Εγώ πχ θα πάω σαν Ισπανός.
Εράσμους 2009-2010
- ~~Wind~~
- Gbyte level

- Academic status: N>4
Re: Εράσμους 2009-2010
Μπορείς να πάς και σαν μεταπτυχιακός 

Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level

- Academic status: Alumnus/a
Να φανταστω πως πηγαινεις εκει λογω κουζινας!!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level

Ναι βεβαιαnecrofear_13 wrote:Να φανταστω πως πηγαινεις εκει λογω κουζινας!!!!
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- S.a.kiss.007
- Mbyte level

- Academic status: 4th year
Για Universite de Nice τι έχετε να πείτε?
Εγώ σκέφτομαι πρώτη επιλογή, εκεί....
Να σας το πω με απλά λόγια:
Εγώ σκέφτομαι πρώτη επιλογή, εκεί....
Να σας το πω με απλά λόγια:
- Θα μάθω πραγματικά Γαλλικά!!!

- Θα γνωρίσω τη δεύτερη χώρα που μου αρέσει, πέρα από Ελβετία!

- Θα είμαι ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ!!! Τhat means: Μόντε Κάρλο, Κάννες, Νίκαια, Σεντ Ετιέν και απέναντι Κορσική!!!

- Αφήνω σε εσάς την παράδοση και ποιότητα του Πανεπιστημίου καθώς και
- Την γαλλική κουζίνα στον Wind

- proskopos
- Wow! Terabyte level

Έχουμε κανένα νέο...? Κανονικά έπρεπε να είχε βγει κάποια ανακοίνωση...
Λοιπόοοον...οι αιτήσεις γίνονται κάπου το Μάρτη-Απρίλη..αν θυμάμαι καλά..
αν δεν σας μοίρασε η κυρία Γαλανάκη(στην ενημέρωση) τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια για το 2009-2010 τότε αυτά θα βγουν κάποια στιγμή σε αυτή την ιστοσελίδα:
http://www.aueb.gr/uniservices/socrates.htm
εκεί βρίσκονται και όλα τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσετε, αφού σας επιλέξουν..
Όσον αφορά τη Γερμανία (εκεί θα πάω κι εγώ σε ένα μήνα αλλά όχι στο Freie, στο Humboldt.το οποίο νομίζω ότι από το 2009-2010 δεν θα είναι πλέον μέσα στις επιλογές μας..)
Το Freie ναι διδάσκει μόνο στα γερμανικά, εκτός λίγων περιπτώσεων..αλλά μη τρελαθούμε, δε χρειάζεται το πτυχίο του kleines για να μπορείς να κάνεις αίτηση!!!με mittelstuffe είστε μια χαρά, ακόμη και zertifikat είχαν νομίζω κάποια παιδιά που είναι τώρα εκεί, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη..δλδ μη κολλήσετε να κάνετε αίτηση αν έχετε μόνο το zertifikat!
απ'όσο ξέρω από τα παιδιά που είναι εκεί, τα μαθήματα δεν είναι παιχνιδάκι..έχουν και εργασίες και δουλίτσα αρκετή να κάνεις..
Όσον αφορά το Βερολίνο δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό από κανέναν μέχρι τώρα..όλοι λένε ότι είναι καταπληκτική πόλη..!
Τώρα, γιατί να πάει κανείς εράσμους...?αυτό εξαρτάται από την προσωπικότητα,τις ανάγκες και ίσως τις επιδιώξεις του καθενός..μοναδική εμπειρία είναι σίγουρα..ειδικά για αυτούς που θέλουν να φύγουν από τα στενά όρια αυτής της χώρας, να δουν και άλλα πράγματα, άλλες πόλεις, άλλους τρόπους ζωής, άλλα εκπαιδευτικά συστήματα..
όσοι προχωράνε με το μότο "άντε μωρε που να ξεσηκώνομαι τώρα μια χαρά είμαι εδώ...." μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα σίγουρα δε κάνουν για εράσμους...
και να πω και κάτι άλλο γιατί το συνάντησα σε αρκετά άτομα όταν κάναμε τις αιτήσεις...
Μην φοβάστε!!ότι είναι έξω από αυτή τη πόλη ή από αυτή τη χώρα δεν σημαίνει πως είναι μη ασφαλές!!ένας φόβος για το καινούριο, για το άγνωστο πάντα θα υπάρχει άλλα αυτό δε θα πρέπει να αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας..
όσον αφορά τη Νορβηγία..είναι 2 πολύ καλοί μου φίλοι τώρα εκεί , μπορώ να τους πω να γράψουνε κάποια πραγματάκια σχετικά με το πως λειτουργούν τα πράγματα εκεί..
για να κάνεις αίτηση πρέπει να χρωστάς 10 μαθήματα!ισχύει!
χμ...τι άλλο?α ναι!!με τον κύριο Βαζιργιάννη μάλλον θα δυσκολευτείτε αρκετά έως πάρα πολύ...δεν το βρισκεις και σπάνια απαντά σε mail..το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα χαρτιά να τα πάτε στην γραμματέα του και να τα αφήσετε εκεί μέχρι να τα υπογράψει...όσοι θελήσουν να πάνε χειμερινό εξάμηνο θα πρέπει να βιαστούν αφού μάθουν ότι επιλέχτηκαν...όσοι θέλουν να πάνε εαρινό έχουν λίγο χρόνο παραπάνω...αλλά πάλι εξαρτάται..
παραδείγματος χάριν στη Νορβηγία ξεκινάει το εξάμηνο 5 Γενάρη ενώ στη Γερμανία (τουλάχιστον σε εμένα φέτος) 14 απρίλη!
οπότε όσοι θέλουν να πάνε εαρινο και να μην χάσουν την εξετστικη του φλεβάρη πρέπει να το κοιτάξουν αυτό..
επίσης , πηγαίνετε στο γραφείο εράσμους για ότι ερωτήσεις έχετε..η κυρία Βασιλική είναι πολύ ευγενική και πάντα βοηθάει...
αυτά νομίζω...ουφ!

