Απομάκρυνση ταμπλό ανακοινώσεων
- Fairy
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: Απομάκρυνση ταμπλό ανακοινώσεων
Στη Γενική Συνέλευση ποιο θέμα αναμένεται να συζητηθεί και / ή μπει σε ψηφοφορία;
"Αν αυτό που έκανες χτες σου φαίνεται ακόμα μεγάλο, δεν έχεις κάνει αρκετά σήμερα."
P3 wrote:Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι "ξύπνιοι" και οδηγούν τους κοιμισμένους στην πρόοδο! Ευτυχώς γιατι αλλιώς ακόμα με "Ούγκα πούγκα" θα μιλάγαμε!!!!!!!!CKFoxB wrote:
Μεσα στο πανεπιστημιο αυτο γινεται με αμεσο τροπο μεσω των παραταξεων αλλα και εμμεσο π.χ. το venus (που κοιμαται για τα καλα σχεδον στην πλειοψηφια του). Σε καποιους δεν αρεσει.
Ευτυχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως!
ναι φιλε μου ευτυχως. αν και δεν μιλησε κανεις για προοδο. μακαρι τελικα να ειναι και ετσι. ελπιζω μονο να μην θεωρεις τον εαυτο σου κοιμισμενο. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ, ΜΠΡΑΒΟ!
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
-
- Gbyte level
Το θέμα είναι ο νέος νόμος πλαίσιο και η εφαρμογή διατάξεών του μεμονωμένα στα πανεπιστήμια... Είναι ξεκάθαρο, ότι η κυβέρνηση έχει σκοπό να τον εφαρμόσει, ξεχνώντας ίσως τις περσινές κινητοποιήσεις και την αντίδραση της ακαδημαϊκής κοινότητας. Η κυβέρνηση έχει επιδείξει το αληθινό της προσώπο, της βίας, του χλευασμού των κινητοποιήσεων των εργαζομένων και των αντιδράσεων των πολιτών για την πολιτική της σε όλα τα επίπεδα. Όσοι, ενδιαφερόμενοι, για τα πραγματικά προβλήματα του πανεπιστημίου και όχι μόνο, παρακαλούνται να υπενθυμίσουν την περσινή κινηματική στάση τους, με μορφή αγώνα πλέον, αφού η γενικευμένη λήθη μας πνίγει απότομα!Fairy wrote:Στη Γενική Συνέλευση ποιο θέμα αναμένεται να συζητηθεί και / ή μπει σε ψηφοφορία;
- P3
- Venus Project Founder
Ευχαριστώ φίλε μου για τα εύσημα, αλλά δυστυχώς δεν δέχομαι από κανέναν να αποκαλεί κοιμισμένο, στην πλειοψηφία του, ένα μέσο που αυτός ο ίδιος χρησιμοποιεί. Αν για σένα αυτή η κοινότητα είναι κοιμισμένη τότε μάλλον μόνο να ειρωνευτώ μπορώ!CKFoxB wrote:P3 wrote:Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι "ξύπνιοι" και οδηγούν τους κοιμισμένους στην πρόοδο! Ευτυχώς γιατι αλλιώς ακόμα με "Ούγκα πούγκα" θα μιλάγαμε!!!!!!!!CKFoxB wrote:
Μεσα στο πανεπιστημιο αυτο γινεται με αμεσο τροπο μεσω των παραταξεων αλλα και εμμεσο π.χ. το venus (που κοιμαται για τα καλα σχεδον στην πλειοψηφια του). Σε καποιους δεν αρεσει.
Ευτυχώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως!
ναι φιλε μου ευτυχως. αν και δεν μιλησε κανεις για προοδο. μακαρι τελικα να ειναι και ετσι. ελπιζω μονο να μην θεωρεις τον εαυτο σου κοιμισμενο. ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ, ΜΠΡΑΒΟ!
