Εργασιακή αποκατασταση
Εργασιακή αποκατασταση
Καλησπερα σας, ειμαι απόφοιτη του τμηματος και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος αν χρειαζομαστε και σελετε για να προσληφθουμε ως καθηγητες πληροφορικης;
Last edited by cypher on Thu Nov 11, 2010 12:10 am, edited 1 time in total.
Reason: Greeklish Edited!
Reason: Greeklish Edited!
oti de se skotwnei se kanei pio dynato
- mxsar.opa
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Re: Εργασιακή αποκατασταση
Ναι, από το Μάιο χρειαζόμαστε Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (aka ΣΕΛΕΤΕ) ή μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά αφού δεν έχουμε παιδαγωγική επάρκεια (ανεξάρτητα από το εάν έχεις διδαχθεί τα μαθήματα παιδαγωγικών που προσφέρει η ασοεε).
Από το eclass του μαθήματος Διδακτική και Αξιολόγηση, ακολουθεί η ανακοίνωση των διδασκόντων που μας ενημερώνουν για το τι ισχύει.
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το topic.
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=28&t=8616
Από το eclass του μαθήματος Διδακτική και Αξιολόγηση, ακολουθεί η ανακοίνωση των διδασκόντων που μας ενημερώνουν για το τι ισχύει.
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το topic.
http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=28&t=8616
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.
Πολύ καλό αυτό που έχει ξεκινήσει η κυρία Μπρίνια αλλά τι γίνεται με όσους έχουν αποφοιτήσει ήδη (κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είχα παρακολουθήσει και είχα περάσει και διδακτική και παιδαγωγική)? Επίσης σαν απόφοιτη πλέον δεν έχω δικαίωμα να μπω στο eclass σας είναι εύκολο να ανεβάσετε και εδώ αυτό που έχει ανακοινωθεί στο eclass?
Last edited by enum21 on Thu Nov 11, 2010 11:09 pm, edited 1 time in total.
Reason: greeklish
Reason: greeklish
oti de se skotwnei se kanei pio dynato
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
@3030202
Παρακαλώ να μη γράφεις με greeklish γιατί κάνει το post σου δυσανάγνωστο. Ήδη έχουμε επεξεργαστεί τα 2 προηγούμενα posts σου.
Παρακαλώ να μη γράφεις με greeklish γιατί κάνει το post σου δυσανάγνωστο. Ήδη έχουμε επεξεργαστεί τα 2 προηγούμενα posts σου.
- mxsar.opa
- Mbyte level
- Academic status: N>4
Απ'οτι είχαμε συζητήσει με την κ. Μπρίνια, δυστυχώς όσοι έχουν αποφοιτήσει έχουν ως μόνες επιλογές ΑΣΠΑΙΤΕ ή μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά αλλιώς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον ΑΣΕΠ.3030202 wrote:Πολύ καλό αυτό που έχει ξεκινήσει η κυρία Μπρίνια αλλά τι γίνεται με όσους έχουν αποφοιτήσει ήδη (κατά τη διάρκεια των σπουδών μου είχα παρακολουθήσει και είχα περάσει και διδακτική και παιδαγωγική)? Επίσης σαν απόφοιτη πλέον δεν έχω δικαίωμα να μπω στο eclass σας είναι εύκολο να ανεβάσετε και εδώ αυτό που έχει ανακοινωθεί στο eclass?
Στο spoiler στο προηγούμενο post μου έχω βάλει την ανακοίνωση από το eclass.
Laugh as much as you breathe and love as long as you live.