Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
miv
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 2nd year

Re: Καλωσόρισμα Πρωτοετών 2010-2011 στο τμήμα Πληροφορικής ΑΣΟΕΕ

Post by miv » Tue Sep 14, 2010 8:47 am

meli wrote::smt006 !!! Θα γίνω βαρετή αλλα πρεπει ν τ πώ κ στς υπόλοιπους....Ευχαριστώ πλ για τ καλοσορίσματα!!!!! Κ αφου μ δίνετε τν άδεια ν κάνω ερωτήσεις έχω 3 πρόχειρες..... :-) :-) :-)
1. Στ απαιτούμενα για τν εγγραφή ειναι 2 ευρω για τ εισητήρια.Ποιά εισητήρια ??? Τν λεγόμενη κάρτα εισόδου αντί για εισητήρια? :smt017
2. Επισης μιλάει για μια ηλεκτρονική αίτηση, που θ τν βρώ ??? :smt017 :smt017
3. Πόσοι απο εσάς μπήκατε σε αυτή τν σχολή γιατι αγαπούσατε τν προγραμματισμό ή τν πληροφορική (τς Η/Υ) ?
Η τελευταία προαιρετικά. Απλά είμαι περίεργει , γιατι απο τς γύρω μου λίγοι μπήκαν εκει π ήθελαν κ λίγοι ήταν αυτοί π ήξεραν τι ήθελαν.
Θεωρίστε τ ως μια ιδιωτική έρευνα . :smt024

1. Δεν είναι αντί για εισιτήρια, απλά με το πάσο έχεις φοιτητικό εισιτήριο στα μέσα της Αθήνας (που κοστίζει ακριβώς το μισό του κανονικού) και βασικά απ'οτι ξέρω σε όλα τα μεταφορικά μέσα εκτός του αεροπλάνου σε όλη τη χώρα, με εκπτώσεις από 20 έως 50%. Και διάφορα άλλα ψιλο-άσχετα μπόνους σε μαγαζιά, σινεμά κλπ. Αν και στα περισσότερα εγώ έχει τύχει να τους έχω δείξει την ταυτότητα της ΑΣΟΕΕ και πάλι να περάσω με φοιτητικό.
2. Απαντήθηκε.
3. Προσωπικά ήτανε 1η επιλογή. Και λόγω Πληροφορικής και λόγω ΑΣΟΕΕ. Το ότι μ'άρεσε το αντικείμενο το κατάλαβα με τον Προγραμματισμό στην τρίτη λυκείου, αν και γενικά από πάντα ασχολιόμουν με υπολογιστές, απλά το "ασχολούμαι με υπολογιστές" με το "θέλω να σπουδάσω πληροφορική" είναι διαφορετικά πράγματα. Αρχικά, για να καταλάβεις, πήγαινα για Οικονομικό, τουλάχιστον αυτό είχα στο νου μου πριν αρχίσω να μπαίνω στη λογική του ΑΕΠΠ και να βλέπω ότι μ'αρέσει.
Πάντως το να σου αρέσει μια σχολή σημαίνει ότι γουστάρεις αυτά με τα οποία ασχολείσαι, δεν σημαίνει ότι περνάς και μαθήματα με βαθμούς, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, του παπα-διαβάσματος. Εγώ να σου πω, παρ'ολο που αυτή τη στιγμή αυτό που κάνω μου αρέσει ίσως και περισσότερο απ'οσο περίμενα ότι θα μ'αρέσει πέρσι τέτοιον καιρό, πριν μπω, γενικά και τις δυσκολίες μου τις είχα το πρώτο έτος και χρωστάω και μαθήματα, κυρίως επειδή δεν ασχολήθηκα όσο θα πρεπε. Αν προσπαθήσεις όσο πρέπει κι αν αποφασίσεις όσο πιο νωρίς γίνεται να κόψεις τη θεωρία "τώρα μπήκα άρα αράζω", τότε θα πας και καλά. Εννοώ, δηλαδή, το να σου αρέσει κάτι πολύ μπορεί να σημαίνει ότι το κάνεις με ευχαρίστηση, δεν σημαίνει, όμως, ότι το κάνεις κι εύκολα. Αντικειμενικά κανένας δεν ήξερε τι θέλει όταν έκανε μηχανογραφικό, απλά αν τελικά σου κάτσει ωραία, είσαι τυχερός. Αν όχι, απλά θα χρειαστεί να ψάξεις τις διεξόδους του καλύτερα. Ο κόπος και η προσπάθεια, πάντως, δεν είναι κάτι που μπορείς να αποφύγεις αν θες να τελειώσεις γρήγορα και με βαθμό, σε οποιαδήποτε απ'τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις. Οπότε αν τυχαίνει να θεωρείς ότι δεν τρελαίνεσαι κιόλας για το αντικείμενο, σου λέω απλά να περιμένεις να μπεις στη σχολή να δεις τι παίζει κι αποφασίζεις μετά. Κατα τ'αλλα, όλοι στα ίδια μαθήματα εξετάζονται και όλοι ξεκινάνε απ'την ίδια αφετηρία.
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
http://www.osalt.com
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
meli
bit level
bit level