ΑΒΕ!!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Και η πλειοψηφία της κοινωνίας κοιμισμένη είναι αλλά και εμείς σε αυτή ζούμε. Άσε τον άνθρωπο να εκφράσει την άποψη του και μην αρπάζεσαι απ'το κάθετί που λέει κανείς.P3 wrote: δυστυχώς δεν δέχομαι από κανέναν να αποκαλεί κοιμισμένο, στην πλειοψηφία του, ένα μέσο που αυτός ο ίδιος χρησιμοποιεί.
- PASCAL
- Wow! Terabyte level
Δεν αρέσε πιστεύω σε κανένα αυτή η υπερβολική κατάσταση με τα ταμπλό και τις αφίσες αλλά νομίζω πως αν ο κύριος Πραστάκος νοιαζόταν πραγματικά για το πανεπιστήμιο θα έδινε πρώτα λεφτά για να φτίαξει το προαύλιο, τις σκάλες, τις τουαλέτες και τα αμφιθέατρα παρά να απομακρύνει τα ταμπλό. Η όλη ενέργεια θυμίζει περισσότερο επίδειξη τσαμπουκά παρά κάποια αφετηρία για βελτίωση του ΟΠΑ. Ίσως από την άλλη να νοιάζεται να μείνει και το όνομά του στην ιστορία του ΟΠΑ ως "ο πρύτανης που τόλμησε να τα βάλει με τις παρατάξεις". Ίσως... Τέλος πάντων, την Τετάρτη ας ελπίσουμε πώς θα γίνει Γενική Συνέλευση χωρίς να τη σαμποτάρουν πάλι οι μεγάλες παρατάξεις. Η καταδική του πρύτανη πρέπει να είναι παμφοιτητική και ενωμένη.
-
- Mbyte level
Αυτήν την "παμφοιτητική" κατακραυγή απέναντι στις κινήσεις του Πρύτανη δεν καταλαβαίνω που την έχετε δει, αλλά τέλως πάντων...Εμένα τα ματάκια μου άλλα βλέπουνε, και τα αυτάκια μου άλλα ακούνε μέσα στις αίθουσες, τόσο από καθηγητές, όσο και από φοιτητές...Φασιστο-αυτάκια και φασιστο-ματάκια θα μου πεις...
"Liberal" isn't a dirty word Blackadder!
"παραμιλας"...P3 wrote:Ευχαριστώ φίλε μου για τα εύσημα, αλλά δυστυχώς δεν δέχομαι από κανέναν να αποκαλεί κοιμισμένο, στην πλειοψηφία του, ένα μέσο που αυτός ο ίδιος χρησιμοποιεί. Αν για σένα αυτή η κοινότητα είναι κοιμισμένη τότε μάλλον μόνο να ειρωνευτώ μπορώ!
ΑΒΕ!!!!
StormRider χιλια μπραβο! Είσαι μια απο τις εξαιρεσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα εδω μεσα. Μπραβο!
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
- cyberpython
- Mbyte level
Εγώ θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους αναφέρθηκαν σε συναδέλφους μας (αλλά και δικούς τους) με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς. Συγχαρητήρια σε όλους, πραγματικά η αίσθηση της έννοιας του διαλόγου που σας διακατέχει είναι αποστομωτική .
Και τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προσπάθειά σας να μετατρέψετε ένα thread που θα μπορούσε να αποφέρει κάτι καλό για τη σχολή μας σε χώρο προσωπικών αντιπαραθέσεων και να μας αποπροσανατολίσετε από το θέμα.
Υποσημείωση: Μπορεί κάποιοι να εκφράστηκαν με ειρωνικό τρόπο (που κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ πιο ήπιος από ότι θα έπρεπε), αλλά πέρα από την ειρωνία έκαναν και κάτι ουσιαστικό κατά την περίοδο που ήταν φοιτητές του τμήματος (π.χ. δημιούργησαν αυτή την online κοινότητα στην οποία εμείς είμαστε μέλη). Οπότε, καλό θα ήταν να δείχνουμε και λίγο σεβασμό προς αυτούς....
