Εξαγορά εργασιών, πτυχιακών και ¿ πτυχίου ?

Συζητήσεις σχετικές με την λειτουργία του Πανεπιστημίου και του Τμήματος, νέα, αποφάσεις συγκλήτου, αποφάσεις συνελεύσεων πληροφορικής. Γενικότερα ό,τι έχει σχέση με τον Πανεπιστημιακό χώρο.
Post Reply
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4

Εξαγορά εργασιών, πτυχιακών και ¿ πτυχίου ?

Post by ~~Wind~~ » Sun Sep 26, 2010 1:15 am

:smt031

Βρίσκεσαι σε απόγνωση ? Χρωστάς πολλά μαθήματα ? Έχεις πολλές εργασίες να παραδώσεις και οι προθεσμίες σε πνίγουν ? Είσαι ηλίθιος και δε μπορείς να βάλεις προτεραιότητες στη ζωή σου ? Έχεις λεφτά να δώσεις ?
Έχω τη λύση, για σένα μικρομεσαίε απελπισμένε ανθρωπάκο που σ'αρέσει να λες για ιδανικά και αξίες και θες να πιστεύεις ότι μια μέρα θα αλλάξουν όλοι οι άλλοι, τότε και εσύ, επειδή αυτό ίσως θα'ναι στη μόδα.
Μια ομάδα προνόησε για το καλό σου και βρίσκεται εδώ για να σε απαλλάξει από τα προβλήματα σου.

Έλα κι εσύ στη παρέα των φοιτητών σ'απόγνωση ! :smt023

Image <-- [edit:] δεν την έκανα εγώ blur :-p

raid, prank, spam, support, δική σας επιλογή

:rendeer: I'd hit it
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
with an axe :-D :smt024
Έχει κάνεις μπισκότα ? ..να μου δώσει :V
Last edited by ~~Wind~~ on Sun Sep 26, 2010 1:18 pm, edited 3 times in total.
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
cypher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a
Re: Έχει κάνεις μπισκότα ? ..να μου δώσει :V

Post by cypher » Sun Sep 26, 2010 1:19 am

shrinked image
ImageImageImageImageImageImageImage
netharis
Venus Former Team Member

Post by netharis » Sun Sep 26, 2010 1:30 am

Πολύ νόμιμο :-)
Λέτε να είναι affiliated με τον γέρο που τριγυρνάει από τα χαράματα μέχρι το βράδυ στη σχολή και κολλάει ΠΑΝΤΟΥ, διαφημιστικά φροντιστηρίου;
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
nikolas17
Gbyte level
Gbyte level

Post by nikolas17 » Sun Sep 26, 2010 1:37 am

netharis wrote:Πολύ νόμιμο :-)
Λέτε να είναι affiliated με τον γέρο που τριγυρνάει από τα χαράματα μέχρι το βράδυ στη σχολή και κολλάει ΠΑΝΤΟΥ, διαφημιστικά φροντιστηρίου;
Τρομερό, έχουμε τέτοιο πράγμα και δεν το ήξερα? :lol:
Image
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sun Sep 26, 2010 1:45 am

Κουμπαρε με εκπλησσεις...δεν μπορει να μην εχεις δει ενα παππου που θα κανει σπριντ 100 μετρων για να σου δωσει χαρτακι με φροντιστηριο λογιστικης. :lol:
~~Wind~~
Gbyte level
Gbyte level

Post by ~~Wind~~ » Sun Sep 26, 2010 2:49 am

στη πραγματικότητα το ποστ είναι σοβαρό και ήταν μια χαρά κάτω από το "Τμήμα - Πανεπιστήμιο"
και είναι πρόβλημα αν αδυνατείτε να το κατανοήσετε.
If knowledge can create problems, it is not through ignorance that we can solve them.
-- Isaac Asimov
hf
ImageImage
Come to foss-aueb ...we have cookies.. yamyam~nomnomnomnomnomnomnomnom
a cookie ~ I will do science to it
StormRider
Gbyte level
Gbyte level
Re: Εξαγορά εργασιών, πτυχιακών και ¿ πτυχίου ?

Post by StormRider » Sun Sep 26, 2010 5:26 am

Έμαθα για κάτι παρόμοιο -μπορεί να 'ναι και το ίδιο- πριν λίγο καιρό. Μεγάλη συζήτηση. Δεν έχει απονοηματοδοθεί και αλλοτριωθεί μόνο η σχέση μεταξύ του πανεπιστημίου και της γνώσης, αλλά και των ζωών μας με την τελευταία. Σε μια πρόσφατη free press μια φίλη μού διάβασε το εξώφυλλο: "έχω ανεβάσει τις φωτό από το πάρτυ της ΑΣΟΕΕ στο fb. Έγινες ρόμπα!", "σου στειλα με mail τη διπλωματική μου, άλλαξε τη λίγακι". Η free press διαφήμιζε τις δυνατότητες της απανταχού δικτύωσης με τα σημερινά κινητά και το target group είναι, όπως γίνεται φανερό, οι φοιτητές. Σε αυτό τον κόσμο που όλα πουλιούνται και αγοράζονται, η διαφήμιση εμπνέεται από τη ζωή ή το αντίστροφο;