Post by meli » Tue Sep 14, 2010 2:23 pm

Συμφωνώ απολυτα μαζι σ miv ,μ βαση αυτα π εγραψες ως απαντηση στν 3η μ ερωτηση , και γ'αυτο τν λογω τν εκανα! Γιατι διαπιστωσα απο αυτα π μ γραφετε ειναι σαν ν πιστευετε πως απεχθανομαι αυτη τν σχολη κ αλλοι μ δινετε συμβουλες (ευχαριστω ειναι πλ χρησιμες :) :-D :) :-D :) ) κ αλλοι σαν ν μ επιτηθεστε.Ισα ισα π μ αρεσει εξαιτιας τ προγραμματισμου στν 3η λυκειου κ απο αυτα π μ ειπα κατι φιλοι πληροφορικαριοι (μεγαλοι σ ηλικια) για τν κλαδο γενικα αλλα κ τς προοπτικες π σ δίνει η συγγεκριμενη σχολη!!! :smt023 :smt024 Εγω παλι δν μπορω ν πω οτι ο υπολογιστης σαν μηχανημα μ γοητευε μικροτερη οταν ομως καταλαβα τς δυνατοτητες τ μ αρεσε παρα πλ κ τν αναζητουσα... Και φυσικα οπως καθε ανθρωπος ειχα κ εχω ως ενα σημειο τν περιεργεια για τ πώς λειτουργεί.
Η αρχιτεκτονικη κ γενικα οτι περιλαμβανει μια καλλιτεχνια ειναι κατι π αγαπω κ δν θ αλλαξει ,αυτο δν σημαινει ομως οτι δν θ αγαπησω κ αυτη τν σχολη κ αυτον τν κλαδο.εκτος πια κ δν ταιριαζει καθολου μ τν ιδιοσυγκρασια μ κ μν μ πειτε πως αυτο δν υπαρχει γιατι γνωριζω περιπτωσεις οπου αριστουχοι μαθητες παρατησαν τς πολιτικους μηχανικους τ μετσοβιου κ ο ενας πηγε ιατρικη κ η αλλη στ εθνικο θεατρο!!!
Υπαρχουν κ αυτες οι περιπτωσεις!!!
α! ενας ακομη λογος ειναι κ η φιλη μ π θελω ν τς γινω τσιμπουρι! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
ε!ν τ ριξουμε κ λιγο στν πλακα γιατι τ σοβαρεψαμε πλ τ πραμα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fwteinh
byte level
byte level

Post by fwteinh » Tue Sep 14, 2010 3:55 pm

Καλησπέρα κι από μένα και καλώς σας βρήκα! :-D
Κι εγώ καινούργια είμαι και βασικά μόλις έκανα την ηλεκτρονική εγγραφή :)
Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμένα ήταν η πρώτη μου επιλογή, γιατί ήθελα Μαθηματικό(το οποίο έχασα για 10 μόρια :smt011 )
ή Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, αλλά δεν έχω απογοητευτεί γιατί ακούω από παντού ότι είναι πολύ καλό τμήμα
και ελπίζω να αγαπήσω την Πληροφορική όπως και τα Μαθηματικά :-D

Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο 1ο εξάμηνο έχει υποχρεωτική παρακολούθηση σε όλα τα μαθήματα
(αν παίρνουν απουσίες κτλ.) γιατί λόγω καποιων προβλημάτων δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να παρακολουθώ
από τα μέσα του Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα του Νοέμβρίου :???: .
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Tue Sep 14, 2010 4:01 pm

fwteinh wrote: Θα ήθελα να ρωτήσω αν στο 1ο εξάμηνο έχει υποχρεωτική παρακολούθηση σε όλα τα μαθήματα
(αν παίρνουν απουσίες κτλ.) γιατί λόγω καποιων προβλημάτων δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να παρακολουθώ
από τα μέσα του Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα του Νοέμβρίου :???: .
Καλωσήλθες και συγχαρητήρια!!! Δεν υπάρχει υποχρεωτική παρακολούθηση ούτε στα μαθήματα ούτε στα εργαστήρια. Και σε όλα θα βγαίνουν ή υπάρχουν οι διαφάνειες ηλεκτρονικά. Φυσικά πρέπει να μελετάς σε αυτό το διάστημα για να μην μείνεις πίσω. Η σχολή μας δεν έχει πολλά μαθηματικά σαν υποχρεωτικά μαθήματα αλλά έχει άλλα 6-7 αμιγώς μαθηματικά μαθήματα αν σου αρέσουν τόσο πολύ!
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Post by XaviannNJ » Tue Sep 14, 2010 4:02 pm

meli wrote: α! ενας ακομη λογος ειναι κ η φιλη μ π θελω ν τς γινω τσιμπουρι! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
ε!ν τ ριξουμε κ λιγο στν πλακα γιατι τ σοβαρεψαμε πλ τ πραμα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:smt043 Και εγώ σ'αγαπάω βρε!!!! :smt007

miv+++++

Αν έχεις όρεξη να ασχοληθείς με το οποιοδήποτε αντικείμενο πάντα αποδίδεις!

3.Προσωπικά η πληροφορική δεν ήταν πάντα πρώτη μου επιλογή αν και με έλκυε απίστευτα ο τομέας!Μετά τα αποτελέσματα των πανελληνίων όμως είδα ότι η συγκεκριμένη σχολή με ενδιέφερε περισσότερο από τις υπόλοιπες που έπιανα and here I am! :-D

Καλωσήρθες στην παρέα μας fwteinh!Τουλάχιστον στο πρώτο έτος τα μαθήματα πληροφορικής που διδάσκονται έχουν άμεση συνάφεια με τα μαθήματα μαθηματικών!
Οπότε πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις ιδιαίτερη δυσκολία,ειδικά αν προέρχεσαι απο τεχνολογική κατεύθυνση!!
Το καλό με την σχολή μας είναι ότι πουθενά δεν μπαίνουν απουσίες!(παρακολουθήσεις,εργαστήρια κλπ) Απλώς φρόντισε να κρατάς μια στοιχειώδη επαφή το διάστημα που θα λείπεις γιατί μετά θα έχεις πρόβλημα στο να καλύψεις τα κενα!

(με πρόλαβε ο Zifnab αλλά βαριέμαι να σβήνω :oops: )
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
enum21
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by enum21 » Tue Sep 14, 2010 5:01 pm