Και τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την προσπάθειά σας να μετατρέψετε ένα thread που θα μπορούσε να αποφέρει κάτι καλό για τη σχολή μας σε χώρο προσωπικών αντιπαραθέσεων και να μας αποπροσανατολίσετε από το θέμα.
Υποσημείωση: Μπορεί κάποιοι να εκφράστηκαν με ειρωνικό τρόπο (που κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ πιο ήπιος από ότι θα έπρεπε), αλλά πέρα από την ειρωνία έκαναν και κάτι ουσιαστικό κατά την περίοδο που ήταν φοιτητές του τμήματος (π.χ. δημιούργησαν αυτή την online κοινότητα στην οποία εμείς είμαστε μέλη). Οπότε, καλό θα ήταν να δείχνουμε και λίγο σεβασμό προς αυτούς....
Όταν όλα θα είναι σκατ*, όταν το πανεπιστήμιο θα ελέγχεται από τις επιχειρήσεις, όταν η γνώση μας θα μετριέται μόνο σε ευρώ, όταν θα σπουδάζουν αυτοί που έχουν τα φράγκα, όταν ο κάθε πρύτανης θα κάνει ότι γουστάρει και οι υπόλοποι τη πάπια, όταν δεν θα υπάρχει κανείς εκεί έξω να φωνάξει για τα δίκια του, όταν κάθε μορφή ελευθερίας θα είναι το δικαίωμά μας να μην μιλάμε, όταν αυτό το "όταν" δεν θα είναι ένα φάντασμα που πιστεύετε ότι βλέπω, τότε πάλι καλά θα υπάρχει το venus, να συνδεόμαστε, να νιώθουμε πως όλα είναι καλά, οι καλοί Moderators να μας λένε να μην βρίζουμε, να μας λένε πως το πανεπιστήμιο είναι τόσο ωραίο χωρίς παρατάξεις, χωρίς αμφισβητήσεις, χωρίς φοιτητές που οραματίζονται έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν, που βρίζατε ακόμα και "εσείς" όταν ακόμη δεν είχατε μάθει να δένετε την γραβάτα.
Δεν αμφισβητώ την σημαντικότητα του venus, ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου άρεσαν στην σχολή μας, και συνεχίζει να με ενδιαφέρει, ΑΛΛΑ θεωρώ ότι δεν θα είχα την συνείδηση μου καθαρή αν απλά έφτιαχνα ένα venus και έμπαινα κάθε μέρα 1000 φορές να το διορθώνω. (ΔΕΝ λέω ότι κάποιος που το κάνει αυτό, κάνει ΜΟΝΟ αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω εξάλλου, απλά το υποψιάζομαι) Είναι αξιέπαινα τα παιδιά που το κάνουν, αλλα το πανεπιστήμιο, η κοινωνία, ο κόσμος δεν αλλάζουν με κλικ και κουμπιά.
Κουράστηκα εδώ μέσα να ακούω για σεβασμό και σεβασμό. Αν δεν σας σεβόμουν κύριοι δεν θα έγραφα σε αυτόν τον χώρο. Σας σέβομαι απόλυτα όσο και αν έχω ξεκάθαρη αντίθεση με αυτά που λέτε. Σας σέβομαι, και ότι και αν λέω, όσο καυστικό και αν είναι, όσο επιθετικο, όσο προκλητικό η ότι άλλο νιώθετε πως είναι, το λέω επειδή έχω την ελπίδα ότι θα έρθουν μέρες που θα είμαστε όλοι στην ίδια όχθη.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα (και δεν είναι η πρώτη φορά) να ζητήσω συγνώμη από οποιονδήποτε πρόσβαλα.
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ POSTS, ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕ. Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΘΕΜΑΤΙΚΑ" ΟΡΙΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ.
