Προεδρικές Εκλογές Τμήματος σήμερα!

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
aguero88
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4
Re: Προεδρικές Εκλογές Τμήματος σήμερα!

Post by aguero88 » Fri Jun 19, 2009 9:40 pm

Χαίρομαι που το θέμα πήρε τέτοια διάσταση και ακούστηκαν όλες οι απόψεις....

Εγώ πάντως έχω μια απορία που μπορεί να είναι offtopic μπορεί να είναι και στοχευμένη ;)

Οι φοιτητές κρίνονται και αξιολογούνται από τους καθηγητές....Οι καθηγητές από που αξιολογούνται και σε ποιον λογοδοτούν;

Μάλλον σε κανένα....

Καλή επιτυχία στους νέους Προέδρους των Τμημάτων....Θα έχουνε μεγάλη ευθύνη τώρα και σίγουρα θα πρέπει να φροντίσουν για μια σειρά από ζητήματα για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος....Σίγουρα τα τμήματα θα πάνε μπροστά με την παρουσία των συγκεκριμένων προσώπων...Η συνέπεια, η πολύ καλή επικοινωνία που έχουν με τους φοιτητές και γενικά η όλη δημοκρατική και υπεύθυνη στάση που τους χαρακτηρίζει αποτελούν αδιάψευστα στοιχεία για την σίγουρη επιτυχία τους και την πρόοδο των τμημάτων μας...Θα έλεγε κάποιος.....Εγώ όμως όχι!

Καλό σας βράδυ αγαπητοί συμφορουμίτες....

Υ.Γ Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε....Και θέλω να πιστεύω ότι κατάλαβαν πολλοί....
Λεφτά υπάρχουν: Και άξιοι επίσης δείτε αυτή την εκπληκτική ιστορία --------> http://www.youtube.com/watch?v=yraCtUo9N6E Και για όσους βαριούνται εδω ---------> http://blogthea.gr/NextStep/aeeaeidhyo/ ... -ueea.html
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Eytixws den eimai Notios Makedonas na mou leei o Anthimos ti na psifisw...
jimm
Kilobyte level
Kilobyte level

Re: Προεδρικές Εκλογές Τμήματος σήμερα!

Post by jimm » Tue Jun 30, 2009 9:34 am

Το προμπλεμ ειναι γενικοτερο και ξεκιναει απο το οτι ασχολειστε τοσο πολυ με τα -εσωτερικα και μη- θεματα δημ. υπαλληλων και τους δινετε ενα status που αμφιβαλλω αν οι περισσοτεροι το αξιζουν -βασει αποτελεσματος παντα-, με αποτελεσμα ολα τα υπολοιπα...
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”