Μετεγγραφές

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
anna_cs
bit level
bit level
Academic status: N>4

Μετεγγραφές

Post by anna_cs » Tue Oct 07, 2008 9:37 pm

εγω μπηκα στο πανεπιστήμιο κρἠτης και ερχομαι ασσοε με μετεγραφη .. :)στο τμημα πληροφορικης..
1ον) πως θα παρακολουθώ τα εργαστήρια αφου δεν εχω κωδικους (δεν ειμαι γραμμενη στην σχολη αυτη)??????
2ον) ακουγεται ολη την ωρα κατι για δηλώσεις μαθημάτων :?: (που γινοται μεχρι 16 οκτωβριου) ????
3ον) θα δινω εργασιες στους καθηγητες κανονικα οπως ολα τα αλλα παδια??
4ον) υπαρχει πιθανοτητα να χασω κανα 6μηνο με τα χαρτια κλπ... ποτε θα βγουν????( επιτελους?)
αυτα .... :smt023 φχαριστω πολυ
Last edited by maria_ on Tue Oct 07, 2008 10:17 pm, edited 1 time in total.
Reason: title edited
"I know of only one duty, and that is to love."
- Albert Camus
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Re: Μετεγγραφές

Post by aguero88 » Tue Oct 07, 2008 9:45 pm

Έχουμε και λέμε...

1ον Θα πας στο Κέντρο Υπολογιστών και θα κάνεις μια αίτηση έτσι ώστε να πάρεις προσωρινούς κωδικούς. Με αυτούς θα μπαίνεις στα εργαστήρια...
2ον Προφανώς εσύ θα κάνεις δήλωση μαθημάτων μόλις εγκριθεί η μεταγραφή σου...
3ον Ναι
4ον Όχι...Η μεταγραφή σου λογικά θα εγκριθεί πριν την εξεταστική ώστε να μπορείς να δώσεις τα μαθήματα...Λογικά η μέσα Δεκέμβρη ή αρχές Γενάρη...
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by proskopos » Tue Oct 07, 2008 9:50 pm

anna_cs wrote:εγω μπηκα στο πανεπιστήμιο κρἠτης και ερχομαι ασσοε με μετεγραφη .. :)στο τμημα πληροφορικης..
1ον) πως θα παρακολουθώ τα εργαστήρια αφου δεν εχω κωδικους (δεν ειμαι γραμμενη στην σχολη αυτη)??????
2ον) ακουγεται ολη την ωρα κατι για δηλώσεις μαθημάτων :?: (που γινοται μεχρι 16 οκτωβριου) ????
3ον) θα δινω εργασιες στους καθηγητες κανονικα οπως ολα τα αλλα παδια??
4ον) υπαρχει πιθανοτητα να χασω κανα 6μηνο με τα χαρτια κλπ... ποτε θα βγουν????( επιτελους?)
αυτα .... :smt023 φχαριστω πολυ
Λοιπόν να σου εξηγήσω τα πράγματα λιγάκι, μιας και εγώ τα ίδια με εσένα πέρασα...
1)θα πάρεις προσωπικό κωδικό (ο οποίος θα αλλάξει αργότερα) και σύμφωνα με αυτόν θα μπορείς να παρακολουθείς....
2)Δεν κάνεις δήλωση μαθηματων αφού δεν είσαι εγγεγραμμένη στην σχολή.. Ωστόσο όταν με το καλό έρθεις στην ασοεε τότε θα κάνεις κανονικά
3)θα δίνεις κανονικά εργασίες γράφοντας φυσικά ότι είσαι υπό μεταγγραφή.... Καμία διαφορά με τους άλλους φοιτητές...
4)πολύ δύσκολο να χάσεις εξάμηνο... Εγώ με τις μεγάλες καταλήψεις πριν απο 2 χρόνια, δεν έχασα τίποτα... Οπότε δεν νομίζω... Θα βγουν είτε πριν τα χριστούγεννα είτε λίγο μετά...

Ελπίζω να σε κάλυψα.... :)
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
anna_cs
bit level
bit level

Post by anna_cs » Wed Oct 08, 2008 12:13 pm

παιδια φχαριστω πολυ.. :)
παντως η αληθεια ειναι οτι γινεται καπως χαμος εδωπερα με τα εργαστηρια ...( την εκανα την αιτηση για προσωρινους κωδικους κλπ)
:smt006
"I know of only one duty, and that is to love."
- Albert Camus
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”