Δεν αμφισβητώ την σημαντικότητα του venus, ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου άρεσαν στην σχολή μας, και συνεχίζει να με ενδιαφέρει, ΑΛΛΑ θεωρώ ότι δεν θα είχα την συνείδηση μου καθαρή αν απλά έφτιαχνα ένα venus και έμπαινα κάθε μέρα 1000 φορές να το διορθώνω. (ΔΕΝ λέω ότι κάποιος που το κάνει αυτό, κάνει ΜΟΝΟ αυτό, δεν μπορώ να το ξέρω εξάλλου, απλά το υποψιάζομαι) Είναι αξιέπαινα τα παιδιά που το κάνουν, αλλα το πανεπιστήμιο, η κοινωνία, ο κόσμος δεν αλλάζουν με κλικ και κουμπιά.
Κουράστηκα εδώ μέσα να ακούω για σεβασμό και σεβασμό. Αν δεν σας σεβόμουν κύριοι δεν θα έγραφα σε αυτόν τον χώρο. Σας σέβομαι απόλυτα όσο και αν έχω ξεκάθαρη αντίθεση με αυτά που λέτε. Σας σέβομαι, και ότι και αν λέω, όσο καυστικό και αν είναι, όσο επιθετικο, όσο προκλητικό η ότι άλλο νιώθετε πως είναι, το λέω επειδή έχω την ελπίδα ότι θα έρθουν μέρες που θα είμαστε όλοι στην ίδια όχθη.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα (και δεν είναι η πρώτη φορά) να ζητήσω συγνώμη από οποιονδήποτε πρόσβαλα.
ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ POSTS, ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕ. Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΘΕΜΑΤΙΚΑ" ΟΡΙΑ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ.
- P3
- Venus Project Founder
Αλήθεια?CKFoxB wrote:
"παραμιλας"...
Μιλάς για σεβασμό και πόσο πολύ σε διέπει, αλλά τα ωραία τα λογάκια σου τα ξεστομίζεις! Με έπεισες όμως με τη συγγνώμη σου... Ας πάω να ρίξω κανένα υπνάκο εγώ, λοιπόν, ήσυχος αφού υπάρχουν κάποιοι άλλοι που με σέβονται και "επαναστατούν" για πάρτι μου! Ουφ... κι έλεγα που να τρέχω πάλι ...
-
- Gbyte level
Στα 6 χρόνια που ήμουν στη σχολή (για να μην πω 7) ξέρεις πόσες φορές έφτιαξαν όλα αυτά που λες? Και αν δεν το φαντάζεσαι ήδη κάθε φορά σε χρόνο dt καταστρέφονταν από τις διάφορες παρατάξεις (και ναι στα τόσα χρόνια όλες οι παρατάξεις έχουν καταστρέψει και κάτι).PASCAL wrote:Δεν αρέσε πιστεύω σε κανένα αυτή η υπερβολική κατάσταση με τα ταμπλό και τις αφίσες αλλά νομίζω πως αν ο κύριος Πραστάκος νοιαζόταν πραγματικά για το πανεπιστήμιο θα έδινε πρώτα λεφτά για να φτίαξει το προαύλιο, τις σκάλες, τις τουαλέτες και τα αμφιθέατρα παρά να απομακρύνει τα ταμπλό.
γιατί καταδίκη? 2 βδομάδες τώρα που μπαίνω στη σχολή νιώθω ότι η ποιότητα της καθημερινότητάς μου έχει αυξηθεί. επιτέλους οι είσοδοι δε μοιάζουν με λαβύρινθο. Οι αφίσες δε χρειάζεται να είναι παντού "πεταμένες" (σα σε στάβλο). Η ελευθερία της έκφρασης δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ουρλιάζω τις απόψεις μου στα αυτιά του κόσμου (γιατί αυτό συνέβαινε με τις τόσες αφίσες).PASCAL wrote:Η όλη ενέργεια θυμίζει περισσότερο επίδειξη τσαμπουκά παρά κάποια αφετηρία για βελτίωση του ΟΠΑ. Ίσως από την άλλη να νοιάζεται να μείνει και το όνομά του στην ιστορία του ΟΠΑ ως "ο πρύτανης που τόλμησε να τα βάλει με τις παρατάξεις". Ίσως... Τέλος πάντων, την Τετάρτη ας ελπίσουμε πώς θα γίνει Γενική Συνέλευση χωρίς να τη σαμποτάρουν πάλι οι μεγάλες παρατάξεις. Η καταδική του πρύτανη πρέπει να είναι παμφοιτητική και ενωμένη.