meli και fwteinh καλώς ορίσατε στο Τμημα και συγχαρητήρια για την εισαγωγή σας! :smt023
meli wrote:Συμφωνώ απολυτα μαζι σ miv ,μ βαση αυτα π εγραψες ως απαντηση στν 3η μ ερωτηση , και γ'αυτο τν λογω τν εκανα! Γιατι διαπιστωσα απο αυτα π μ γραφετε ειναι σαν ν πιστευετε πως απεχθανομαι αυτη τν σχολη κ αλλοι μ δινετε συμβουλες (ευχαριστω ειναι πλ χρησιμες :) :-D :) :-D :) ) κ αλλοι σαν ν μ επιτηθεστε.Ισα ισα π μ αρεσει εξαιτιας τ προγραμματισμου στν 3η λυκειου κ απο αυτα π μ ειπα κατι φιλοι πληροφορικαριοι (μεγαλοι σ ηλικια) για τν κλαδο γενικα αλλα κ τς προοπτικες π σ δίνει η συγγεκριμενη σχολη!!! :smt023 :smt024 Εγω παλι δν μπορω ν πω οτι ο υπολογιστης σαν μηχανημα μ γοητευε μικροτερη οταν ομως καταλαβα τς δυνατοτητες τ μ αρεσε παρα πλ κ τν αναζητουσα... Και φυσικα οπως καθε ανθρωπος ειχα κ εχω ως ενα σημειο τν περιεργεια για τ πώς λειτουργεί.
Η αρχιτεκτονικη κ γενικα οτι περιλαμβανει μια καλλιτεχνια ειναι κατι π αγαπω κ δν θ αλλαξει ,αυτο δν σημαινει ομως οτι δν θ αγαπησω κ αυτη τν σχολη κ αυτον τν κλαδο.εκτος πια κ δν ταιριαζει καθολου μ τν ιδιοσυγκρασια μ κ μν μ πειτε πως αυτο δν υπαρχει γιατι γνωριζω περιπτωσεις οπου αριστουχοι μαθητες παρατησαν τς πολιτικους μηχανικους τ μετσοβιου κ ο ενας πηγε ιατρικη κ η αλλη στ εθνικο θεατρο!!!
Υπαρχουν κ αυτες οι περιπτωσεις!!!
α! ενας ακομη λογος ειναι κ η φιλη μ π θελω ν τς γινω τσιμπουρι! χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι
φιλικά πάντα να σου δώσω μια συμβουλή και σε σένα και στους υπόλοιπους που θα γραφτούν στο forum, προσπάθησε να στο πει και ο Zif πιο πάνω ευγενικά αλλά μάλλον σου ξέφυγε..! :-p
Το forum έχει κάποιους κανονισμούς και καλό θα ήταν όταν γράφεις ένα ποστ να γράφεις όλη τη λέξη και όχι να κόβεις συλλαβές, έτσι είναι πιο ευανάγνωστο. ;) :smt016 :)
kwnccc
Mbyte level
Mbyte level

Post by kwnccc » Tue Sep 14, 2010 6:15 pm

Πολλά μέλια αυτό το τόπικ! :-p

@fwteinh @ meli: Καλωσήρθατε λοιπον και πραγματικά ελπίζω να μην αλλάξετε γνώμη για την επιλογή σας!

Να πω και εγώ ότι το πρώτο έτος δεν έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τα μαθήματα που είχαμε (πέρα από προγραμματισμούς και τη σχεδίαση ψηφιακών) γιατί είχαμε πολλά μαθηματικα! :smt011
Πάντως το 2ο έτος μπορώ να πω πως τα μαθήματα έγιναν πολύ πιο ενδιαφέροντα και με βοήθησαν να καταλάβω τι ακριβώς είναι αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην επιστήμη μας!
Και μένα η αλήθεια είναι πως ήταν η δεύτερη επιλογή μου, αλλά ευτυχώς δεν το έχω μετανιώσει... αντιθετως μάλιστα αισθάνομαι τυχερός! Επίσης προσωπική μου άποψη είναι πως ότι γίνεται είναι για το καλύτερο, οπότε εκμεταλευτείτε την ευκαιρία και θα βρείτε το δρόμο σας! :)
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Tue Sep 14, 2010 6:29 pm

