr 18, 2008 1:29 am

Ύστερα απο πρόταση της ΠΑΣΠ στην Σύγκλητο, τα έδρανα που έσπασαν στον χώρο που βρισκόταν η παράταξη κατά την διάρκεια της καταμέτρησης θα αντικασταθούν με έξοδά της. Βέβαια πάγιο αίτημα της παράταξης είναι η ριζική ανανέωση των εδράνων των αμφιθεάτρων τα οποία ούτως η άλλως είναι παλιά και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ...προσπάθεια για να σπάσουν.

ΥΓ ναι είμαι ΠΑΣΠ αλλά γράφω εδώ μέσα πριν μπω στην παράταξη και θα γράφω για όσο και όποτε θέλω...
ΥΓ2 o CKFOxB είναι φίλοσ αλλά από άλλη παράταξη....
crash_override
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by crash_override » Fri Apr 18, 2008 8:55 am

Vag_plir wrote:θα αντικασταθούν με έξοδά της
Ελπίζω να εννοείς με έξοδα της παράταξης σου...
What to say man...what to say....
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Fri Apr 18, 2008 9:23 am

Καλά νέα!
Ίσως η συζήτηση να βοήθησε τελικά!
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Fri Apr 18, 2008 10:48 am

Εγώ τουλάχιστον δεν υπονόησσα τίποτα και ότι είχα να πώ το είπα. Συνεχίζω και πιστέυω ότι δεν ήταν σωστό να αναφέρεται τι κάνει ο οποιοσδήποτε εδώ, αλλά αν πιστεύεις πως σε πρόσβαλλα ζητάω συγνώμη ultimate_aektzi
Sreak
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: PhD

Post by Sreak » Fri Apr 18, 2008 12:09 pm

crash_override wrote:
Vag_plir wrote:θα αντικασταθούν με έξοδά της
Ελπίζω να εννοείς με έξοδα της παράταξης σου...
To της αναφέρεται στην ΠΑΣΠ και όχι στην σύγκλητο.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Fri Apr 18, 2008 2:27 pm

Απο mail που έλαβα στον @aueb λογαρισμό μου:
Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Χθες Πέμπτη 17 Απριλίου 2008 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της
Συγκλήτου του Πανεπιστημίου με θέμα «Συζήτηση για τα πρόσφατα θλιβερά
γεγονότα στους χώρους του Πανεπιστημίου και εξεύρεση τρόπων προστασίας του
Πανεπιστημίου».

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η λήψη αποφάσεων, με την ευρύτερη δυνατή
συναίνεση μεταξύ των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, που θα
εφαρμοσθούν άμεσα και θα διασφαλίζουν: α) την προστασία της περιουσίας του
Πανεπιστημίου, β) την ελευθερία στην έκφραση της γνώμης του από οποιοδήποτε
μέλος της κοινότητας και γ) την ομαλή λειτουργία των συλλογικών οργάνων του
Πανεπιστημίου στην απρόσκοπτη διεξαγωγή του έργου τους.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε η κατάσταση που προέκυψε μετά τα τελευταία σοβαρά
επεισόδια παραβίασης και βανδαλισμού γραφείων καθηγητών και γραμματειών
καθώς επίσης και πρόσφατα επεισόδια παρεμπόδισης της λειτουργίας Γενικών
Συνελεύσεων Τμημάτων από φοιτητές.

Μετά από συζήτηση μεταξύ των μελών της Συγκλήτου, ελήφθησαν οι παρακάτω
αποφάσεις, οι περισσότερες ομόφωνα.