P.S. από όσο έμαθα, τα "παραβάν" των κομμάτων θα επιστραφούν σε αυτά (ήταν μέρος του αρχικού σχεδιασμού κι όχι μετά από πίεση-τσαμπουγκά των κομμάτων). άρα τα επιχειρήματα για κλοπή είναι αβάσιμα.
- rapadder
- Gbyte level
Για να κάνω την Κασσάνδρα θα ρωτήσω το παρακάτω: Πόσο πιθανό είναι να γίνει η σημερινή Γ.Σ. χωρίς την συμμετοχή των δύο μεγάλων παρατάξεων, να συμμετάσχουν δηλαδή σε αυτή μόνο οι αριστερές παρατάξεις και να παρθεί μια "αγωνιστική" απόφαση; Ή να συμμετάσχει μόνο μια από τις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις, να κατεβάσουν κοινό πλαίσιο οι αριστερές παρατάξεις και να παρθεί τελικά η αγωνιστική απόφαση*;
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ενώ υπάρχει ένα μεγαλό ποσοστό φοιτητών που συμφωνεί με την απομάκρυνση των ταμπλό (για να μην πώ η πλειοψηφία), αυτό παραμένει βουβό. Δεν ξέρω αν ο καλύτερος τρόπος για να βγεί πρός τα έξω είναι η συλλογή υπογραφών ή κάτι άλλο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει (επιτέλους) να εκφραστεί.
* Π.χ. με αφορμή τα ταμπλό και την εφαρμογή του νέου νόμου πλαισίου (κατάθεση προγραμματισμού από το Πανεπιστήμιο, εκλογές Πρύτανη κλπ).
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ενώ υπάρχει ένα μεγαλό ποσοστό φοιτητών που συμφωνεί με την απομάκρυνση των ταμπλό (για να μην πώ η πλειοψηφία), αυτό παραμένει βουβό. Δεν ξέρω αν ο καλύτερος τρόπος για να βγεί πρός τα έξω είναι η συλλογή υπογραφών ή κάτι άλλο, αλλά πιστεύω ότι πρέπει (επιτέλους) να εκφραστεί.
* Π.χ. με αφορμή τα ταμπλό και την εφαρμογή του νέου νόμου πλαισίου (κατάθεση προγραμματισμού από το Πανεπιστήμιο, εκλογές Πρύτανη κλπ).
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
- Silver
- Kilobyte level
Πάντως στη ΓΣ που γίνεται τώρα, λίγο που έκατσα δεν άκουσα να θέτουν το θέμα με τα ταμπλό "επί τάπητος".
Και οι παρατάξεις της ΔΑΠ,ΠΑΣΠ και ΠΚΣ από ότι μου είπαν δεν συμμετέχουν.
Επίσης τα περισσότερα αν όχι όλα τα μαθήματα γίνονται κανονικά.
Και οι παρατάξεις της ΔΑΠ,ΠΑΣΠ και ΠΚΣ από ότι μου είπαν δεν συμμετέχουν.
Επίσης τα περισσότερα αν όχι όλα τα μαθήματα γίνονται κανονικά.
Αυτή η γραβάτα είναι τοοοσο σφικτή που κοντεύεις να σκάσεις...P3 wrote:Αλήθεια?CKFoxB wrote:
"παραμιλας"...