Fwteinh καλώς ήρθες κι εσύ και καλή αρχή σου εύχομαι. Ισχύει και για σένα, ό,τι θες μας ρωτάς. :-)
Κατά τ'άλλα αν πραγματικά σου αρέσουν τα Μαθηματικά σαν σκέψη και φιλοσοφία, είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετά σχετική η σχολή μ'αυτό και λόγω κύκλου Θεωρητικής Πληροφορικής (που είναι στην ουσία Μαθηματικά), αν σ'ενδιαφέρει κι επειδή η Πληροφορική πρόκειται ίσως για την πιο συναφή επιστήμη στα Μαθηματικά από πολλές απόψεις. Δηλαδή αφού δεν πέρασες Μαθηματικά, μάλλον καλά έκανες και την έβαλες αμέσως μετά. ;)
Προτιμήστε ανοιχτές και δωρεάν λύσεις λογισμικού, σε όλα τα λειτουργικά, έναντι τις κλειστές και πειρατικές. Μπορεί να σώζουν προσωρινά την τσέπη σας, είναι εμπόδιο όμως στην ελευθερία της γνώσης.
Βρείτε εδώ με τί μπορείτε να αντικαταστήσετε το πανάκριβο πρόγραμμα το οποίο είστε έτοιμοι να κατεβάσετε παράνομα:
Εν τέλει θα ανακαλύψετε κάτι καλύτερο, πραγματικά δωρεάν και πραγματικά ελεύθερο
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Sep 14, 2010 6:43 pm

miv wrote:Fwteinh καλώς ήρθες κι εσύ και καλή αρχή σου εύχομαι. Ισχύει και για σένα, ό,τι θες μας ρωτάς. :-)
Κατά τ'άλλα αν πραγματικά σου αρέσουν τα Μαθηματικά σαν σκέψη και φιλοσοφία, είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετά σχετική η σχολή μ'αυτό και λόγω κύκλου Θεωρητικής Πληροφορικής (που είναι στην ουσία Μαθηματικά), αν σ'ενδιαφέρει κι επειδή η Πληροφορική πρόκειται ίσως για την πιο συναφή επιστήμη στα Μαθηματικά από πολλές απόψεις. Δηλαδή αφού δεν πέρασες Μαθηματικά, μάλλον καλά έκανες και την έβαλες αμέσως μετά. ;)
Δεν είναι ακριβώς έτσι!! Η θεωρητική πληροφορική είναι θεωρητική πληροφορική. Ουσιαστικά μαθηματικά είναι ο μαθηματικός κύκλος. :-D
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Tue Sep 14, 2010 8:22 pm

Θεωρητικος Κυκλος. 2/3 υποχρεωτικα ειναι μαθηματικα. Και Λογικη και Υπολογισιμοτητα. Και ολα τα επιλογης του
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school

Post by stoupeace » Tue Sep 14, 2010 8:22 pm

Iσχύει, αν σου αρέσουν πολύ τα μαθηματικά καλύτερα να πάρεις και τον κύκλο τους. Αλλά τα μαθηματικά που διδάχθηκες ως τώρα και τα μαθηματικά της σχολής έχουν μεγάλη διαφορά, οπότε κράτα και μια πισινή.

Μη σε νοιάζει αυτό ακόμα, στο 3ο έτος θα ανησυχείς για αυτά. Προς το παρόν καλωσήρθες fwteinh και καλη φοιτητική ζωή. :-D :smt006

ΥΓ: Τι πορωση ηταν οταν μου το ειπαν εμενα αυτο :smt022
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
The Punisher
Venus Former Team Member

Post by The Punisher » Wed Sep 15, 2010 1:24 am

Καλωσήρθες fwteinh. Μην πολυαγχώνεσαι με αυτά που σου λένε, τα παιδιά είναι ενθουσιώδεις χαρακτήρες :lol: Είμαι σίγουρος πως θα βρεις τη σχολή πολύ ενδιαφέρουσα και θα μπορέσεις να ικανοποιήσεις τα ενδιαφέροντά σου στο έπακρο :-D Μετά τη Φυσική νομίζω πως ο δεύτερος πιο πετυχημένος κλάδος για εφαρμογές των Μαθηματικών είναι η Πληροφορική
fwteinh
byte level
byte level