αν δεν σας μοίρασε η κυρία Γαλανάκη(στην ενημέρωση) τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια για το 2009-2010 τότε αυτά θα βγουν κάποια στιγμή σε αυτή την ιστοσελίδα:
http://www.aueb.gr/uniservices/socrates.htm
εκεί βρίσκονται και όλα τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσετε, αφού σας επιλέξουν..
Όσον αφορά τη Γερμανία (εκεί θα πάω κι εγώ σε ένα μήνα αλλά όχι στο Freie, στο Humboldt.το οποίο νομίζω ότι από το 2009-2010 δεν θα είναι πλέον μέσα στις επιλογές μας..)
Το Freie ναι διδάσκει μόνο στα γερμανικά, εκτός λίγων περιπτώσεων..αλλά μη τρελαθούμε, δε χρειάζεται το πτυχίο του kleines για να μπορείς να κάνεις αίτηση!!!με mittelstuffe είστε μια χαρά, ακόμη και zertifikat είχαν νομίζω κάποια παιδιά που είναι τώρα εκεί, χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρη..δλδ μη κολλήσετε να κάνετε αίτηση αν έχετε μόνο το zertifikat!
απ'όσο ξέρω από τα παιδιά που είναι εκεί, τα μαθήματα δεν είναι παιχνιδάκι..έχουν και εργασίες και δουλίτσα αρκετή να κάνεις..
Όσον αφορά το Βερολίνο δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό από κανέναν μέχρι τώρα..όλοι λένε ότι είναι καταπληκτική πόλη..!
Τώρα, γιατί να πάει κανείς εράσμους...?αυτό εξαρτάται από την προσωπικότητα,τις ανάγκες και ίσως τις επιδιώξεις του καθενός..μοναδική εμπειρία είναι σίγουρα..ειδικά για αυτούς που θέλουν να φύγουν από τα στενά όρια αυτής της χώρας, να δουν και άλλα πράγματα, άλλες πόλεις, άλλους τρόπους ζωής, άλλα εκπαιδευτικά συστήματα..
όσοι προχωράνε με το μότο "άντε μωρε που να ξεσηκώνομαι τώρα μια χαρά είμαι εδώ...." μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα σίγουρα δε κάνουν για εράσμους...
και να πω και κάτι άλλο γιατί το συνάντησα σε αρκετά άτομα όταν κάναμε τις αιτήσεις...
Μην φοβάστε!!ότι είναι έξω από αυτή τη πόλη ή από αυτή τη χώρα δεν σημαίνει πως είναι μη ασφαλές!!ένας φόβος για το καινούριο, για το άγνωστο πάντα θα υπάρχει άλλα αυτό δε θα πρέπει να αποτελεί ανασταλτικός παράγοντας..
όσον αφορά τη Νορβηγία..είναι 2 πολύ καλοί μου φίλοι τώρα εκεί , μπορώ να τους πω να γράψουνε κάποια πραγματάκια σχετικά με το πως λειτουργούν τα πράγματα εκεί..
για να κάνεις αίτηση πρέπει να χρωστάς 10 μαθήματα!ισχύει!
χμ...τι άλλο?α ναι!!με τον κύριο Βαζιργιάννη μάλλον θα δυσκολευτείτε αρκετά έως πάρα πολύ...δεν το βρισκεις και σπάνια απαντά σε mail..το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα χαρτιά να τα πάτε στην γραμματέα του και να τα αφήσετε εκεί μέχρι να τα υπογράψει...όσοι θελήσουν να πάνε χειμερινό εξάμηνο θα πρέπει να βιαστούν αφού μάθουν ότι επιλέχτηκαν...όσοι θέλουν να πάνε εαρινό έχουν λίγο χρόνο παραπάνω...αλλά πάλι εξαρτάται..
παραδείγματος χάριν στη Νορβηγία ξεκινάει το εξάμηνο 5 Γενάρη ενώ στη Γερμανία (τουλάχιστον σε εμένα φέτος) 14 απρίλη!
οπότε όσοι θέλουν να πάνε εαρινο και να μην χάσουν την εξετστικη του φλεβάρη πρέπει να το κοιτάξουν αυτό..
επίσης , πηγαίνετε στο γραφείο εράσμους για ότι ερωτήσεις έχετε..η κυρία Βασιλική είναι πολύ ευγενική και πάντα βοηθάει...
αυτά νομίζω...ουφ!
- marios
- Wow! Terabyte level