Μιλάς για σεβασμό και πόσο πολύ σε διέπει, αλλά τα ωραία τα λογάκια σου τα ξεστομίζεις! Με έπεισες όμως με τη συγγνώμη σου... Ας πάω να ρίξω κανένα υπνάκο εγώ, λοιπόν, ήσυχος αφού υπάρχουν κάποιοι άλλοι που με σέβονται και "επαναστατούν" για πάρτι μου! Ουφ... κι έλεγα που να τρέχω πάλι ...
- P3
- Venus Project Founder
Σεβόμενος τον πρότερο έντιμο βίο μου ως συντονιστής, θα απαντήσω με τρόπο που δεν αντιβαίνει στους κανόνες.
Με κατάλαβες ρε μπαγασάκο...η αλήθεια είναι ότι τη γραβάτα μου την έχω αρκετά σφιχτή και με διπλό κόμπο παρακαλώ... τώρα σε τι σε βοηθάει εσένα αυτό δεν ξέρω?
ΥΓ. Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω σε τι σε βοηθάει το να νομίζεις ότι μου τι λες. Κάνε εσύ το χρέος σου στην ανθρωπότητα και άσε με εμένα και όποιον άλλο θεωρείς κοιμισμένο ή σκυλάκι ή whatever ... στη μειζέρια μου!
Με κατάλαβες ρε μπαγασάκο...η αλήθεια είναι ότι τη γραβάτα μου την έχω αρκετά σφιχτή και με διπλό κόμπο παρακαλώ... τώρα σε τι σε βοηθάει εσένα αυτό δεν ξέρω?
ΥΓ. Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω σε τι σε βοηθάει το να νομίζεις ότι μου τι λες. Κάνε εσύ το χρέος σου στην ανθρωπότητα και άσε με εμένα και όποιον άλλο θεωρείς κοιμισμένο ή σκυλάκι ή whatever ... στη μειζέρια μου!
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Πραγματικά αυτό το topic είναι εντελώς σουρεάλ...Καλά νομίζεις ότι αυτά που λές τα διαβάζει η ενδιαφέρεται κάποιος; Η για να το θέσω διαφορετικά..πόσους νομίζεις ότι θα αφυπνήσεις δάσκαλε; Γιατι ειλικρινά σπαταλάς τον χώρο μας..όπως και τα ταμπλό σας...CKFoxB wrote:Αυτή η γραβάτα είναι τοοοσο σφικτή που κοντεύεις να σκάσεις...P3 wrote:Αλήθεια?CKFoxB wrote:
"παραμιλας"...
@P3: Τσάμπα ο χρόνος σου... και θα κάψεις και το κεφάλι σου ασχολούμενος με το θέμα
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- marios
- Wow! Terabyte level
Εγώ αυτό που συμπεραίνω από την όλη κατασταση που εκφράζεται στο τοπικ, είναι ότι ακόμα δεν μπορουν κάποιοι να δεχτούν την άποψη του άλλου(όχι να συμφωνήσουν)...
Η για να το θέσω διαφορετικά, το δικαιωμά τους να μην θέλουν να επαναστατήσουν(όταν δεν βλέπουν το λόγο που μπορεί να βλέπει κάποιος άλλος)... Την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν την βλέπει κανείς μας, ο καθένας βλέπει την ΔΙΚΗ του αλήθεια...Πόσο θα μας πάρει να το καταλάβουμε;
Η για να το θέσω διαφορετικά, το δικαιωμά τους να μην θέλουν να επαναστατήσουν(όταν δεν βλέπουν το λόγο που μπορεί να βλέπει κάποιος άλλος)... Την ΑΛΗΘΕΙΑ δεν την βλέπει κανείς μας, ο καθένας βλέπει την ΔΙΚΗ του αλήθεια...Πόσο θα μας πάρει να το καταλάβουμε;
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- proskopos
- Wow! Terabyte level
marios ++++
- Einherjar
- Venus Project Founder
Για να πω και γω την @@ριά μου, όπως κάνουν αρκετοί εδω μέσα και την αφιερώνω στις χαλαρές γραβάτες ή καλύτερα στους χαλαρούς, cooool & αναρχικούς, στους κομίζοντες ξυπνητήτια για τον κοιμισμένο λαό, που περιφέρονται νομίζοντας ότι κάνουν τη διαφορά.
