Γίνεται Αναβαθμολόγηση σε Γραπτό Σεπτεμβρίου;

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
X-ray
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Γίνεται Αναβαθμολόγηση σε Γραπτό Σεπτεμβρίου;

Post by X-ray » Tue Oct 13, 2009 4:57 pm

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται αίτηση αναβαθμολόγησης σε γραπτό που έχω γράψει τώρα το Σεπτέμβρη. Ξέρω ότι για Χειμερινό και Εαρινό γίνεται. Αλλά έστω ότι κόβομαι σε κάποιο μάθημα το σεπτέμβρη που πιστεύω ότι έχω γράψει και έστω ότι βλέπω το γραπτό μου, μιλάω με καθηγητή και συμφωνεί ότι μπορεί να είναι προσβάσιμο. Όταν όμως το γραπτό βγει στη γραμματεία ο βαθμός δεν αλλάζει σωστά; Το Φεβρουάριο και Ιούνιο μπορώ να κάνω αίτηση αναβαθμολόγησης. Το σεπτέμβρη γίνεται το ίδιο; Δίνω τόσες λεπτομέρειες γιατί βλέπω ότι πολλοί μπερδεύουν την αναβαθμολόγηση με το να κόψεις ένα μάθημα που έχεις περάσει ώστε να το ξαναδώσεις.
shrinked image
Bloody Mary
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Re: Γίνεται Αναβαθμολόγηση σε Γραπτό Σεπτεμβρίου;

Post by Bloody Mary » Tue Oct 13, 2009 9:24 pm

Δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά σε αυτό που ρωτάς, πάντως η γραμματεία ονομάζει αίτηση αναβαθμολόγησης και το να κόψεις ένα μάθημα που έχεις περάσει για να το ξαναδώσεις, γι'αυτό συνήθως γίνεται το μπέρδεμα. Αν μπορείς να κάνεις αναβαθμολόγηση (όπως την εννοείς εσύ) το Φεβρουάριο και τον Ιούνιο, πιστεύω πως και τώρα θα μπορείς να κανεις. Αιτήσεις αναβαθμολόγησης για το Σεπτέμβρη δέχεται η γραμματεία μέχρι το τέλος των δηλώσεων μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο. Δεν ξέρω αν καλύπτεται και η δική σου περίπτωση, ιδανικά πέρνα κάποια στιγμή από τη γραμματεία και ρώτα ή πάρε ένα τηλέφωνο αν δε σε βολεύουν οι ώρες που είναι ανοιχτή.
Στείλε μας το άρθρο σου, βοήθησε να αναπτυχθεί
το portal με θέματα που σε ενδιαφέρουν!
Υπάρχουν 10 είδη ανθρώπων: Αυτοί που ξέρουν δυαδικό σύστημα και αυτοί που δεν ξέρουν.
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”