Post by fwteinh » Wed Sep 15, 2010 1:44 am

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια και τις πληροφορίες! :-D
Με καθησυχάσατε πολύ με το θέμα των απουσιών και των Μαθηματικών γιατί η αλήθεια είναι πως είχα αγχωθεί αρκετά.
Όσο για τους κύκλους ελπίζω 2 χρόνια να μου φτάσουν για να αποφασίσω :-p
XaviannNJ wrote: Οπότε πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις ιδιαίτερη δυσκολία,ειδικά αν προέρχεσαι απο τεχνολογική κατεύθυνση!!
Επειδή εγώ έρχομαι απο Θετική, θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου;
Βασικά, διάβασα στο site της σχολής στο "Όδηγίες για τους Πρωτοετείς" πως αυτοί που έρχονται από Θετική πρέπει να διαβάσουν
τον Προγραμματισμό της Γ' Λυκείου και ένα άλλο σχολικό .
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Wed Sep 15, 2010 1:57 am

fwteinh wrote: Επειδή εγώ έρχομαι απο Θετική, θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου;
Βασικά, διάβασα στο site της σχολής στο "Όδηγίες για τους Πρωτοετείς" πως αυτοί που έρχονται από Θετική πρέπει να διαβάσουν
Καλό είναι να δείς μια κανονική γλώσσα προγραμματισμού όπως η Java που θα κάνεις παρά μια γλώσσα που είναι σαν ελληνική BASIC για τα λύκειά μας. Άμα έχεις λοιπόν το κουράγιο δες τί περίπου είναι η Java, αλλά μην το παρακάνεις :-p. Πολύ προέρχονται από θετική και τα κατάφεραν μιά χαρά - εγώ πχ ήμουν από θετική και αν και ήξερα διάφορες γλώσσες web δεν ήξερα μια γενικής χρήσης γλώσσα.
Πιο πολύ δες ΑΟΘ ας πούμε :-D
fwteinh
byte level
byte level

Post by fwteinh » Wed Sep 15, 2010 2:02 am

Zifnab wrote:
fwteinh wrote: Επειδή εγώ έρχομαι απο Θετική, θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου;
Καλό είναι να δείς μια κανονική γλώσσα προγραμματισμού όπως η Java που θα κάνεις παρά μια γλώσσα που είναι σαν ελληνική BASIC για τα λύκειά μας. Άμα έχεις λοιπόν το κουράγιο δες τί περίπου είναι η Java, αλλά μην το παρακάνεις :-p
Ααα κατάλαβα. Αν βρω κουράγιο ,όπως είπες, θα το ψάξω. :-)
ΑΟΘ ευτυχώς διάβαζα γιατί το έδινα!
Ευχαριστώ και πάλι. :-D
XaviannNJ
Gbyte level
Gbyte level

Post by XaviannNJ » Wed Sep 15, 2010 11:58 am

fwteinh wrote:
Zifnab wrote:
Καλό είναι να δείς μια κανονική γλώσσα προγραμματισμού όπως η Java που θα κάνεις παρά μια γλώσσα που είναι σαν ελληνική BASIC για τα λύκειά μας. Άμα έχεις λοιπόν το κουράγιο δες τί περίπου είναι η Java, αλλά μην το παρακάνεις :-p
Ααα κατάλαβα. Αν βρω κουράγιο ,όπως είπες, θα το ψάξω. :-)
ΑΟΘ ευτυχώς διάβαζα γιατί το έδινα!
Ευχαριστώ και πάλι. :-D
Απλώς χρειάζεται να ασχοληθείς αρκετά μαζί της! :-D Εγώ(που επίσης προερχόμουν από θετικη) δεν το έκανα και έτσι έχασα γρήγορα τον μπούσουλα οπότε θα ξαναπαρακολουθήσω φέτος Java1 και Java2. :oops:
Όπως σου είπε ήδη ο Zifnab,φρέσκαρε λίγο τις γνώσεις σου στο ΑΟΘ γιατί θα το χρειαστείς στο Α εξάμηνο! :)
Σε γενικές γραμμές πάρε ζεστά το θέμα,χωρίς άγχος,και όλα θα πάνε καλά! :-D
Cause we all live under the same sun......