Α) Σχετικά με την προστασία των χώρων και της περιουσίας του Πανεπιστημίου:
1. Σταματά μέχρι νεωτέρας η πραγματοποίηση πάρτυ από τις φοιτητικές
παρατάξεις στους χώρους του Πανεπιστημίου.
2. Οι φοιτητικές παρατάξεις συμφωνούν να αποσυρθούν όλα τα ταμπλώ, τα
οποία παρεμποδίζουν την ομαλή διέλευση στους χώρους του Πανεπιστημίου και
αποτελούν κίνδυνο στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
3. Οι φοιτητικές παρατάξεις του Πανεπιστημίου δεσμεύονται να κολλούν
τις αφίσες τους σε συγκεκριμένους χώρους Πανεπιστημίου. Για τον σκοπό αυτό η
Σύγκλητος όρισε επιτροπή η οποία, σε συνεργασία με τις φοιτητικές
παρατάξεις, αναλαμβάνει να μελετήσει και προτείνει μια λελογισμένη κατανομή
χώρων όπου θα μπορεί κάθε παράταξη να εκφράζει τις ιδέες της.
4. Το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν στα αμφιθέατρα από τους
φοιτητές κατά την ημέρα των εκλογών θα πληρωθούν από τον Σύλλογο Φοιτητών
του ΟΠΑ με παρακράτηση του αντίστοιχου ποσού της επιδότησης που δίνεται στο
Σύλλογο. Επιπλέον, όταν γίνονται φθορές στους χώρους του Πανεπιστημίου κατά
τη διάρκεια εκδήλωσης που έχει οργανώσει είτε ο Σύλλογος Φοιτητών είτε
κάποια παράταξη, το κόστος της αποκατάστασης θα αναλαμβάνει ο Σύλλογος ή η
παράταξη που ανέλαβε την ευθύνη της οργάνωσης.

Β) Σχετικά με την απρόσκοπτη λειτουργία των οργάνων του Πανεπιστημίου:
5. Η Σύγκλητος καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας προς οποιοδήποτε
μέλος της πανεπιστημιακής κοινότητας απ'όπουδήποτε κι αν προέρχεται αυτή. Οι
φοιτητικές παρατάξεις δεσμεύτηκαν ότι δεν θα παρεμποδίσουν για οποιονδήποτε
λόγο την ομαλή λειτουργία των συλλογικών οργάνων του Πανεπιστημίου, τα οποία
λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος.
Στην περίπτωση παραβίασης της απόφασης αυτής θα συγκληθεί άμεσα Έκτακτη
Σύγκλητος που θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της Συγκλήτου για τη συμβολή τους στην
επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν πρόσφατα και θέλω να πιστεύω ότι όλοι
θα τηρήσουμε τις αποφάσεις στις οποίες δεσμευθήκαμε με στόχο να πετύχουμε
ένα πιο ανθρώπινο και πιο δημιουργικό Πανεπιστήμιο.

Ο Πρύτανης
Γρηγόριος Π. Πραστάκος
Χμμμ, αυτό -> "Το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν στα αμφιθέατρα από τους φοιτητές κατά την ημέρα των εκλογών θα πληρωθούν από τον Σύλλογο Φοιτητών του ΟΠΑ με παρακράτηση του αντίστοιχου ποσού της επιδότησης που δίνεται στο Σύλλογο." με μπερδεύει λιγάκι. Τελικά θα πληρώσουν οι παρατάξεις ή ο Σύλλογος των φοιτητών για τις ζημιές? Ή είναι το ίδιο και δεν το έχω καταλάβει τόσο καιρό?

Όσον αφορά όλες τις άλλες αποφάσεις, με βρίσκουν 1000% σύμφωνο. Έχει παραγίνει το κακό με τις αφίσες που εχουν καταντήσει να είναι ταπετσαρία σε όλους τους τοίχους. Αλήθεια από το ταβάνι πως στο καλό τις κρεμάνε? Παντα το είχα απορία. Το κάνουν οι ίδιοι ή κανουν outsource σε κασκαντέρ????
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Fri Apr 18, 2008 2:40 pm

Α) Σχετικά με την προστασία των χώρων και της περιουσίας του Πανεπιστημίου:
1. Σταματά μέχρι νεωτέρας η πραγματοποίηση πάρτυ από τις φοιτητικές
παρατάξεις στους χώρους του Πανεπιστημίου.
2. Οι φοιτητικές παρατάξεις συμφωνούν να αποσυρθούν όλα τα ταμπλώ, τα
οποία παρεμποδίζουν την ομαλή διέλευση στους χώρους του Πανεπιστημίου και
αποτελούν κίνδυνο στην περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
3. Οι φοιτητικές παρατάξεις του Πανεπιστημίου δεσμεύονται να κολλούν
τις αφίσες τους σε συγκεκριμένους χώρους Πανεπιστημίου. Για τον σκοπό αυτό η
Σύγκλητος όρισε επιτροπή η οποία, σε συνεργασία με τις φοιτητικές
παρατάξεις, αναλαμβάνει να μελετήσει και προτείνει μια λελογισμένη κατανομή
χώρων όπου θα μπορεί κάθε παράταξη να εκφράζει τις ιδέες της.
Αν και δεν πιστευω ότι θα γίνουν, είναι τουλάχιστον μια αρχή...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”