Οι περισσότερες παρατάξεις πλέον (δε λέω όλες για να μη γενικολογώ) αποτελούν τη μεγαλύτερη γάγγραινα των ελληνικών πανεπιστημίων. Αποτελούν πιο κατεστημένο και από το κατεστημένο, όπως οτιδήποτε καλύπτεται από το κουκούλι της ασυλίας. Οι λίγοι παραταξιοπατέρες (όπως venusοπατέρες κλπ) παπαριάζουν τα μυαλά των λίγων με ιδέες όπως ελεύθερη διακίνιση ιδεων για να κάνουν κουμάντο στους πολλούς. Καμάρια μου οι ιδέες δε κολλούνται πάνω σε ταμπλό ούτε προστατεύονται από ασυλίες. Πάρτε μια ιδέα από την επιστήμη την οποία ισως να κληθείτε να υπηρετήσετε, αν καταφέρετε να βγείτε από τα στενόμυαλα παραταξιακά καθήκοντα, και ίσως αρχίσετε να βλέπετε πέρα από τη μύτη σας.
Το χειρότερο όλων είναι να κοιμάσαι και να νομίζεις ότι είσαι ξύπνιος. Αφήστε μας να κοιμηθούμε, δώστε ύπνο στο λαο! Πηγαίνετε στους δικούς σας ξύπνιους ονειρόκοσμους.
Αυτά λοιπόν, επιβεβαιώνοντας άλλη μια φορά τη ρήση του βρώμικου Χάρη...
ΠΣ
Αν κάποιος παρεξηγηθεί μη κάνει τον κόπο να μου απαντήσει... θα κοιμάμαι
Οι περισσότερες παρατάξεις πλέον (δε λέω όλες για να μη γενικολογώ) αποτελούν τη μεγαλύτερη γάγγραινα των ελληνικών πανεπιστημίων. Αποτελούν πιο κατεστημένο και από το κατεστημένο, όπως οτιδήποτε καλύπτεται από το κουκούλι της ασυλίας. Οι λίγοι παραταξιοπατέρες (όπως venusοπατέρες κλπ) παπαριάζουν τα μυαλά των λίγων με ιδέες όπως ελεύθερη διακίνιση ιδεων για να κάνουν κουμάντο στους πολλούς. Καμάρια μου οι ιδέες δε κολλούνται πάνω σε ταμπλό ούτε προστατεύονται από ασυλίες. Πάρτε μια ιδέα από την επιστήμη την οποία ισως να κληθείτε να υπηρετήσετε, αν καταφέρετε να βγείτε από τα στενόμυαλα παραταξιακά καθήκοντα, και ίσως αρχίσετε να βλέπετε πέρα από τη μύτη σας.
Το χειρότερο όλων είναι να κοιμάσαι και να νομίζεις ότι είσαι ξύπνιος. Αφήστε μας να κοιμηθούμε, δώστε ύπνο στο λαο! Πηγαίνετε στους δικούς σας ξύπνιους ονειρόκοσμους.
Αυτά λοιπόν, επιβεβαιώνοντας άλλη μια φορά τη ρήση του βρώμικου Χάρη...
ΠΣ
Αν κάποιος παρεξηγηθεί μη κάνει τον κόπο να μου απαντήσει... θα κοιμάμαι
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Παιδί του Κόκκαλη...
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
++++++Einherjar wrote: Αν κάποιος παρεξηγηθεί μη κάνει τον κόπο να μου απαντήσει... θα κοιμάμαι
Νομίζω ότι αυτή η φράση τα περικλύει όλα...