Αλλά για να μην το χαώνουμε, τί μπορούμε να κάνουμε για να περιορίσουμε το φαινόμενο, πέρα του προβληματισμού και της στηλίτευσης;
Image
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Sep 26, 2010 12:29 pm

StormRider wrote:Έμαθα για κάτι παρόμοιο -μπορεί να 'ναι και το ίδιο- πριν λίγο καιρό. Μεγάλη συζήτηση. Δεν έχει απονοηματοδοθεί και αλλοτριωθεί μόνο η σχέση μεταξύ του πανεπιστημίου και της γνώσης, αλλά και των ζωών μας με την τελευταία. Σε μια πρόσφατη free press μια φίλη μού διάβασε το εξώφυλλο: "έχω ανεβάσει τις φωτό από το πάρτυ της ΑΣΟΕΕ στο fb. Έγινες ρόμπα!", "σου στειλα με mail τη διπλωματική μου, άλλαξε τη λίγακι". Η free press διαφήμιζε τις δυνατότητες της απανταχού δικτύωσης με τα σημερινά κινητά και το target group είναι, όπως γίνεται φανερό, οι φοιτητές. Σε αυτό τον κόσμο που όλα πουλιούνται και αγοράζονται, η διαφήμιση εμπνέεται από τη ζωή ή το αντίστροφο;

Αλλά για να μην το χαώνουμε, τί μπορούμε να κάνουμε για να περιορίσουμε το φαινόμενο, πέρα του προβληματισμού και της στηλίτευσης;
Αυτό το φαινόμενο είναι παλιό.. Και ιδιαίτερα ακριβό.. Απορώ πάντως, αν και πως γίνεται, οι καθηγητές να μην καταλαβαίνουν, ότι η πτυχιακή είναι του φοιτητή που την παρέδωσε. Γιατί για να υπάρχουν τόσοι πολλοί που κάνουν πτυχιακές, σημαίνει οτι δεν τους καταλαβαίνουν στα πανεπιστήμια/τει....
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Zifnab
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by Zifnab » Sun Sep 26, 2010 1:47 pm

proskopos wrote:
StormRider wrote:Έμαθα για κάτι παρόμοιο -μπορεί να 'ναι και το ίδιο- πριν λίγο καιρό. Μεγάλη συζήτηση. Δεν έχει απονοηματοδοθεί και αλλοτριωθεί μόνο η σχέση μεταξύ του πανεπιστημίου και της γνώσης, αλλά και των ζωών μας με την τελευταία. Σε μια πρόσφατη free press μια φίλη μού διάβασε το εξώφυλλο: "έχω ανεβάσει τις φωτό από το πάρτυ της ΑΣΟΕΕ στο fb. Έγινες ρόμπα!", "σου στειλα με mail τη διπλωματική μου, άλλαξε τη λίγακι". Η free press διαφήμιζε τις δυνατότητες της απανταχού δικτύωσης με τα σημερινά κινητά και το target group είναι, όπως γίνεται φανερό, οι φοιτητές. Σε αυτό τον κόσμο που όλα πουλιούνται και αγοράζονται, η διαφήμιση εμπνέεται από τη ζωή ή το αντίστροφο;

Αυτό το φαινόμενο είναι παλιό.. Και ιδιαίτερα ακριβό.. Απορώ πάντως, αν και πως γίνεται, οι καθηγητές να μην καταλαβαίνουν, ότι η πτυχιακή είναι του φοιτητή που την παρέδωσε. Γιατί για να υπάρχουν τόσοι πολλοί που κάνουν πτυχιακές, σημαίνει οτι δεν τους καταλαβαίνουν στα πανεπιστήμια/τει....
Αυτό συμβαίνει για τις πτυχιακές που είναι ανευ σημασίας ... δηλαδή του πόλου..σε μια άλλη που πρέπει να είναι σε συνεχή συνεννόηση ο φοιτητής με τον καθηγητή απλά δεν γίνεται!
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sun Sep 26, 2010 2:54 pm

Το πρέπει είναι σχετικό.. Μάλλον είναι θέμα τακτικής, από τον διδάσκοντα.. Στην δική μου πτυχιακή είχα σταθερή επικοινωνία με τον επιβλέποντα μου, αλλά σπάνια του έδειχνα τι έχω κάνει... Μόνο αν συμπλήρωνα ένα κεφάλαιο, βασικής σημασίας, για το αποτέλεσμα...
Θα μπορούσε λοιπόν, κάποιος, να μου πει: "Ρώτα αυτό, εκείνο, το άλλο" και να μην υπάρχει πρόβλημα (?)...
Θα ήθελα την άποψη κάποιου καθηγητή πάνω σε αυτό, πάντως...

Το καλό (?!?!) στην περίπτωση του ΟΠΑ, είναι οτι η πτυχιακή είναι προαιρετική, οπότε δεν έχει νόημα να την πάρεις για να την κάνει κάποιος άλλος..
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
Post Reply

Return to “Τμήμα - Πανεπιστήμιο”