mail server του δια;;;;
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
mail server του δια;;;;
Ξέρετε ποια στοιχεία username , password πρέπει να γνωρίζω για να συνδεθώ με τον mail server του δία, για ένα σαιτ που θέλω να ανεβάσω...? φαντάζομαι το host θα είναι dias σκέτο...! ή κάνω λάθος...;
- proskopos
- Wow! Terabyte level
Re: mail server του δια;;;;
Εννοώ ότι όταν ανεβάσω μια σελίδα στον δία που χρησιμοποιεί τον mail server του για να στέλνει μηνύματα, πρέπει να ξέρω και το username - pass που μου δίνει ο διας (ο πάροχος δηλαδή) για να γίνεται αυτή η αποστολή...debbie wrote:Εννοείς όταν συνδέεσαι στο Δία? Αν ναι, δοκίμασε dias.aueb.gr στο host
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Νομίζω πως αυτό που θέλεις δεν γίνεται στο Δία, αφού για να στείλεις mail από ένα site θα χρειαστείς λογικά να χρησιμοποιήσεις κάποια server side scripting language , πράγμα που δεν γίνεται να κάνεις στο Δία αφού δεν υποστηρίζει ούτε PHP ούτε asp ή κάτι άλλο...
http://foss.aueb.gr the penguin strikes back <(' ) | channel #foss-aueb @ irc.freenode.net
Play and help!

- proskopos
- Wow! Terabyte level
details plzzzzzZifnab wrote:ίσως γίνεται με mail proxy ...

- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
α δεν ξέρω πολλά - πάντως υπάρχουν σελίδες που μπορώ να στείλω στην κ.Καλογεράκη εγώ με το δικό σου mail στο dias
. Γι αυτό όταν ήθελα να κόψω δίκτυα ο κ.Αποστολόπουλος εκτός από το email μου είπε να το γράψω ένα τηλέφωνο για διασταύρωση του αληθινού προσώπου... Ο οποιοσδήποτε μπορεί να στείλει με το mail του άλλου χωρίς να γνωρίζει κωδικούς...