Thanks A LOT lina! να'σαι καλα! 
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- sandra
- Wow! Terabyte level

tzole γιατί δε μεταφέρεις τις εμπειρίες του alex για την Σουηδία(ή μήπως είναι Νορβηγία
?) όπου είναι erasmus τώρα? Από ότι κατάλαβα παιδιά εκτός από κρύο θα ξυλωθούν και πολλές τσέπες...
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Θα μας τα πει ο ίδιος, που τα ξέρει και καλύτερα.sandra wrote:tzole γιατί δε μεταφέρεις τις εμπειρίες του alex για την Σουηδία(ή μήπως είναι Νορβηγία?) όπου είναι erasmus τώρα? Από ότι κατάλαβα παιδιά εκτός από κρύο θα ξυλωθούν και πολλές τσέπες...

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
-
Mariean
- byte level

Παιδια τλκ ειναι σιγουρο οτι πρεπει να χρωστας 10 μαθηματα για να πας?
εγω που θελω να παω 5 ετος και να παρω τα τελευταια 4 μαθηματα δεν μπορω??
τλκ μεχρι ποτε μπορουμε να δωσουμε τις αιτησεις ?
- proskopos
- Wow! Terabyte level

Ναι ισχύει... ίσως αν μιλήσεις με τον κο.Βαζιργιάννη να το αφήσει σε 8-9.. αλλά 4 δεν νομίζω...Mariean wrote:Παιδια τλκ ειναι σιγουρο οτι πρεπει να χρωστας 10 μαθηματα για να πας?
μέχρι 20 του μήνα δίνουμε...
Παιδιά δεν μπορώ να βρω αρκετά μαθήματα στο πανεπιστήμιο της Ουγγαρίας... Παίζει να βοηθήσει κανείς..?
-
Mariean
- byte level

επειδη δεν εχω καταλαβει καλα... οταν θα κανω την αιτηση να χρωσταω 10 μαθηματα η οταν θα παω ???
Γιατι μεχρι τοτε εχουμε αλλες 2 εξεταστικες
- proskopos
- Wow! Terabyte level

όταν θα πας...Mariean wrote:επειδη δεν εχω καταλαβει καλα... οταν θα κανω την αιτηση να χρωσταω 10 μαθηματα η οταν θα παω ???
-
undeadpunk
- byte level

επειδη εχασα την ενημερωση του τμηματος σχετικα με το ερασμους,μπορει να μου στειλει καποιος τι ενεργειες πρεπει να κανω εγω τη βδομαδα που ερχεται.
επειδη ακουω εως 20 πρεπει να εχω προχωρησει την αιτηση.πχ που τη βρισκω και που τη καταθετω... +τι δικαιολογητικα χρειαζομαι.
εψαχνα και το γραφειο του κ.βαζιργιαννη.που ειναι?δε το βρηκα
thx
επειδη ακουω εως 20 πρεπει να εχω προχωρησει την αιτηση.πχ που τη βρισκω και που τη καταθετω... +τι δικαιολογητικα χρειαζομαι.
εψαχνα και το γραφειο του κ.βαζιργιαννη.που ειναι?δε το βρηκα
thx
Κοδριγκτώνος 12, 3ος όροφος Σύνδεσμοςundeadpunk wrote: εψαχνα και το γραφειο του κ.βαζιργιαννη.που ειναι?δε το βρηκα
Είμαι ένας μοναχικός cowboy...