http://www.youtube.com/watch?v=MwyXnft6ZVk
Stayrakas
Mbyte level
Mbyte level

Post by Stayrakas » Wed Sep 15, 2010 8:51 pm

Να καλωσορισω και εγω με τη σειρα μου τα νεα μας μελη :)
Συγχαρητηρια που επιτυχατε και ηρθατε στο τμημα μας και καλο....κουραγιο :smt019
Αστιευομαι φυσικα :-)
Ενα χρονο ειμαι εδω και μπορω να πω οτι δυσκολα θα εκανα καλυτερη επιλογη!
Πρωτο ετος απο αποψη μαθηματων θεωρειται ευκολο,αλλα καλα θα κανετε να μη κανετε το ιδιο λαθος με ολους φορτωνοντας τα στο κοκορα λεγοντας " Eλα μωρε, ενα χρονο ξεκουραση και απο του χρονου διαβαζω" , γιατι μετα ισχυει το ρητο "Οποιος δν εχει μυαλο,εχει ποδαρια.." ,και θα τρεχετε και δεν θα φτανετε ](*,) ](*,)
Α και επισης,οπου δειτε παιδακια με πρασινα,μπλε,κοκκινα χαρτακια απο μακρυα
Three Rings for the Elven-kings under the sky,Seven for the Dwarf-lords in their halls of stone,Nine for Mortal Men doomed to die,
One for the Dark Lord on his dark throne,In the Land of Mordor where the Shadows lie.
One Ring to rule them all, One Ring to find them,One Ring to bring them all and in the darkness bind them
In the Land of Mordor where the Shadows lie.
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Wed Sep 15, 2010 9:37 pm

Πρωτο ετος απο αποψη μαθηματων θεωρειται ευκολο,αλλα καλα θα κανετε να μη κανετε το ιδιο λαθος με ολους φορτωνοντας τα στο κοκορα λεγοντας " Eλα μωρε, ενα χρονο ξεκουραση και απο του χρονου διαβαζω" , γιατι μετα ισχυει το ρητο "Οποιος δν εχει μυαλο,εχει ποδαρια.." ,και θα τρεχετε και δεν θα φτανετε
+++ το έκανα εγώ... και έτρεχα και μπορεί να έφτασα... θα δείξει η νεκροψία... Οι καθηγητές αλλάζουν οπότε το ίδιο μάθημα μπορεί να γίνει από εύκολο-δύσκολο και το ανάποδο... :)
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Zifnab
Venus Former Team Member

Post by Zifnab » Fri Sep 17, 2010 5:30 pm

Tί έγινε κορίτσια σας λύθηκαν όλες οι απορίες μόλις έστειλε ο proskopos??? :cool:
Πως πάνε οι ηλεκτρονικές εγγραφές?
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Fri Sep 17, 2010 7:08 pm

Zifnab wrote:Tί έγινε κορίτσια σας λύθηκαν όλες οι απορίες μόλις έστειλε ο proskopos??? :cool:
Πως πάνε οι ηλεκτρονικές εγγραφές?
όχι με το ποστ μου.. αλλα με τα πμ μου.. :)
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
miv
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by miv » Fri Sep 17, 2010 7:44 pm

Χαχα και undercover ε; :razz:
L30N
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by L30N » Tue Sep 21, 2010 12:12 pm

Απλά να σου πω οτι και εγώ θετική ήμουν κι πέρασα τα μαθήματα προγραμματισμού ενώ αλλοι της τεχνολογικής τα χρωστάνε ακόμη. Οπότε , αν ποαρακολουθείς τα ενδοπανεπιστημιακά μαθήματα και το πιο σημαντικο : Na aσχολείσαι με τον προγραμματισμό μόνη σου στον υπολογιστή για εξάσκηση.
Locked

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”