Καλησπερα,
Ξερει κανεις αν επιλεξω μαθημα επιλογης αλλης κατευθυνσης αυτο μπορει να θεωρηθει οτι για εμενα ειναι ελευθερη επιλογή;
Απορία
Απορία
Της φυλακής μου πόρτα εσύ και αντικλείδι
κι εγώ μικρό στολίδι στον άσπρο σου λαιμό
Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις
Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ
Φωτια μου εσυ κι αερας......
κι εγώ μικρό στολίδι στον άσπρο σου λαιμό
Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις
Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ
Φωτια μου εσυ κι αερας......
- a_s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
εγώ έχω μια διαφορετική απορία:
Μπορώ να επιλέξω 5 υποχρεωτικά κατεύθυνσης (αντί για 4) και το 1 από αυτά να το χρεωθώ ως επιλογής κατεύθυνσης??
(Εννείται ότι ο οδηγός σπουδών δεν το αναφέρει αυτό, αλλά έχω την εντύπωση ότι το είχαμε συζητήσει αυτό στην επιτροπή αναθεώρησης προγράμματος σπουδών...) Θυμάται κάποιος?
Μπορώ να επιλέξω 5 υποχρεωτικά κατεύθυνσης (αντί για 4) και το 1 από αυτά να το χρεωθώ ως επιλογής κατεύθυνσης??
(Εννείται ότι ο οδηγός σπουδών δεν το αναφέρει αυτό, αλλά έχω την εντύπωση ότι το είχαμε συζητήσει αυτό στην επιτροπή αναθεώρησης προγράμματος σπουδών...) Θυμάται κάποιος?
όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...
- a_s
- Mbyte level
- Academic status: Alumnus/a
γιατί να μην πάρεις κατεύθυνση??p3 wrote:Όντως είναι αυτό που λέει ο semis19.Αναγκαστικά το χρεώνεσαι σαν μάθημα ελεύθερης επιλογής και δεν παίρνεις και κατεύθυνση.

Αφού ως "κατεύθυνση" ορίζονται τα 4 υποχρεωτικά της συγκεκριμένης κατεύθυνσης και 6 επιλογής κατεύθυνσης
Αν χρεωθεί το επιπλέον υποχρεωτικό μιας άλλης κατεύθυνσης ως "ελεύθερης" επιλογής, όπως λέτε, τότε δεν επηρεάζει την κατεύθυνση

όλα στη ζωή είναι ένας κύκλος...